Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

After - Faldet Anna Todd 9788771592191
After - Faldet
af: Anna Todd

After - Faldet

af: Anna Todd
20% PLUSRABAT

After - Faldet

af: Anna Todd
DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTERPræcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 26 kr
103 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
129 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771592191
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771592199
Indbinding:
Hæftet
Sider:
767
Serie:
After
Udg. Dato:
20 okt 2015
Oplagsdato:
10 mar 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 152mm H: 222mm D: 64mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af After - Faldet

DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER

Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker pludselig op, og Hardin skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. Han vil ikke fortælle hvorfor, og det vækker igen hendes tvivl og usikkerhed. Har de overhovedet en fremtid sammen? Tessa troede ellers, at Hardin var den eneste, hun virkelig kunne regne med nu. Men Hardin bliver rasende, da han fornemmer, at Tessa vil til Seattle, med eller uden ham.   

Tessa er forvirret. Alle Hardins hemmeligheder og utilregnelige vredesudbrud, den evige jalousi og skænderierne med den efterfølgende tilgivelse tærer på hendes kærlighed til ham. Måske er deres kærlighed ikke stærk nok til, at forholdet kan holde? Og hvad sker der, hvis Tessa vælger at forfølge sine drømme og rejse alene, er det så endeligt forbi?   

Faldet er tredje bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Første bind i serien, Mødet, er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.  
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"After - Faldet" af Anna Todd
3 anmeldelser
Scorpius / 243 anmeldelse(r)
den 01. august 2021
Hardin vokser i takt med han får en større forståelse for Tessas kærlighed for ham, og hendes måde at reagere på. Han arbejder seriøst med hans temperament, som gør livet svært, ikke bare for ham selv, men for alle omkring ham, uanset hvor overbærende de forsøger at være. Hans øgede modenhed går ikke upåagtet hen for Tessa, og hun sætter pris på det, men omgivelserne gør det ikke just nemt for de to elskende. Det er som om, omgivelserne har et bestemt syn på vores to elskende, og den opfattelse har de ikke til sinds at opgive. De lægger forhindringer i vejen for dem, og nogle af dem når at vokse sig temmelig store, inden Tessa og Hardin får snakket ud om dem. Heldigvis for vores par, er der også personer som støtter dem, og arbejder med dem henimod deres forening. Om det lykkes? Tja det kan kun tiden vise, og jeg siger bare: Læs med og bliv som jeg grebet af den realistiske stemning, det er lykkes forfatteren at skabe i hendes bøger.
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 26. februar 2016
Tessa og Hardin er stadigvæk sammen, men deres forhold giver dem begge op og nedture på grund af Hardins temperament, Hardins fortid og en til tider mangel på kommunikation mellem Tessa og Hardin. For mig var det endnu en en fornøjelse at læse om Tessa og Hardins store kærlighed, men deres forhold er stadigvæk fyldt med udfordringer. Flere gange kunne jeg ikke lade være med at grine af Hardin på grund af hans flabethed, men jeg blev også meget rørt over, hvor megen modenhed og betænksomhed han udviste af kærlighed til Tessa, jeg syntes han udviklede sig meget til det positive i forhold til de to første bøger om Tessa og ham. Tessa syntes jeg også udviklede sig, men ikke så meget som Hardin. Jeg ser meget frem til at læse bog nummer 4 om Tessa og Hardin. Jeg er rigtig spændt på at følge Tessa og Hardins videre færd.
Winnie Jæger / 58 anmeldelse(r)
den 20. december 2015
Hardin har stadig hemmeligheder, mange hemmeligheder. Men det er der også andre der har, og det får Tessa at føle på den hårde måde, ved en afskedsfest for hende. Og efter at Tessa og Hardin vil holde en pause i deres forhold, er han der ikke til at hjælpe hende ud af situationen, men det er Zed. Og Tessa finder endnu engang ud af hvem der er venner og fjender. Tessa forfølger sin drøm og flytter til Seattle, men det er uden Hardin. Seattle er måske heller ikke helt hvad Tessa drømte om, men efter alt hvad der er sket, vil hun ikke blive hjemme hos Hardin og skolen. Hardin ved han skal lære at tøjle sit temperament, hvis han og Tessa skal have en fremtid sammen. Men det er meget svært, da der hele tiden sker noget pga alle de hemmeligheder han har. Ved sin mors bryllup i England knækker filmen endnu engang for Hardin og der kommer endnu en hemmelighed frem i lyset, som kan få alvorlige konsekvenser for ham og måske hans fremtid. Fans kender Anna Todds historie om Tessa og Hardin, og de vil ikke blive skuffet med denne tredje bog i serien. Jeg syntes det er den bedste ind til nu, vi ser en til tider meget mere voksen Hardin, og en Tessa der kan sige fra. Hvis du elsker at læse om kompliceret forhold, romantik, lækre fyre og sex. Så er det Afterserien du skal læse. Jeg glæder mig til at læse den næste bog i serie, jeg vil være fan for evigt.