Fremragende Trustpilot
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Vildt på gaflen
Af: Rasmus Grønbech Dansk Indbundet
Vildt på gaflen
Af: Rasmus Grønbech Dansk Indbundet

"Vildt på gaflen" - af Rasmus Grønbech  en fantastisk bog om vildt!

Det nordiske køkken har skabt interesse for at lave mad af råvarer, som findes i naturen omkring os. Flere end nogen sinde går på jagt, og aldrig før har der været så mange kvinder blandt jægerne. Men hvordan tilbereder man så vildtet, som man med stolthed selv har nedlagt eller købt i supermarkedet? Det giver Vildt på gaflen mange gode og kvalificerede bud på.

De ca. 75 opskrifter kommer omkring de forskellige typer af vildt. Der er opskrifter med kronhjort, hare, vildsvin, fasan, skovdue, snepper og gråand, for bare at nævne nogle. Og det er ikke kun opskrifter til de gode middage, men også til helt almindelige hverdagsmåltider og anvisninger til, hvordan man kan tilberede retter af hele dyret. Som fx fasanen, der rækker til hele tre måltider.  Vægten ligger ikke på de klassiske tilberedninger, men i nyfortolkede og moderne udgaver med lækkert tilbehør, som passer godt til vildtets mørke og dybe smagstoner.

Der er tænkt og sat fokus på, at turen i køkkenet skal være lige ud af landevejen og at det derfor ikke kræver de helt store gastronomiske kundskaber. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om jagttider og sæson er angivet ved hver type vildt. De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer Columbus Leth. Han har netop modtaget Det danske gastronomiske Akademis hæderslegat for sin indsats for gastronomiens fremme.  

***Seks hjerter***  -" Her er en vildt god bog om vildt god mad med vildt" - Politiken

Om forfatteren:
Rasmus Grønbech er indehaver af Restaurant Grønbech & Churchill. I 2011 vandt han kokkekonkurrencen Vild med vildt for årets bedste vildtret og har siden været en del af dommerpanelet ved den årlige konkurrence. I 2012 fik han sin første michelin-stjerne. Grønbech har altid været fascineret af vildtets dybe smag og de mange muligheder og kombinationer, som naturens spisekammer byder på.

Medlemspris kr 197
Få første 30 dage kun 1 kr, herefter automatisk 89 kr / 30 dage til det opsiges. Binding i 60 dage. Mindstepris er 90 kr Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
Fast rabat
Normalpris kr 300
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
Spar 103 kr

"Vildt på gaflen" - af Rasmus Grønbech  en fantastisk bog om vildt!

Det nordiske køkken har skabt interesse for at lave mad af råvarer, som findes i naturen omkring os. Flere end nogen sinde går på jagt, og aldrig før har der været så mange kvinder blandt jægerne. Men hvordan tilbereder man så vildtet, som man med stolthed selv har nedlagt eller købt i supermarkedet? Det giver Vildt på gaflen mange gode og kvalificerede bud på.

De ca. 75 opskrifter kommer omkring de forskellige typer af vildt. Der er opskrifter med kronhjort, hare, vildsvin, fasan, skovdue, snepper og gråand, for bare at nævne nogle. Og det er ikke kun opskrifter til de gode middage, men også til helt almindelige hverdagsmåltider og anvisninger til, hvordan man kan tilberede retter af hele dyret. Som fx fasanen, der rækker til hele tre måltider.  Vægten ligger ikke på de klassiske tilberedninger, men i nyfortolkede og moderne udgaver med lækkert tilbehør, som passer godt til vildtets mørke og dybe smagstoner.

Der er tænkt og sat fokus på, at turen i køkkenet skal være lige ud af landevejen og at det derfor ikke kræver de helt store gastronomiske kundskaber. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om jagttider og sæson er angivet ved hver type vildt. De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer Columbus Leth. Han har netop modtaget Det danske gastronomiske Akademis hæderslegat for sin indsats for gastronomiens fremme.  

***Seks hjerter***  -" Her er en vildt god bog om vildt god mad med vildt" - Politiken

Om forfatteren:
Rasmus Grønbech er indehaver af Restaurant Grønbech & Churchill. I 2011 vandt han kokkekonkurrencen Vild med vildt for årets bedste vildtret og har siden været en del af dommerpanelet ved den årlige konkurrence. I 2012 fik han sin første michelin-stjerne. Grønbech har altid været fascineret af vildtets dybe smag og de mange muligheder og kombinationer, som naturens spisekammer byder på.

Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 216
ISBN-13: 9788740006353
Indbinding: Indbundet
Udgave: 1
ISBN-10: 8740006352
Udg. Dato: 13 aug 2013
Dimensioner: B: 197mm H: 257mm D: 21mm
Oplagsdato: 20 okt 2021
Forfatter(e): Rasmus Grønbech
Produktdetaljer


Forfatter(e) Rasmus Grønbech


Kategori Kogebøger: Specielle retter og menuer


Sprog Dansk


Indbinding Indbundet


Sider 216


Udgave 1


Dimensioner B: 197mm H: 257mm D: 21mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%