plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Sekten

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 206 kr
Spar 27 kr
179 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

206 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

SEKTEN er det tredje bind i Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren Ravn. SEKTEN er efterfølgeren til AFSPORET og SAVNET.

 

Den velhavende direktør Ferdinand Mesmer er ekspert i ledelsesstrategi. Han hyrer Ravn til at finde sin forsvundne søn Jakob, som 10 år tidligere har grundlagt en nu skandaleramt sekt “Guds udvalgte”. Det virker umiddelbart til at være en banal sag for Ravn, men en mordbrand viser sig at have forbindelse til den mystiske sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv.

 

Da det kommer frem, at den private efterforsker, som Ferdinand Mesmer tidligere har hyret til sagen, er forsvundet, forstår Ravn, at det ikke blot er en simpel sag om en savnet søn. Der er meget mere på spil. Jakob og hans sidste disciple lokaliseres på et afsides landsted på Lolland. Stedet er nærmere helvede end paradiset, som Jakob stillede sin menighed i udsigt. Efterforskningen fører Ravn dybt ind bag sektens mure. En frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid afsløres langsomt… En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle.

 

Om forfatteren:

Michael Katz Krefeld er dansk forfatter. Han har skrevet og instrueret novellefilm samt skrevet manuskripter til danske tv-serier som ”Hotellet”, ”Nicolaj og Julie” og ”Nynne”. Michael Katz Krefeld debuterede som krimiforfatter i 2007 med thrilleren ”Før stormen”. Den vandt Kriminelakademiets debutantpris. Siden er det blevet til seks krimier, deriblandt ”Savnet” fra 2014. Krefelds bøger er blevet solgt til udgivelse i 19 lande. Michael Katz Krefeld er i øvrigt barnebarn af krimiforfatteren Herman Krefeld (”Døden lægger kabale” og ”Leopardkloen”)

Tag et kig i bogen her:


 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711449813
Forlag:
Alfabeta
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711449810
Indbinding:
Hæftet
Sider:
366
Udg. Dato:
30 okt 2015
Oplagsdato:
2 dec 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 154mm H: 227mm D: 30mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele