Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Skyggejægeren

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 249 kr
Spar 43 kr
206 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

249 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Skyggejægeren er den svenske forfatter Camilla Grebes fritstående fortsættelse af bøgerne Når isen brister, Husdyret og Dvale. Det svenske krimiakademi har udnævnt Skyggejægeren til Årets Svenske Krimi 2019. 

En nat i februar, 1944. Et kvindelig findes i en lejlighed i Stockholm. Myrdet, blødende fra baghovedet og fra hænderne, som er sømmet fast til gulvet. Det lykkedes aldrig at finde gerningsmanden. 

Den unge politiassistent Britt-Marie starter politikarrieren ved Östertuna politi i Stockholm, hvor hun slås med at finde sin rette plads i enheden og på samme tid skabe en god balance mellem arbejdslivet og familielivet. En dag inddrages hun i efterforskningen af en makaber mordsag, som bringer tragiske minder frem. Enlige kvinder med mindre børn slås ihjel og nagles fast til gulvet. Præcis ligesom Britt-Maries egen mor blev myrdet cirka 30 år tidligere. Men hvad er gerningsmandens motiv? Og hvordan kan de stoppe ham, før han finder sit næste offer? 

Skyggejægeren er en uhyggelig spændende krimi. Læs om den uopklarede sag og om de forskellige kvinder, der med årene har efterforsket sagen. Britt-Marie i 1970’erne, Hanne i 1980’erne og Malin i 2019. Læs også de øvrige bøger af Camilla Grebe Dvale (2019), Husdyret (2018) og Når isen brister (2016), som du finder til gode priser HER på Plusbog.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711980057
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711980052
Indbinding:
Indbundet
Sider:
400
Udg. Dato:
12 mar 2020
Oplagsdato:
1 maj 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 170mm H: 235mm D: 40mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Skyggejægeren
Camilla Grebe
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Farmor den 11. april 2020
Så kom det 4. bind af Camilla Grebe, som jeg har ventet helt vildt på, nemlig SKYGGEJÆGEREN! Bogen er heldigvis igen skrevet i kapitler, udfra personernes egne oplevelser og fortællinger, som giver læseren en god oplevelse! En god fortælling om tiden fra 1944, hvor kvinderne begynder at arbejde i mandsdominerende fag, tiden op til 70'erne, hvor kvinderne ikke blev anerkendt og hørt i f.eks. "politifaget" og som fik kolosale konsekvenser helt op i nutiden! Historiens karakterer er helt nye, dog optræder de kendte Malin og Manfred tilsidst i bogen som efterforskere, men jeg blev lidt forvirret over den nye karakter, som også kaldes Hanne, og som skal hjælpe politiet som profileringsekspert! Minder for meget om karakteren Hanne, tilbage til "Når Isen Brister" (første bind) og efterfølgende bind, hvor karakteren Hanne også hjælper politiet med en gerningsmandsprofil, og har en stor rolle i de første bind! Men alt i alt, en god krimi og fortælling om tiden, hvor kvinderne helst skulle være hjemme og være hjemmets "vogter af dyd".

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage