plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Tangled

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 107 kr
Spar 25 kr
82 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

107 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Tangled af Emma Chase er en fortælling om kærlighed og erotik.

I bogen Tangled møder vi Drew Evans, som er en flot og arrogant vindertype. Han laver millionforretninger og forfører kvinder i New York med sit charmerende smil. Han har loyale venner og en overbærende familie, så hvorfor sidder han nu på 7. dag lukket inde i sin lejlighed og er helt nede i kulkælderen?


Han påstår, han har influenza, men vi ved alle, det ikke passer.


Katherine Brooks er en ambitiøs, klog og smuk kvinde, som ikke lader noget eller nogen distrahere hendes fokus på at opnå succes, og da hun bliver ansat i Drews fars investeringsfirma, bliver den charmerende playboys liv vendt totalt på hovedet. Pludselig oplever han en professionel konkurrent, som han ikke ved, hvordan han skal håndtere. Han er enormt tiltrukket af Katherine, hvilket distraherer ham, og hun modstår umiddelbart alle hans forsøg på at forføre hende.


Da Drew endelig er på nippet til at få alt det han higer efter, er han ved at ødelægge det hele ved at være for kæphøj og selvsikker. Vil han mon være i stand til at udrede sine egne følelser, som er et virvar af lyst, ømhed, frustration og tilfredsstillelse? Vil han være i stand til at tage sit livs vigtigste udfordring op?


Kan han håndtere kærlighed?


Bogen Tangled er ikke en sød og uskyldig roman. Det er en lidenskabelig, vild og vittig fortælling om en mand, som tror han ved alt om kvinder, men som finder ud af, at han i virkeligheden slet ikke kender kvinder ret godt. Undervejs i bogen opdager Drew, at det han har forsøgt at undgå hele sit voksenliv er noget, han faktisk slet ikke kan leve uden… 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740609318
Forlag:
Artur
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740609316
Indbinding:
Hæftet
Sider:
256
Udg. Dato:
20 maj 2016
Oplagsdato:
20 maj 2016
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 142mm H: 210mm D: 26mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele