Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Vuggevise

af Carin Gerhardsen

Hæftet, 2011

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

179,95 kr
Spar 120,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

5 boganmeldelser af Vuggevise
Gerhardsen er for vild. Spændingen vil ingen ende tage, heller ikke i Vuggeviser, der er tredje bind i Hammarby-serien. Jeg elsker, at sagen eller nærmere sagerne og plottet er godt og stærkt skruet sammen, og så er jeg vild med at politifolkene hver især, får så meget plads i bøgerne, at man bare er nødt til at kaste sig over den næste i serien, straks man har lukket den man lige har afsluttet. En filippinsk kvinde og hendes to små børn findes koldblodigt myrdet i en dyr lejlighed, der er forbavsende upersonligt og spartansk indrettet. Børnenes far påstår at han ikke har haft kontakt til børnene længe og i børnenes daginstitution er der heller ikke meget hjælp at hente. Sjöberg og hans folk får endnu engang travlt og det gør det ikke bedre at Einar Erikson, der altid tager sig af store dele af computerarbejdet er som sunket i jorden. Gerhardsen kan noget helt unikt. Man kan ikke andet end at blive revet med at de super spændende og yderst komplekse sager, der er i hver bog og ikke mindst de historier der strækker sig løbende igennem hele serien. Læs bøgerne i den rigtige rækkefølge. Det fortjener både du og bøgerne :-)
Jeg startede ved en tilfældighed med denne bog i Hammerby serien og var fanget fra starten. Den indeholder alt det, en god krimi skal have, Et gennemgående person galleri, der ikke er alt for udpenslet, men stadig gemmer på hemmeligheder og nye historier. Et spændende plot, omend grumt og trist. Og en evne til at fastholde interessen, så det er svært at lægge bogen fra sig. Den er vedkommende, handlingen udspiller sig i hverdagen, og temaet er gammelt, og velkendt, nemlig skyld, noget de fleste af os sikkert kan forholde os til.
Dette er den eneste krimi jeg har læst i denne serie, og jeg ved egentlig ikke hvorfor, for det er en spændende historie, der fangede mig lige fra starten. Jeg kan rigtig godt lide de krimier, hvor det ikke blot drejer sig om en konkret sag, men hvor det lige så meget bliver hovedpersonernes liv, der spiller en stor rolle. Sådan er det i denne bog.
En mor og hendes 2 små uskyldige børn bliver brutalt myrdet. I denne bog er temaet skyld og hævn, men der er en detaljerigdom og også et væld af personer, så det er svært at holde rede på, hvem der har gjort hvad. I denne den 3.bog i serien får vi lidt mere at vide om de gennemgående figurer, men alligevel ikke nok til, at man kender dem og gerne vil følge dem videre. Bogen er flot opbygget, men er det nok?
Fantastisk krimi! Carin Gerhardsen kan bare et eller andet med den måde hun har at skrive på. Da jeg læste bogen kunne jeg ikke ligge den fra mig, da jeg bare gerne ville vide mere om hvad der skete, om de kunne finde morderen. Dette er en af hendes bedste bøger.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display