Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Tangled

af Emma Chase

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 149,95 kr

Medlemspris info-icon

104,95 kr
Spar 45,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

13% RABAT

129,95 kr
Spar 20,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

3 boganmeldelser af Tangled
Er man til det erotiske og romantiske er det lige bogen. Kan man lide Fifty Shades er det også lige bogen man også vil kunne lide. Den lækre og succesrige Drew Evans behøver kun blinke med øjnene for at få kvinderne til at falde. Sex er noget man nemt kan få på et toilet eller andre steder, bare ikke i hans lejlighed eller med kollegaer. Han scorer flere kvinder, end man kan nå at skifte underbukser på en uge. Og aldrig samme knald to gange. Men da han en aften støder ind i Kate Brooks ændrer alt sig. Og da hun viser sig at være en nye kollega og tilmed forlovet med en anden, går hans verden i sort.
Denne bog skal have 5 stjerner, fordi den har tryllebundet mig i de foregående 3 døgn. Endeligt oplevede jeg igen at læse en bog, der kunne holde mig vågen om aftenen, der kunne holde min opmærksomhed trods hverdagens andre gøremål og ikke mindst kunne vække min læselyst, så jeg slet ikke kunne holde ud at holde pauser. Og hvad mon der gjorde det? For egentligt er det jo ikke noget stort litterært værk i en klasse for sig. Historien er heller ikke særligt original. Måske er det fordi bøger i denne genre oftest er fortalt fra en kvindes synsvinkel, og det er forfriskende at høre historien fra en mandlig vinkel? Måske er det fordi fortælleren (hovedpersonen Drew) indimellem henvender sig direkte til læseren, og har alverdens - vittige og underholdende - antagelser om hvad læseren kunne eller ikke kunne tænke om hans valg i livet. Jeg er i hvert fald vild med den, og synes at historien er rigtig charmerende og tiltalende. Det er katten efter musen i mellem de to hovedpersoner, Drew og Kate, men det er underholdende, sødt, sjovt og frækt. Jeg kan kun varmt anbefale at dykke ind i dette univers.
Jeg havde ser meget frem til at læse bogen, idet jeg syntes bogen virkede rigtig spændende ud fra beskrivelsen på bagsiden at dømme. Jeg blev meget opslugt af bogen og af hovedpersonen Drews kamp for at vinde Kates kærlighed. Indimellem kunne jeg godt savne at høre Kates version af historien, men jeg tænker, at det kan være vi kommer til at høre den i en anden bog. Jeg anbefaler Tangled på det varmeste.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display