Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Sense - slank med fornuft

af Suzy Wengel

Indbundet, 2015

Fri fragt ved køb over 500 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

150 kr

Spar 99,95 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon

202,46 kr

Spar 47,49 kr (19%)

For dig der ikke ønsker et medlemskab.

Beskrivelse
Bogen er pakket i folie og indeholder følgende: Bog og kostprogram, kostdagbog (16 sider), indkøbsguide, måltidseksempler, måleskema samt links til hjælpevideoer på hjemmeside.
Slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed. Slut med at undgå fedt og spise kedelig mad. Ikke flere kure, der alligevel ikke fører til varigt vægttab. Sense viser en anden vej. En vej, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. En vej, der gør, at du kan holde dit vægttab. For altid.    
Sense er enkel og velsmagende mad, egnet til både singler og familier. Du lærer at prioritere de enkelte elementer i kosten på en ny måde: Masser af protein fra bl.a. fisk, kød og æg, masser af grøntsager og et par spiseskefulde fedtstof ved hvert måltid. Mindre sukker, brød, ris, pasta m.m. Du kan sagtens tilpasse dine yndlingsretter til Sense. 
Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad per måltid gør dig mæt – og ja, dine hænder er din vægt.  Med bogen bliver du guidet gennem alle faser af dit vægttabsforløb. Du lærer at sammensætte kosten, så den passer ind i din hverdag, og at holde dit vægttab. Du får masser af måltidseksempler og indblik i andres erfaringer med Sensekonceptet. Læs bogen fra A til Z, eller brug den som et opslagsværk i den første tid. 
Suzy Wengel (Født 1978) har en baggrund som forskningslaborant indenfor organisk kemi. Hun er medforfatter på flere videnskabelige artikler og har siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask. Suzy er også kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen ”Sense – slank med fornuft".
 
 
Tag et kig i bogen her:


Bog detaljer
Dansk
9788799775811
Forlaget Wengel
8799775816
Indbundet
192
20. juli 2015
3. april 2017
2
5
B: 174 H: 244 D: 21 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Syv dage med Sense
Suzy Wengel og Ida...
Forlagets pris 90 kr.
Pris 72,86 kr.
info-iconMedlemspris 54 kr.
Mad med hjerte og...
Suzy Wengel og Met...
Forlagets pris 180 kr.
Pris 145,76 kr.
info-iconMedlemspris 108 kr.
Mad med hjerte og...
Suzy Wengel og Ida...
Forlagets pris 180 kr.
Pris 145,76 kr.
info-iconMedlemspris 108 kr.
Mad med hjerte og...
Suzy Wengel og Ida...
Forlagets pris 180 kr.
Pris 147,15 kr.
info-iconMedlemspris 108 kr.
To nemme uger med...
Suzy Wengel og Jes...
Forlagets pris 180 kr.
Pris 145,76 kr.
info-iconMedlemspris 108 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 15,00 kr.
info-iconMedlemspris 12 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
Pris 59,00 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 70 kr.
Pris 59,00 kr.
info-iconMedlemspris 35 kr.

10 boganmeldelser af Sense - slank med fornuft
Super bog - let at læse - let at forstå - let at efterleve - kom bare igang med livsstilændring. Læs også hendes andre bøger.
rigtig god bog, er overskuelig og godt skrevet med masser af inspiration til en fornuftig kostomlægning med "normal" mad.
Det er med stor interesse jeg har læst Sense, Slank med fornuft. Det er en bog, der ligger fremme, da jeg stadig er nybegynder i at spise efter sense-metoden, og derfor slår op i bogen for at finde gode råd, og ikke mindst inspiration. Suzy Wengel starter med at fortælle om sin overvægt og sin ændring af kostvaner. Hun skriver så man selv får lyst til at hoppe på vognen, fordi i bogen viser, hvor stor en forandring Suzy Wengel selv har gennemgået, og så er kosten endda både sund og varieret. Bogen er skrevet, så det er meget nemt at følge kuren, og man har altid nogle af de madvarer, som man må spise på kuren. Derudover findes der henvisning til videoer, hvor man kan få yderligere information. Det er også godt planlagt, at man kan downloade måleskemaer, indkøbslister m.v. Jeg har yderligere 4 af Suzy Wengels bøger, og de bruges flittigt. Åse G.
Særdeles inspirerende og pædagogisk velskrevet. Suzy's egen historie er dejlig i den sammenhæng. Giver en ny og anderledes vinkel på det uendeligt svære at tabe sig og i særdelelshed at holde det bagefter. bogem giver fornyet håb om at denne gang lykkes det :-D
Super læselet bog. Meget læsevenlig og derfor også hurtig at læse. Gode forklaringer på hvor meget en håndfuld er. Masser af gode billeder, ikke så mange at det forstyrrer læsningen, men det er heller ikke et savn.... Masser af god inspiration, som jo kun kan inspirere til at komme i gang med det samme.
Det er en gid og inspirerende bog som gir os det vi har brug for for at være op Sense ?? Den er også med til at sætte alle tingene i relief til hvad der er smart og hvad der er usmart??
En super bog - meget inspirerende. Bogen har vedlagt en indkøbsguide (ja så bliver det ikke nemmere). et måleskema og en kostdagbog - alle tre ting er nemt at bruge.
Det er en rigtig god start bog - Man får god hjælp så man lære hvordan det fungerer. Jeg tænker at den bog sammen med de andre kan hjælpe rigtig mange mennesker. Så bare køb den og tror ingen fortryder det
God letlæselig og nærværende bog, der simpelt guider læseren igennem principperne i Sense. Bogen giver læseren mod på at prøve principperne og der kan findes opskrifter og yderligere inspiration på hjemmesiden og i Facebookgruppen.
jeg er rigtig glad for bogen med masser af dejlig opskrifter og nem og finde rundt i og lækker mad:O)) jeg er altid klar på at prøve noget nyt og denne bog tiltalte mig rigtig meget, da jeg i forvejen ik spiser hvidt brød er den rigtig god for mig,og man for en masse energi når man spiser mad der er rigtigt sammen sat.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display