Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

One

af Sarah Crossan

Paperback, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 200,00 kr

Medlemspris info-icon

124,95 kr
Spar 75,05 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

20% RABAT

159,95 kr
Spar 40,05 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

4 boganmeldelser af One
Bogen her var rigtig god, selvom den var hurtigt læst. Dens digtlignende opsætning, gør at man nærmest flyder igennem historien, på en meget behagelig måde, og den er skrevet i et let og forståeligt hverdagssprog, som ikke stiller nogen krav til læseren. Den har helt klart en dybere mening, men den er svær at se ved første øjekast. Dog, er det ikke en bog uden tone, da den begiver sig ud i vigtige emner, som kan være svært at sætte sig ind i, men forfatteren har virkelig gjort et godt stykke arbejde, for selvom det at være siamesisk tvilling, er langt fra noget man har med at gøre hver dag, er det let at relatere til de to søskende og deres omgivelser. Alt i alt, er den rigtig god, og er ikke bare hyggelig, men også horisontudvidende og informativ, i det skjulte
One er en rørende fortælling om to sammenvoksede tvillinger (Grace og Tippi). Man følger deres rejse ind i teenageårene, som består af drengeproblemer og utallige lægebesøg.
En gribende fortælling om at være en sjæl med selvstændige tanker, og ikke et andet menneskes appendiks. De siamesiske tvillinger Grace og Tippi på 16 år bor i New Jersey med deres mor og far, søster og farmor. . Forældrene har ikke længere råd til at hjemmeskole dem, og de starter på Hornbeacon High i september. Forældrene skændes ofte, faren drikker, fordi han ikke kan finde arbejde, og søsteren Dragon har det svært med altid at stå i skyggen af sine specielle søstre. Det er også svært for Grace og Tippi, at de altid skal være sammen. Selv hos deres psykologer, er de heller ikke alene, og den ene må sidde med høretelefoner på for at give den anden privatliv. På skolen bliver tvillingerne venner med deres vejleder Yasmeen, en ung pige med HIV. På Hornbeacon møder de også den søde Jon, som Grace bliver vild med, men det er et forhold med udfordringer, grundet Grace og Tippis livsvilkår, men de forsøger at leve så normalt et liv som muligt. En historie om at være forbundet hele tiden, men samtidig forsøge at leve sit eget liv. Handlingen er kronologisk opbygget og månedernes nævnelse giver læseren overblik over fortællingens udvikling. Det er skrevet i lyrisk form som et episk fortællende digt med handling i et flot poetisk men letlæseligt sprog. Siderne vender sig selv, især fordi der ikke står så mange ord på dem. Grace er fortællerstemmen, men ind i mellem får vi indblik i de andre personers tanker, som på side 123, hvor Jon giver tvillingerne en undskyldning. Jeg havde netop selv lige tænkt, sikke et liv at leve, og så brokker jeg mig sådan, når jeg har en dårlig hår-dag, da katastrofe-digtet på s. 276 satte tingene i et større perspektiv for mig. Hvilket bogen gør hele vejen igennem, og det er befriende. En historie om at være to og om at være en. Det er en hurtigt læst bog, men en meget vigtig fortælling, som jeg klart anbefaler alle, som synes livet er lidt hårdt engang imellem. Den sætter nogle tanker i gang.
En meget rørende, velskrevet og helt igennem vidunderlig fortælling! Kan varmt anbefales til alle der elsker en følsom, inspirerende og indsigtsfuld bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display