plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  BILLIG FRAGT - OG FRI FRAGT FOR PLATINMEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Vildt på gaflen

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 200 kr
Spar 20 kr
180 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

200 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

"Vildt på gaflen" - af Rasmus Grønbech  en fantastisk bog om vildt!

Det nordiske køkken har skabt interesse for at lave mad af råvarer, som findes i naturen omkring os. Flere end nogen sinde går på jagt, og aldrig før har der været så mange kvinder blandt jægerne. Men hvordan tilbereder man så vildtet, som man med stolthed selv har nedlagt eller købt i supermarkedet? Det giver Vildt på gaflen mange gode og kvalificerede bud på.

De ca. 75 opskrifter kommer omkring de forskellige typer af vildt. Der er opskrifter med kronhjort, hare, vildsvin, fasan, skovdue, snepper og gråand, for bare at nævne nogle. Og det er ikke kun opskrifter til de gode middage, men også til helt almindelige hverdagsmåltider og anvisninger til, hvordan man kan tilberede retter af hele dyret. Som fx fasanen, der rækker til hele tre måltider.  Vægten ligger ikke på de klassiske tilberedninger, men i nyfortolkede og moderne udgaver med lækkert tilbehør, som passer godt til vildtets mørke og dybe smagstoner.

Der er tænkt og sat fokus på, at turen i køkkenet skal være lige ud af landevejen og at det derfor ikke kræver de helt store gastronomiske kundskaber. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om jagttider og sæson er angivet ved hver type vildt. De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer Columbus Leth. Han har netop modtaget Det danske gastronomiske Akademis hæderslegat for sin indsats for gastronomiens fremme.  

***Seks hjerter***  -" Her er en vildt god bog om vildt god mad med vildt" - Politiken

Om forfatteren:
Rasmus Grønbech er indehaver af Restaurant Grønbech & Churchill. I 2011 vandt han kokkekonkurrencen Vild med vildt for årets bedste vildtret og har siden været en del af dommerpanelet ved den årlige konkurrence. I 2012 fik han sin første michelin-stjerne. Grønbech har altid været fascineret af vildtets dybe smag og de mange muligheder og kombinationer, som naturens spisekammer byder på.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740006353
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740006352
Indbinding:
Hardback
Sider:
208
Udg. Dato:
13 aug 2013
Oplagsdato:
30 apr 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 197mm H: 257mm D: 21mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
;
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK