Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Tusinde etager (1)

af Katharine McGee

Hæftet, 2017

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

154,95 kr

Spar 95,00 kr (38%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
New York City hundrede år ude i fremtiden: Et tårn på tusinde etager rækker helt op i himlen, som et glitrende fremtidssyn hvor alt er muligt – hvis man ønsker det brændende nok. LEDA COLE har et fejlfrit ydre, men dækker over en afhængighed af et stof, hun aldrig skulle have prøvet. Og af en fyr, hun aldrig skulle have rørt.ERIS DODD-RADSON må se sit ubekymrede liv falde fra hinanden, da et knusende bedrag splitter familien ad.RYLIN MYERS bliver gennem sit job øverst i Tårnet ført ind i en verden – og i et kærlighedsforhold – som hun aldrig havde troet muligt.WATT BAKRADI er et teknisk geni med en hemmelighed: Han ved alt om alle. Men da en pige fra Tårnets top hyrer ham som spion, vikles han ind i et kompliceret spind af løgne.Og allerøverst – på tusinde etage – bor AVERY FULLER, pigen som er genetisk designet til perfektion. Pigen, der ser ud til at have alt, men som lider under at måtte undvære det eneste, hun ikke kan leve uden – og som hun aldrig nogensinde vil kunne få.I et univers fuld af hightech luksus og futuristisk glamour kæmper fem teenagere for at finde deres plads. Det er svært, når der er koldt på toppen. Og langt ned.

Bog detaljer
Dansk
9788702204162
Gyldendal
Julie Top-Nørgaard
8702204169
Hæftet
468
7. februar 2017
7. februar 2017
1
1
B: 158 H: 232 D: 38 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

1 boganmeldelse af Tusinde etager (1)
Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk inden jeg gik i gang med " Tusinde etager". Jeg var lidt nervøs for, om bogen ville falde i min smag, for normalt bryder jeg mig ikke om bøger, der foregår langt ude i fremtiden og jeg frygtede nok det ville være en uinteressant science fiction roman. Heldigvis blev jeg virkelig blæst omkuld af bogen især fordi starten på bogen gav mig mod på at læse videre og for at finde ud af hvad bogen handlede om. For mit vedkommende gjorde det bogen rigtig spændende, at handlingen blev fortalt af forskellige personer undervejs, jeg havde ikke nogen problemer med at synsvinklen hele tiden ændrede sig, det gjorde historien rigtig interessant. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse efterfølgeren til " Tusinde etager", som skulle udkomme til november.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display