Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Pigen uden hud

af Mads Peder Nordbo

Hæftet, 2017

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 100,00 kr

info-icon Medlemspris

72,95 kr

Spar 27,05 kr (27%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
64 kr 89 kr
94 kr 89 kr
28 kr 50 kr

Beskrivelse
PIGEN UDEN HUD er skrevet af Mads Peder Nordbo. Bogen er en stærk og fascinerende fortælling om ondskab, familier og menneskelige årsager til at dræbe…
 
Efter at have mistet sin kæreste og deres ufødte datter i en trafikulykke har Matthew Cave, dansk journalist sidst i 20’erne, sluppet sit tag i livet. Sorgen og hans flugt fra virkeligheden har ført ham til Grønland, hvor han arbejder som journalist på den lokale avis i Nuuk. Herfra sendes han til kanten af indlandsisen for at skrive om fundet af en mumificeret nordbo-viking - den første velbevarede viking, man nogensinde har fundet. Det lille arktiske samfund holder vejret. Alt er klar til en verdenssensation, da kaos bryder løs… Mumien er forsvundet. Betjenten, som skulle holde vagt ved findestedet på isen, findes dræbt. Opsprættet og tømt for indvolde.
 
Matthew finder i sin research frem til en henlagt sag fra 1973, hvor fire mænd på brutal vis blev slået ihjel. Hver især var de under mistanke for at have begået seksuelle overgreb mod deres døtre. To af døtrene forsvandt sporløst og er aldrig blevet fundet.
 
De to sager flyder sammen for ham. Og han får gravet sig så dybt ned i både nutidens og fortidens ondskab, at han selv ender med at blive mistænkt. Han tør ikke stole på andre end den unge grønlandske kvinde Tupaarnaq, der netop har afsonet 12 års fængsel for drabet på sin egen far, som hun som 14-årig sprættede op og tømte for indvolde...
 
Hendes krop er dækket af tatoveringer.
Huden slidt af, da hun var barn.
Hendes vilje er stærk som fjeldene om Nuuk.


Bog detaljer
Dansk
9788740035537
Politikens Forlag
8740035530
Hæftet
342
27. april 2017
27. april 2017
1
1
B: 150 H: 225 D: 35 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 195 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

4 boganmeldelser af Pigen uden hud
Matthew Cave er Journalist og arbejder i Grønland for den lokale avis i Nuuk. Matthew kæmper med sorgen efter at have mistet sin kæreste og ufødte datter i en trafikulykke. En dag bliver Matthew sendt ud til en opgave. Opgaven fører ham til kanten af indlandsisen, hvor der er blevet fundet en mumie og det menes at være en nordboviking. En verdenssendation er under opsejling i det lille samfund i Nuuk, men dagen efter fundet af mumien bryder uvejret løs: Mumien er forsvundet og hvad der er endnu værre: Politibetjenten, som holdte vagt ved stedet hvor mumien blev fundet, er blevet dræbt. Matthew får til opgave at dække sagen om den forsvundne mumie og den dræbte politibetjent. Matthews stædige arbejde fører ham tilbage i tiden til en sag fra 1973. I 1973 blev 4 mænd myrdet på brutal vis, men sagen blev aldrig opklaret. Alle 4 mænd var under mistanke for at have begået seksuelle overgreb mod deres døtre. Som tiden gik forsvandt to af døtrene og de blev aldrig fundet. Matthew arbejder hårdt med sagerne om den forsvundne mumie og den dræbte politibetjent samt sagen om de 4 myrdede mænd og de forsvundne døtre fra 1973. Men Matthew kommer i problemer, da han selv kommer under mistanke. Han tør kun stole på den unge grønlandske kvinde Tupaarnaq, som lige er blevet løsladt efter at have siddet i fængsel i 12 år fir drabet på sin far. Jeg har tidligere læst Mads Peder Nordbo's bøger " Odins labyrint", og " Thuleselskabet" og dem har jeg været glade for at læse, så derfor så jeg rigtig meget frem til at læse " Pigen uden hud". For at sige det lige ud af landevejen: Jeg er vildt begejstret for " Pigen uden hud" som jeg synes er en fremragende bog med meget fine og troværdige person og miljøbeskrivelser og et for mig meget uigennemskueligt plot. Bogen var virkelig nervepirrende spændende og jeg blev allerede grebet af den fra de første sider og jeg lagde meget nødigt bogen fra mig undervejs, for jeg ville hele tiden lige læse mere om Matthew og Tupaarnaq. Slutningen vil jeg også rose, for jeg havde ikke på noget tidspunkt regnet plottet ud, selvom jeg ihærdigt forsøgte mange gange undervejs. Jeg kan ikke rose " Pigen uden hud" nok, jeg synes bogen er et mesterværk og jeg vil anbefale bogen på det varmeste til alle nye læsere. Jeg forstår virkelig godt, at der er blevet solgt mange eksemplarer af " Pigen uden hud", for den er virkelig velskreven og spændende. Jeg glæder mig til at læse mere om Matthew og Tupaarnaq og deres videre færd, for de er nogle sympatiske mennesker jeg gerne vil lære endnu bedre at kende.
5 Store stjerne til en anderledes og ret grusom fortælling om de ting der kan fejes ind under gulvtæppet i et isoleret samfund, hvor nogle har mere magt end sundt er. En rigtig god fortælling for dig der er vild med en krimi, der kan lidt mere end et godt plot!
Historien om Matthew Cave, som er taget til Grønland for at komme væk fra sin personlige smerte, efter tabet af sin kæreste og ufødte datter. Her er fundet af et mumificeret lig, startskuddet til en jagt på en morder der måske har mange mord på samvittigheden. Derudover kommer der i denne jagt, en grufuld historie frem om overgreb på små piger. Inden der går lang tid er Matthew dybt involveret i sagen, og hans eget liv er i fare. Det er den første krimi jeg har læst, som foregår på Grønland. Der er mange smukke natur-beskrivelser, og mange forbrydelser bogen igennem. Persongalleriet byder også på mange forskellige typer, med hver deres sorg eller historie som ligger til grund for deres handlinger. Jeg er dog ikke vanvittig begejstret for hele historien, som jeg indimellem synes er for langtrukken. Derudover er der flere gange at "mellemregningerne" i historien, dvs. årsagen til at personerne handler som de gør, ikke er helt klare for mig. Sluttelig, synes jeg der mangler at blive bundet nogle sløjfer. Ved ikke om forfatteren har planer om at skrive en fortsættelse, men jeg mangler "noget". Overordnet en ok krimi, men ikke én jeg vil få genlæst!
Så blev jeg færdig, Pigen uden hud, uhyggelige, skræmmende, og grumme beretninger, om det grimmeste i mennesker, samtidig så beskrivende, at man ser den storslåede Grønlandske natur for sig, og får lyst til at hoppe på en flyver, og opleve det selv, altså kun naturen, ikke alt det grumme. Tak for en forrygende krimi, hvis det er en trilogi, så er jeg klar til nr. 2
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display