Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Solomon Creed

af Simon Toyne

Hæftet, 2015

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

197,95 kr

Spar 102,00 kr (34%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
124 kr 156 kr
124 kr 156 kr

Beskrivelse
Forfatteren til den roste Ruin-serie har frembragt en sælsom fortælling om godt og ondt, straf og tilgivelse – den første roman i den tryllebindende Solomon Creed-serie.  
På en bjergtop i byen Redemption, Arizona, er indbyggerne forsamlet på en gammel kirkegård for at begrave en lokal beboer, men den alvorsfulde begivenhed bliver pludselig afbrudt af en eksplosion et sted ude i ørkenen. Et fly er styrtet ned, og snart er en løbsk brand på vej mod byen. 
Da byens politichef haster hen til nedstyrtningsstedet, er han nær ved at køre en høj, bleg mand over, som kommer løbende væk fra ilden, barfodet og uden erindring om, hvem han er, eller hvordan han er kommet dertil. Den eneste ledetråd til hans identitet er et mærke i hans skræddersyede jakke og en bog, der er dedikeret til ham, og begge angiver de navnet Solomon Creed. Han føler sig draget mod byen og har en tvingende følelse af, at han er kommet for at redde den mand, der er blevet begravet denselvsamme morgen. 
For at afdække sin egen identitet må Solomon søge dybt i byens historie og sandheden om den mand, han er udset til at redde, men han møder modstand fra stærke kræfter og må handle hurtigt, hvis det skal lykkes ham at forbinde alle trådene, inden det er for sent.  
Solomon Creed er det første bind i en ny serie af Simon Toyne, forfatteren bag Sanctus, Nøglen og Tårnet.  
Simon Toyne har tidligere skrevet Ruin -Serien, som består af:  
Sanctus, Nøglen og Tårnet 
Pressen skriver om Solomon Creed:
"God underholdning, men sine steder lige fantastisk nok. Men den slags hører jo med til helterepertoiret."  * * * *, - Politiken (4 hjerter)
"Romanen ruller langsomt ud i starten, men kommer op i hastighed og bliver spændende, så man bliver ikke skuffet, Toyne kan godt skrive." -  god-bog.dk
Pressen skriver om Simon Toynes bøger: 
"... 'Sanctus' er af solid kvalitet ... Det er underholdende, tempofyldt og kriblende spændende ... Simon Toyne får læserne med på en ganske fin rejse i både det morderiske og mystiske. Ham vil vi godt høre mere fra." - Metroxpress  
"... spændende og velskrevet konspirationsroman om et meget lukket samfund." - Dansk BiblioteksCenter  
"Med en sans for sprog, syntaks, plots og handling har debutanten Simon Toyne begået et lille mesterværk, der holder en årvågen og vågen og skarp og nervepirrende levende gennem stort set hvert kapitel, og, som aldrig taber pusten."  - Bogsyn.dk  
"Personerne og stederne er tit så godt beskrevet, at man ser det hele levende for sig, men man læser, og jeg er så klar til at tage til Ruin for selv at få en del af suset ... Jeg bøjer mig i støvet for Toyne."   * * * *, - Krimifan.dk  
Simon Toyne er uddannet i engelsk og drama fra Goldsmiths College i London, og har gennem de seneste 20 år arbejdet i TV-branchen som manuskriptforfatter og producer. En dag fandt han ud af, at ville opfinde en karakter, bekrive ham med kærlighed og i detaljer, for drefter at dræbe ham på en opfindsom måde – Sanctus er resultatet af denne idé.

Bog detaljer
Dansk
9788776774844
Jentas A/S
Anne Mette Poulsen
8776774848
Hæftet
450
6. oktober 2015
6. oktober 2015
1
1
B: 136 H: 218 D: 30 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

2 boganmeldelser af Solomon Creed
En albino, Solomon Creed, kommer spadserende ud fra flammerne fra et nedstyrtet fly i nærheden af byen Redemtion i Arizona. Han bærer et mærkeligt kors i en lædersnor om halsen og har et sæt tøj på syet i Paris til Solomon Creed. Denne albino har mistet hukommelsen, men de næste 24 timer viser, at han besidder flere meget specielle færdigheder. Han kommer til Redemtion for at redde James Coronado, men kommer for sent. Han er netop blevet begravet. De første 100 sider var spændende og interessante, men så gik forfatteren i selvsving og myrdede løs på alt og alle. Først omkring de sidste 75 sider begyndte den at blive spændende igen. Men det var absolut ikke en bog for mig. Alt for urealistisk og overnaturlig. En bog som jeg tror, ”drengerøve” vil elske, fordi den minder meget om serien ”24 timer, men her i bogformat.
Simon Toyne skriver medrivende, så det er svært at lægge bogen fra sig. Historien er skrevet lige ud af landevejen, men alligevel så tilpas kringlet, så man ikke gætter handlingen på forhånd. Byen Redemption står tydeligt for mig og flimrer i varmedisen med dens indbyggere, spøgelser og hemmeligheder. Jeg venter med stor utålmodighed på de næste i serien! Imens vi venter kan Riun trilogien nok tåle en genlæsning.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display