Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

One

af Sarah Crossan

Paperback, 2016

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 200,00 kr

info-icon Medlemspris

127,95 kr

Spar 72,05 kr (36%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
En rørende og meget smuk fortælling om de siamesiske tvillinger, Tippi og Grace, der trods deres fysik er to meget forskellige og selvstændige individer.
Da pengene til privatundervisning slipper op, og de bliver sendt i en almindelig skole, åbner der sig en helt ny verden af mobning – men også af venskaber og kærlighed. Grace forelsker sig i Jon og mærker for første gang i sit liv en trang til ikke at have Tippi med til alt, hvad hun foretager sig. Da hun samtidig rammes af en hjertesygdom bliver spørgsmålet om adskillelse pludselig helt konkret. Men hvordan vil det være at leve adskilt, når man føler sig som en? Bogen er blevet ekstremt vel modtaget af både læsere og anmeldere.
One var også Publishers Weeklys ’Pick of the week’; blev valgt af The Telegraph som en af deres ’Best YA Books of 2015’ og har fået forrygende anmeldelser og blurbs. Bloomsbury er så glade for forfatterskabet, at de allerede har sikret sig rettighederne til at udgive Crossans to næste romaner i både USA og Storbritannien.

Bog detaljer
Dansk
9788740030433
Politikens Forlag
8740030431
Paperback
384
18. marts 2016
18. marts 2016
1
1
B: 128 H: 200 D: 35 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Delhis smukkeste h...
Mikael Bergstrand
Forlagets pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
Ildmanden
Torkil Damhaug
Forlagets pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
Rød sne
Thomas Ringstedt
Forlagets pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
Hjertets mørke
Niels Frederik Wes...
Forlagets pris 229 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

4 boganmeldelser af One
Bogen her var rigtig god, selvom den var hurtigt læst. Dens digtlignende opsætning, gør at man nærmest flyder igennem historien, på en meget behagelig måde, og den er skrevet i et let og forståeligt hverdagssprog, som ikke stiller nogen krav til læseren. Den har helt klart en dybere mening, men den er svær at se ved første øjekast. Dog, er det ikke en bog uden tone, da den begiver sig ud i vigtige emner, som kan være svært at sætte sig ind i, men forfatteren har virkelig gjort et godt stykke arbejde, for selvom det at være siamesisk tvilling, er langt fra noget man har med at gøre hver dag, er det let at relatere til de to søskende og deres omgivelser. Alt i alt, er den rigtig god, og er ikke bare hyggelig, men også horisontudvidende og informativ, i det skjulte
One er en rørende fortælling om to sammenvoksede tvillinger (Grace og Tippi). Man følger deres rejse ind i teenageårene, som består af drengeproblemer og utallige lægebesøg.
En gribende fortælling om at være en sjæl med selvstændige tanker, og ikke et andet menneskes appendiks. De siamesiske tvillinger Grace og Tippi på 16 år bor i New Jersey med deres mor og far, søster og farmor. . Forældrene har ikke længere råd til at hjemmeskole dem, og de starter på Hornbeacon High i september. Forældrene skændes ofte, faren drikker, fordi han ikke kan finde arbejde, og søsteren Dragon har det svært med altid at stå i skyggen af sine specielle søstre. Det er også svært for Grace og Tippi, at de altid skal være sammen. Selv hos deres psykologer, er de heller ikke alene, og den ene må sidde med høretelefoner på for at give den anden privatliv. På skolen bliver tvillingerne venner med deres vejleder Yasmeen, en ung pige med HIV. På Hornbeacon møder de også den søde Jon, som Grace bliver vild med, men det er et forhold med udfordringer, grundet Grace og Tippis livsvilkår, men de forsøger at leve så normalt et liv som muligt. En historie om at være forbundet hele tiden, men samtidig forsøge at leve sit eget liv. Handlingen er kronologisk opbygget og månedernes nævnelse giver læseren overblik over fortællingens udvikling. Det er skrevet i lyrisk form som et episk fortællende digt med handling i et flot poetisk men letlæseligt sprog. Siderne vender sig selv, især fordi der ikke står så mange ord på dem. Grace er fortællerstemmen, men ind i mellem får vi indblik i de andre personers tanker, som på side 123, hvor Jon giver tvillingerne en undskyldning. Jeg havde netop selv lige tænkt, sikke et liv at leve, og så brokker jeg mig sådan, når jeg har en dårlig hår-dag, da katastrofe-digtet på s. 276 satte tingene i et større perspektiv for mig. Hvilket bogen gør hele vejen igennem, og det er befriende. En historie om at være to og om at være en. Det er en hurtigt læst bog, men en meget vigtig fortælling, som jeg klart anbefaler alle, som synes livet er lidt hårdt engang imellem. Den sætter nogle tanker i gang.
En meget rørende, velskrevet og helt igennem vidunderlig fortælling! Kan varmt anbefales til alle der elsker en følsom, inspirerende og indsigtsfuld bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display