Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Orkideens hemmelighed

af Lucinda Riley

Hardback, 2013

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 149,95 kr

Medlemspris info-icon

97,47 kr
Spar 52,48 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

25% RABAT

112,09 kr
Spar 37,86 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

8 boganmeldelser af Orkideens hemmelighed
Roman om den store og umulige kærlighed der sender bølger gemmen flere generationer. ”Jeg lægger mig til at sove for at glemme og for at finde ro, fordi jeg tilbringer hele dagen med at huske”. ’Orkideens hemmelighed’ er en underholdende roman i både England og Thailand. Vi følger flere generationer af forskellig stand, som er tilknyttet godset Wharton Park, et sted der rummer hemmeligheder, som påvirker så mange liv, både positivt og negativt. Det er en dramatisk historie, hvor pligter og opvækst går forud for drømme og kærlighed. En bog med øjeblikkes lykke, sorg, drømme og pligter. Når mormor begynder at fortælle historien om, hvad der virkelig hændte på Wharton Park – så vendes der op og ned på Julias og Kits verden, en omvæltning der igen vil påvirke mange generationer Dette er en bog der fanger fra begyndelsen til slutningen, den er velskrevet både som roman og også med det historiske islæt. Kan kun anbefale denne bog, dette er virkelig god læsning
Dette er den første bog jeg læser af Lucinda Riley, men absolut ikke den sidste. Velskrevet bog der har alt. Lykkelig og ulykkelig kærlighed, drama og en rigtig god handling fra første til sidste side. Glæder mig til at læse mere af denne skønne forfatter.
Første bog som jeg læste af Lucinda Riley - og bestemt ikke den sidste! Elsker bare slægtsskabsromaner og denne er iblandt mine favoritter! Skiftene fra nutid og datid er så velskrevne og sluttes så fint sammen til sidst, at jeg straks bestilte endnu en af Lucindas bøger! Sæt tid af, for når man først er kommet igennem de første par sider, så er den svær at slippe!
Min anden bog af Lucinda Riley og jeg bliver absolut ikke mindre fan! jeg elsker hendes måde at fortælle historierne på og hive mig med ind i fortællingerne om "de gode gamle dage". En absolut anbefaling til en solskinstime på terrassen eller slænget i en god stol
Orkideens hemmelighed. I en uge har denne historie prydet min hverdag, gjordt arbejdes timerne korter og ventet tiden ikke eksisterende. Igen falder jeg for hvert et ord i bogen(som da jeg læste midnats rosen), og siderne er blevet vent uden at jeg har kunne nå at tælle med. Lucinda riley formår at skabe en univers der intet mindre ér unikt og jeg for svært ved at vente med at læse den næste bog i bunken fra denne forfatter, som er blevet et fast navn på min hitliste.
Spændende bog, om tragedier og kærlighed, som bliver flettet ind i hinanden, gennem flere generationer. Den er svær at lægge fra sig.
Must read! En virkelig velskreven og medrivende fortælling. Har også læst "Pigen på klippen" og glæder mig meget til "Lavendelhaven".
en af de bedste bøger jeg NOGENSINDE har læst, en helt enestående kærlighedshistorie, som greb mig fra side 1! der gik flere uger før jeg kunne samle mig om en ny bog! Christine
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display