Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Route 66-morderen

af Becky Masterman

Paperback, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

94,95 kr
Spar 35,00 kr

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

8% RABAT

119,95 kr
Spar 10,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

3 boganmeldelser af Route 66-morderen
Jeg havde ikke nogle forventninger til bogen inden jeg gik igang. Men må sige den slog benene væk under mig. BECKY MASTERMAN har her skrevet en bog, der fanger fra start til slut. Oven i det er den skrevet, så den er nem og let at læse. Hun tager os med til den berygtede motorvej Route 66 i USA. Bogens hovedperson den pensioneres FBI-Agent Brigid Quinn. Hun bor sammen med sin mand igennem 2 år Carlo. Hun kæmper en indre kamp med sig selv om at blive det, som hun kalder den den perfekte husmoder. Route 66 morderen har 5 menneskers liv på samvittigheden. I løbet af 5 år har han slået en ihjel hver sommer. Den sidste var Quinns nyuddannede agent Jessica Robinson, hvis lig de har ledt efter i 13 år. Quinn kæmper en indre kamp om at være skyld i denne unge agens død. Pludselig dukker Jessicas lig op på bagsædet af en lastvogn. Og manden Floyd Lynch tilstår samtlige mord. Quinn drages ligeså stille og roligt ind i sagen, og bliver kontaktet af FBI-agenten Laura Coleman, der ikke tror på de har fat i den rigtige mand. Men ingen gider hører på hendes mistanke, de soler sig i medierne over at have fanget det, de tror er morderen, så Coleman bliver taget af sagen. Quinn er den eneste der lytter og ender ud med at være enig. De går sammen på jagt efter den rigtige Route 66 Killer. Bogens slutning er overraskende og voldsom.
Rigtig god bog, dog meget forvirende i starten, efterfølgende sker der mange uforusete ting, fortiden indhenter Brigid som ellers ser frem til en stille og rolig tilværelse som pensionist. en bog der læses hurtigt for den er svær at ligge fra sig, den er spændende og unik for jeg overraskes gang på gang
Herligt med en krimi fra usa, man kan godt blive lidt fastkørt i den nordiske genre. Jeg kunne godt lide bogen, men den er lidt for amerikansk. Det starter logså idt forvirrende, men langsomt passer puslespillet mere og mere, og plottet er faktisk rigtig godt.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display