Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Ravnens rede

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 139 kr
Spar 23 kr
116 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

139 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

En gotisk spændingsroman om en excentrisk rigmand på et slot ud for Bretagnes kyst.

 

Susanne Carlsen har brug for penge. Hun er blevet skilt, hun har kun små freelance-opgaver som journalist - og hun er ikke længere helt ung. Da den danske rigmand Erling Skjold inviterer hende til sit slot i Frankrig for at skrive hans biografi, siger Susanne ja, selvom tilbuddet næsten er for godt til at være sandt.

Kort efter sin ankomst til Frankrig bliver Susanne kontaktet af en mand, der efter sigende arbejder for den franske sikkerhedstjeneste, og som har foruroligende oplysninger om Erling Skjold. Uhyggen stiger i takt med at Susanne i hemmelighed begynder at udforske det mystiske slot - Ravnens Rede - på egen hånd.

 

Leif Davidsen er journalist og forfatter til en lang række bøger, bl.a. spændingsromanerne Uhellige alliancer, Den russiske sangerinde, Patriarkens hændelige død og Djævelen i hullet. Ravnens Rede er en selvstændig roman.

 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711696859
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711696850
Indbinding:
Indbundet
Sider:
216
Udg. Dato:
10 nov 2017
Oplagsdato:
15 dec 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 140mm H: 218mm D: 21mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Ravnens rede
Leif Davidsen
Plusbogs
medlemmer giver
2 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
2 boganmeldelser
Af Helle den 09. april 2018
En gotisk fortælling! Jeg måtte godt nok google det for at finde ud af, hvad sådan en fortælling består af: menneskets frygt for det ukendte, uhyggelige væsener, dystre borge med underjordiske gange er nogle af de ingredienser, som sådan en historie skal indeholde. Sus er en freelance journalist (altså arbejdsløs), som er blevet skilt for nylig. Hun mangler konstant penge, så da en tidligere kæreste Erling beder hende skrive hans biografi, slår hun til. Han bor på et gammelt slot (med underjordiske gange) i Bretagne. De ansatte er utilnærmelige og mystiske lige som slottets historie. Selv vejret spiller en ikke ubetydelig rolle. Og alligevel fangede den mig ikke rigtigt. På intet tidspunkt var den så spændende, så jeg ikke kunne lægge den fra mig. Jeg elsker ellers Davidsens bøger, men denne lignede slet ikke ham.

Af Christian Kirchhoff Bruhn den 16. november 2017
Elendig og forudsigelig roman som på ingen måde er Leif Davidsen værdig. Det mest pinlige er, at jeg som meget aktiv læser gennem mere end 60 år har læst et utal af lignende romaner med uhyggelige slotte med onde ejere. Hold da helt kæft hvor er den bog fantasiløs og iøvrigt dårligt skrever uden på noget måde at give læseren en fornemmelse for personer og rum.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage