Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Solopgang

af Victoria Hislop

Indbundet, 2015

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

29 kr

Spar 170,95 kr (85%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
75 kr 100 kr
118 kr 176 kr
73 kr 100 kr

Beskrivelse
SOLOPGANG af Victoria Hislop er hendes fjerde roman på dansk. Igen i denne bog serverer Victoria Hislop en smule historie pakket ind i fiktion. Denne gang tager hun læseren med til Famagusta på Cypern i starten af 1970erne.
 
SOLOPGANG af Victoria Hislop centrerer sig omkring mellemmer af to familier fra hver side af det cypriotiske samfund: den græske Georgiou og den tyrkiske Özkan. De er begge blandt dem, der flyttede til Famagusta for at slippe ud af de mange års uro og etnisk vold, der ellers plager andre steder på Cypern.
 
I sommeren 1972 har Famagusta 40.000 indbyggere. Det er en by på Cypern og er nok det mest eftertragtede ferieparadis i Middelhavet. Øens mest spektakulære hotel åbnes af et ambitiøst ægtepar. Her arbejder både græske og tyrkiske cyprioter side om side i en fredelig sameksistens, og de skænker knapt deres forskellige oprindelser en tanke. 
 
Men efter et græsk kup bryder et kaos ud, og Cypern står overfor det, der ligerne en altødelæggende konflikt. Tyrkiet vælger at invadere øen for at beskytte mindretallet af de tyrkisk-cypriotiske borgere, og Famagusta bliver besat. Byens indbyggere flygter fra soldaterne, og byen er forladt. Famagusta bliver pakket ind i pigtråd og bliver efterladt, som den er og går herefter langsomt i forfald. Den dag i dag ligger byen stadig i ruiner, og ingen kan få adgang til den efterladte by.  
 
Køb SOLOPGANG af Victoria Hislop, forfatteren bag ØEN, TRÅDEN og HJEMKOMSTEN, billigt hos Plusbog.dk, og læs endnu en spændende og vedkommende historisk roman af den succesfulde forfatter.

Bog detaljer
Dansk
9788771161748
Bazar
Annemette Goldberg
8771161740
Indbundet
600
4. november 2015
4. november 2015
1
2
B: 145 H: 219 D: 40 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den sidste dans
Victoria Hislop
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 65 kr.
Hjemkomsten
Victoria Hislop
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 65 kr.
Tråden
Victoria Hislop
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 65 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 189 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 28 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 63 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 68 kr.

2 boganmeldelser af Solopgang
Endnu en skøn bog fra Victoria Hislop. Denne gang foregår handlingen på Cypern. Året er 1972. Vi møder en velstående par, der ejer et hotel på Cypern, den græske familie Georgiou og den tyrkiske Özkan. Gennem historien om disse familier får vi et ganske godt indblik i forholdene på Cypern. En velskrevet bog med en god historie.
Jeg er stor fan af Victoria Hislop’s tidligere bøger Øen, Tråden og Hjemkomsten. Jeg synes dog ikke at denne bog Solopgang er skrevet helt lige så spændende. Jeg kan nu godt lide selve handlingen, det er spændende på den måde at høre hele historien fra de lokales synspunkt. Jeg havde nok bare håbet at bogen var skrevet anderledes, mere spændende og fængende som de tidligere bøger. Hvis du godt kan lide at læse om bøger, som er skrevet omkring virkelige begivenheder, så kan jeg godt anbefale dig at læse denne bog. Man får et rigtig godt indblik i hvad der skete dengang imellem Cypern og Tyrkiet.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display