Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Sjælemaleren

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 281 kr
Spar 45 kr
236 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

281 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Med Sjælemaleren vender Ildefonso Falcones nu tilbage med en fascinerende og fængslende ny roman. 

Sjælemaleren er en stærk fortælling om kærlighed, om passion for kunst, om hævn og sociale oprør i det modernistiske Barcelona. 

Barcelona, 1901. Byen gennemgår en tid med stor social omvæltning. Elendigheden hos den dårligst stillede del af befolkningen står i stærk kontrast til den overdådige rigdom, der ses i de rigeste dele af byen. 

Dalmau Salas, søn af en henrettet anarkist, er en ung maler, der lever splittet mellem de to verdener. På den ene side finder vi hans familie og Emma, den kvinde han elsker, som kæmper for arbejderklassens rettigheder og retfærdighed. På den anden side er hans job på Don Manuel Bellos keramiske værksted. Bello er hans mentor og en borgerlig konservativ med en stærk katolsk tro. Jobbet bringer ham derfor dagligt til et miljø, som præges af rigdom og kreativ innovation. 

Forført af de konstant fristende tilbud fra borgerskabet, kæmper Dalmau med sin samvittighed, da hans kærlighed til Emma og hans politiske overbevisning begynder at vakle. Dalmau bliver nødt til at finde sit autentiske jeg, både som mand og som kunstner, og finde ud af, hvad der virkelig er vigtigt i hans liv. 

Med Sjælemaleren fortæller Ildefonso Falcones en magtfuld historie om en turbulent periode, mens læseren præsenteres for et spændende plot, hvor kærlighed, en lidenskab for kunst, kampen for idealer og hævn mesterligt kombineres for at genskabe et lyst og farverigt Barcelona. 

Ildefonso Falcones har på verdensplan solgt over 10 millioner eksemplarer af hans tidligere værker, fx Jordens arvinger og Havets katedral. Køb hans andre titler billigt hos Plusbog her

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763865098
Forlag:
Gyldendal
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763865098
Indbinding:
Indbundet
Sider:
792
Udg. Dato:
11 jun 2020
Oplagsdato:
11 jun 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 170mm H: 236mm D: 50mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Sjælemaleren
Ildefonso Falcones
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage