Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Selfies

af Jussi Adler-Olsen

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 150,00 kr

Medlemspris info-icon

86,75 kr
Spar 63,25 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

25% RABAT

111,75 kr
Spar 38,25 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 197,00 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Manden der søgte s...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Heksen
Camilla Läckberg
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Den tredje søster
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 148,00 kr.
info-iconMedlemspris 89 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

16 boganmeldelser af Selfies
Yes endelig er jeg tilfreds med Jussi Adler igen.. De sidste to bøger var jeg ikke glade for, men denne har virkelig fanget mig, og synes det har været utroligt spændende at læse om Rose og hvordan alle hændelserne hænger sammen.. Fantastisk bog!
Atter engang følger vi afdeling Q. Rose er sygmeldt pga. ting fra hendes barn - og ungdom, så hun kan ikke hjælpe at holde overblikket på alle de forskellige ledetråde. Vicekriminalkommisær Carl Mørch har problemer med at sikre Afdeling Q's overlevelse. Carl får tip om at nye sager minder om et uopklaret mord for tolv år siden. Det ender med at fire/fem sager omhandler de samme personer, så han skal finde ud af hvordan det hænger sammen. Denne bog er lige så fascinerende, spændende og i et hæsblæsende tempo, som de andre bøger om Afdeling Q.
"Selfies" har jeg, som mange andre fans af "Afdeling Q serien", ventet med længsel på og glædet mig rigtig meget til at skulle læse. Jeg syntes rigtig godt om bogen og det for mit vedkommende en rigtig spændende, men også meget tankevækkende og rørende bog, især fordi stakkels Rose virkelig har det skidt, og bestemt ikke har haft nogen nem tilværelse. Roses fortid er svær ikke at undgå at blive påvirket af, og jeg håber inderligt, at hun får det bedre i de næste bøger. Som sædvanlig skraldgrinede jeg af Carl og Assad, men jeg glæder mig også rigtig meget til at stifte nærmere bekendtskab med deres fortid i de næste bøger.
Jussi er tilbage i storform, med endnu en bog i serien om afdeling Q. Selfies er igen en fantastisk skrevet bog af Adler-Olsen, som er fuld af mange historier, der griber ind i hinanden. Bogen igennem er jeg blevet ført rundt i et stort persongalleri, uden dog at miste pusten. Han har igen formået at beskrive relevante scener, som til sidst bliver bundet smukt sammen i en sløjfe. Jeg bliver, som læser, ført ind i tanken bag forbrydelsen, og får en forståelse for, hvorfor der bliver handlet som der gør - hvilket virker troværdigt. Historien er fint skruet sammen, og meget tids-relevant. Dialogerne mellem Assad og Carl er tilbage i topform - som vanlig (fristes jeg til at sige), hvilket giver et super godt pust i bogen. Bogen er ikke ligeså uhyggelig som eks. "Flaskepost fra P" eller "Kvinden i buret", men bestemt en god bog, som jeg har læst meget hurtigt. Jeg giver den mine bedste anbefalinger.
Jussi er tilbage i storform. Jeg var skuffet over 'Den grænseløse' og var derfor meget spændt på, om Jussi formåede at komme tilbage til tidligere bøgers niveau, og det synes jeg, han gør på fineste vis i 'Selfies'. Plottet er hæsblæsende og omfattende, og det er spændende at følge med i, hvordan trådene bindes sammen, og hvordan Carl, Assad og Gordon kommer til bunds i sagerne. Samtidig afsløres Roses historie, og det gør ikke bogen mindre interessant - sikke en historie!!
Jeg håber, Jussi Adler-Olsen fortsat brænder for afdeling Q og har mange flere krimier i ærmet, for det er altså spændende at følge de gamle (og nye) sager, afdelingen har held til at opklare. "Selfies" er uhyggelig spændende, og siderne vender næsten sig selv. Ikke den bedste krimi i serien om afdeling Q, men alligevel en super spændende krimi - det siger ikke så lidt om Jussi Adler-Olsens høje niveau.
"Endnu engang har Jussi gjort det. Denne gang var der en del flere, der lige skulle holdes styr på til start, men jeg kunne slet slippe bogen til sidst, hvor det hele bliver lidt for spændende. Jeg er vild med det fællesskab Carl, Assad, Gordon og Rose har, på trods af at de er så forskellige. Alle Assads udtryk og problemer, som det danske sprog til tider forvolder ham. Jeg kan næsten se/ høre for mig, når Assad har sagt noget og Carl kommentere på det, når det ikke er helt korrekt. Det kan ikke stoppe her, der må komme en mere. Jeg er på ingen måde færdig med afdeling Q. "
Jeg har længe ventet på denne bog, men må sige at jeg blev skuffet. Den er ikke på niveau med Fasandræberen og Kvinden i buret.
Jeg havde virkelig set frem til bind 7 i serien om Afdeling Q, men synes ikke, at JussiAdler-Olsen når tidligere bøgers højder. Bogen er noget langsom i optrækket og fanger mig ikke rigtigt som andre af hans bøger har gjort. Denne gang er flere sager flettet sammen, men desværre falder plottet hurtigt til jorden og gennemskues nærmest fra starten af. Dette medvirker, at spændingen ikke rigtig bliver bygget op og giver en aha-oplevelse til slut! Til gengæld kommer man tættere på personerne Carl , Assad, Gordon og Rose, hvilke er meget forfriskende. Når dette er sagt, ser jeg frem til næste bog i serien, som forhåbentligt bliver bedre kvalitet.
Jussi er tilbage, og han formår virkelig at skrive en spændende bog. Der er nogle faktuelle fejl i bogen omkring forsørgelsesgrundlaget og Arbejdsformidlingen (som det ikke har hedder i mange år) og lignende, men dette er fejl, som er ubetydelige i forhold til historien. Det er en bog med mange forskellige historier i én og man bliver som læser hurtigt ivrig efter at vide mere. Historien om Rose er meget spændende, og man får en bedre forståelse af hende og hendes måde at være på. Jussi formår at afslutte historien på en spændende måde, og man sidder efterfølgende og venter i spænding på den næste bog i serien!
Spændende bog, som holder en fanget fra først til sidst. Personerne i bogen er rigtig godt beskrevet - både de nye og de kendte.
Flere sager bliver flettet sammen, i kælderen hos afd. Q. Den ene sag må de helst ikke vide noget om, på anden sal, hvor den også efterforskes. Rose er sygemeldt og stærkt savnet, hun er denne gang alvorligt ramt af fortidens pinsler. Carl, Assad og Gordon søger i Rose's fortid, for at hjælpe hende på ret køl igen, dog uden hendes viden. Bogen er på snedig vis skruet flot sammen og jeg sad flere gange og krummede tæer. Jussi har lavet en smadder god bog.
Selfies er syvende bind i serie Med Afdeling Q. Som består af Carl , Assad, Gordon og Rose . Må sig Jussi er tilbage med en fantastisk bog med et rigtig godt plot. De to sidste bøger Marcoeffekten og Den grænseløse har jeg ikke lige været så begejstret for som de 4 første i serien. Hvor de 3 første er filmatiseret. Men nu er han tilbage. Denne gang spiller Roses liv en stor rolle, og vi får et indblik i hvorfor hun er som hun er. Rose er endnu en gang gået ned psykisk,og denne gang er rigtig slem, hele afdeling Q er fælelsmessigt berørt, både hendes 3 søstre og afdelingen prøver ihærdigt i hjælpe Rose, som går med selvmordstanker. Men afdelingen har også andet og tænke på. Ledelsen har besluttet at skærer ned i afdeling Q's bemanding da deres opklaringsprocent ikke er høj nok, Carl bliver hurtig sikke på nogle har fusket med tallene. Midt i det hele bliver en ældre dame slåen ned og dræbt i Kongens Have, og mordet Ligner et der er også er begået for over 10 siden, som stadig ikke er opklaret. Carls gamle drabschef Marcus Jacobsen kontakter Carl for at få ham til at kikke på sagen, og Hardy som stadig bor hjemme ved Carl tilbyder også sin hjælp,, han husker også sagen om den drabte kvinde fra tidligere i sit karriere ved politiet. Samtidig bliver yngre egoistiske kvinder der nasser sig igennem livet, er på kontanthjælp, og vil gøre næsten alt for at slippe for at komme i arbejde, angrebet af en person der vil dem livet. Carl, Assad og Gordon må igang med at redde afdelingen, dog uden Rose. De Går igang med at kikke og sammenligne det gamle mord og mordet på den ældre kvinde i Kongens have, samtidig dukker der ting op om Rose, som de også må grave i, for måske derved at kumme hjælpe hende med at blive rask. Jeg er ikke mindre en begejstret for at jusse har fundet vejen tilbage, og har skrevet en fantastisk krimi, og glæder mig til næst i serien. Personbeskrivelse af de forskellige i bogen er i top, og den fantastiske jagong imellem Carl og Assad er tilbage.
Jeg har ikke været begejstret for de sidste par bøger af Jussi-Adler. Men det syvende bind er vi tilbage på det gamle spor. Bogen fanger en med det samme og de 500 sider bliver hurtigt læst - Der sker noget hele tiden - og ser frem til de næste bøger.
I denne syvende bog i serien om Afdeling Q tager Jussi rigtig fat på jeg-generationen, unge piger, der er blevet tilbedt som små, som der aldrig er blevet stillet krav til, og som forventer at blive forsørget af det samfund, som de dybest set foragter. Det eneste de tænker på er ”mig, mig, mig”. Men Anneli, der er sagsbehandler og har nogen af dem som klienter, tager sagen i egen hånd. Det går ikke så godt i kælderen på Politigården. Der skal spares og derfor skal der ske nedskæringer i kælderafdelingen. Rose har det rigtig skidt og sygemelder sig. Her får vi så noget af baggrunden for Roses mærkelige optræden somme tider. Og vi ser også helt nye sider af Karl Mørck. Han er faktisk mere interesseret i at hjælpe Rose end med at løse en 12 år gammel mordsag, som til forveksling ligner et mord, der er begået for et par dage siden. Efter mange, lange og trange efterforskninger, finder mordsagen sin løsning, men om sagen Rose får en lykkelig afslutning, må vi vente med til næste bog. Desuden ser vi også andre sider af Mørck. Jeg mener ikke, at han har smilt eller grint så meget i andre bøger, og så er han jo forelsket som en teenager. Assad viser i et enkelt glimt, hvad han har lavet, inden han kom til Danmark. Det bliver meget spændende at følge alle 3 i den næste bog!
Endelig kom det længe ventede bind 7 i serien om Afdeling Q og det har været værd at vente på. Jeg har ikke været så begejstret for de sidste bind i serien, men med Selfies er Jussi Adler-Olsen tilbage i stor stil. Som altid går vores gode venner i Afdeling Q og roder med gamle henlagte sager og alt ånder fred og ro. Og dog. Rose er aldrig rigtig kommet sig efter oplevelserne i bind 6 og det skal vise sig, at hun har det noget mere skidt end nogen havde regnet med. Samtidig med, at Rose trækker stikket får Carl, Assad og Gordon mere end almindelig travlt. En ny og meget aktuel sag trækker tråde tilbage til en gammel og inden de får set sig om jonglerer de rundt med ikke mindre end 5 sager på en gang. Jussi Adler-Olsen havde lovet, at vi skulle ind i hovedet på Rose i denne bog og det løfte holder han i den grad. Selfie er super spændende, skræmmende, fyldt med tempo og helt umulig at lægge fra sig. Bogen kan læses selvstændigt, men jeg vil varmt anbefale at læse hele serien i den rigtige rækkefølge, hvis man vil have de gennemgående personers historie og udvikling med.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display