Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Tvillingesagen

af Lotte Dalgaard

Hæftet, 2014

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 199,00 kr

info-icon Medlemspris

127,95 kr

Spar 71,05 kr (36%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
81 kr 129 kr
118 kr 150 kr

Beskrivelse
Et par 13-årige tvillingepiger forsvinder på vej hjem fra fritidsklubben, og der er ingen spor efter dem. Journalist Line Lyng dækker sagen for Regionalavisen Nordsjælland og kommer efterhånden meget tæt på moren, der slides op af sorg, håb, angst og uvished.
Efterforskningen trækker ud, og Line Lyng bliver mere og mere personligt involveret i sagen. Og derhjemme mistrives hun i forholdet til sin flotte, men fordrukne kæreste.
Tvillingesagen er en krimi fra de små, nordsjællandske lokalsamfund, hvor hverdagen ellers var så tryg. Samtidig er det historien om den svære kunst at bryde de dårlige vaner uden at miste sig selv.


Bog detaljer
Dansk
9788792999115
Byens Forlag
8792999115
Hæftet
184
5. maj 2014
0
0
B: 132 H: 213 D: 14 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

11 boganmeldelser af Tvillingesagen
Denne bog var læst på et par timer. Tynd krimi historie uden særlig meget handling. Meget af bogen handler om hovedpersonen Line som er journalist. Vi hører rigtig meget om hendes forhold tilJonas.
Anmeldelse af Tvillingesagen af Lotte Dalgaard Line Lyng er ansat som journalist på Regionalavisen Nordsjælland, hvor hun dækker kriminalstoffet. Privat er hun alenemor til Mikkel på 10 år efter en kort affære med en svensk mand. Line bor p.t. sammen med Jonas, som slet ikke lever op til sit ansvar som hverken mand eller bonusfar for Mikkel. Jonas har et stort alkoholproblem, men Line kan ikke finde ud af at ophæve sit forhold til ham, selv om hun godt ved, at det ville være det rigtige at gøre. Hun prøver flere gange, men tager ham til nåde igen, mest på grund af hans seksuelle formåen. Hun bliver efterhånden medafhængig og begynder at komme til møder hos Al-anon. I Fredensborg forsvinder de 13 årige tvillinger Nanna og Nikoline efter en klubaften. Pigerne bor med deres mor Helene Bech. Kort tid efter bliver Nikoline fundet i en skov – mishandlet, voldtaget og dræbt - mens der går næsten et halvt år før Nanna bliver fundet. I det halve år bliver flere mistænkte og afhørt om sagen, men det er et tilfælde, der gør, at morderen bliver afsløret. I bogen har forfatteren valgt via næsten dagbogsagtige sekvenser i kursiv at delagtiggøre os i forbryderens baggrund. Line Lyng får gennem sit arbejde et godt forhold til Helene Bech og kontakter hende flere gange og får gode interviews og billeder af familien. Tvillingesagen er en spændende, letlæst bog med et overskueligt persongalleri. Anmeldt af Inge Lund 20. juli 2015
Tvillingesagen er den første bog i serien om journalisten Line Lyng. Jeg blev meget nysgerrig efter at læse om de forsvundne tvillingepiger, for jeg syntes bogen lød rigtig spændende ud fra bagsideteksten at dømme. Jeg blev virkelig grebet af bogen og opklaringen på de forsvundne piger. Plottet kunne jeg ikke gætte mig frem til, selv om jeg forsøgte ihærdigt. Jeg kom til at synes godt om Line Lyng, selv om jeg ikke altid forstod hende med hensyn til kæresten Jonas. Jeg vil med glæde se meget frem til at læse efterfølgeren "Det svageste led."
udmærket historie. Mangler dog lidt spænding og fokuserer mere på Lines sexliv i stedet for opklaring af forbrydelsen.
Med fare for at lyde som en gammel puritaner, synes jeg indledningsvis at bogen indeholder alt for meget snak om sex, både om hovedpersonens eget (husmoder)sexliv, gerningsmandens incestplagede barndom og offerets mishandling. Det skyldes måske at det er for at pifte den ellers træge historie op, hvilket desværre ikke lykkes fuldt ud. Handlingen foregår i det velstillede og velpyntede Nordsjælland, hvor vores hovedperson fører os ganske stille og roligt igennem en handling, der til tider er lige rolig nok. Hendes stilling som journalist på en provinsavis med ansvar for krimistof indeholder ikke de store udskejelser. Derfor ses en bortførelse af 2 tvillingesøstre som en (kærkommen) afveksling end at skrive om indholdet i den daglige politirapport. Indimellem bliver vi underholdt med hendes kvindeproblemer med hendes alkoholiserede kæreste som hun fremstiller som Guds gave til kvinden når det angår sex, og ellers som en løgnagtig tølper, der både drikker og lyver overfor hende. Til andre tider hører vi gerningsmandens historie, med udførlige beskrivelser af incestforholdet til bedstefaderen. Trivielle passager hvor det næsten er for dagligdags ordinært om hendes bekymring for sønnen, som er en god dreng og spekulationer om hun nu skal blive i forholdet med sin kæreste, og dermed undvære den guddommelige sex hun har med ham eller tvinge ham til afvænning og dermed risikere at miste ham. Altså: For meget kvindesnak… Retfærdigvis skal nævnes, at det sikkert er en ganske udmærket krimi skrevet for kvinder af en kvindelig forfatter, hvis fortid på Ekstra Bladet ikke fornægter sig. Det er Lotte Dalsgaards debutroman, og jeg håber at der kommer lidt mere fart og spænding i hendes næste bog i rækken: ”Det svageste led”
En klassisk krimiroman med alt hvad denne genre bør indeholde. Vi møder den klassiske hovedperson, journalisten Lise Lyng, der er dygtig til sit job, men ikke helt kan få sit privatliv til at hænge sammen. Line begiver sig ind i mordmysteriet med et ønske om at dække den bedst muligt og skrive gode artikler. Undervejs bliver hun dog personlig involveret, og hun må stoppe op og betragte den hårfine grænse mellem sit professionelle job og hendes rolle som mor. Tvillingesagen er spændende og barsk, dog har den trods sine kun ca. 200 sider en langsommelig slutning, der godt kunne være kortet af. Det gør den dog ikke til en mindre god krimihistorie, og det jeg vil betegne som en god taskekrimi. Perfekt til sommerens strandture eller charterrejser. Nem at læse og udmærket underholdning.
Bogen vil meget på éen gang. Handlingen vrider sig ind og ud imellem tragiske skæbner, utroskab og misbrug, og samtidig fortæller den en meget jordnær historie om hovedpersonen, den lettere overvægtige journalist Line Lyng, og hendes daglige overvejelser om aftensmad, underholdning og parforhold. Jeg kunne godt have ønsket en lidt mere stringent form, måske er bogen simpelthen for lang? Ikke desto mindre var jeg godt underholdt, og bogen holder spændingen helt hen til slutningen. Nu glæder jeg mig til at læse roman nummer 2 af samme forfatter.
GOD DEBUTROMAN "Tvillingesagen" af Lotte Dalgaard En spændingsroman af en, af mig ukendt forfatter. Handlingen er spændende og let forståelig. Og man har svært ved at lægge bogen fra sig. "Tvillingesagen" handler om 2 tvillingepiger på 13 år, som forsvinder på vej hjem fra fritidsklubben. Man følger Line Lund som er enlig mor og jounalist på lokalavisen. Hun har fået til opgave, at dække sagen om de forsvundne piger. I de små samfund i Nordsjælland, hvor alt ellers ånder fred og ingen fare. Pludselig er forældre bange for at lade deres børn færdes alene. Politiet mangler spor i opklaringen og Line følger op på sagen i avisen og får derigennem tæt kontakt til pigernes mor. Men lykkes det at finde begge pigerne? og er de i live? Line er med til, ved et tilfældigt interview, at opklare sagen. "Tvillingesagen" er en spændende, men ret grufuld historie. Og bekendtskabet med Lotte Dalgaard skal fortsætte i den efterfølgende bog "Det svageste led" det glæder jeg mig til.
En kort spændingsroman. Ca halvdelen af historien handler om hovedpersonen Line Lyngs privatliv. Den anden halvdel handler om en sag, om et forsvundet tvillingepar, som Line vikles ind i. Selve kriminalhistorien er tynd, man bliver næsten mere optaget af Lines privatliv. Bogen er fin til en regnvejrsdag, men forvent ikke den holder dig vågen om natten.
En tynd bog uden ret meget handling, Journalisten Line Lyngs privatliv fylder efter min mening alt for meget i bogen og opklaringen er alt for tilfældig.
Nu hvor jeg selv er tvilling, så kan jeg sagtens selv sætte mig ind i, hvordan det vil være, og hvilke tankerne man ville have, hvis hun var væk. Bogen er en rigtig skræmmende historie, som dog er opdigtet, men den fanger virkelig, fordi det kunne sagtens være en rigtig historie. Jeg kan også godt lide, at forfatteren har gjort "hoved personen" mere virkelig, sådan at hun kæmper med almindelige problemer, som dum kæreste, alene med barn og kæmper med vægten. Det gør at man kan sætte sig ind i hendes sted, samtidig med at hun kæmper for at få spændene læsestof til sit arbejde som journalist.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display