Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Alkoholisme - Alkohol/kokain

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 166 kr
Spar 35 kr
131 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

166 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
En revolutionerende psykoterapeutisk metode: I denne nye bog, som er den anden i serien ”Den terapeutiske konfrontation”, beskriver Panagiotis Charbis denne gang sit fortrinlige arbejde med alkoholismen. For at opnå en terapeutisk succes er det nødvendigt med en dybere forståelse af alkoholismen end den, vi hidtil har kendt. Hvad er alkoholisme? Hvad karakteriserer alkoholismen til forskel fra et alkoholmisbrug? Og hvorfor er det nødvendigt at opdele klassisk alkoholisme i tre forskellige kategorier og igen adskille klassisk alkoholisme fra senmoderne symptomer? Bogen besvarer alle disse spørgsmål samt flere, både med teoretisk og historisk indblik, og herudover skildres praktiske eksempler på succesfulde terapeutiske forløb. Forløb, der blandt andet indeholder særligt tilrettelagt dialog- og kostterapi. Ifølge Panagiotis Charbis er en psykoterapeutisk konfrontation succesfuld i det øjeblik, klienten er helt fri af sit symptom, i dette tilfælde alkoholismen. Vi ved, at klienten er helt fri af sit symptom, efter at det grundlæggende karakteristikon, der afsløres i terapiforløbets sidste stadie, og som er ens for alle alkoholikere, er fjernet fra klienten. Derefter er klienten rask og kan eksempelvis ikke længere med rette kalde sig alkoholiker. Dermed har Charbis sat nye standarder for, hvad der er målsætningen i arbejdet med alkoholismen. Bogen er delt op i to mindre bøger, hvoraf bog 1 primært omhandler klassisk alkoholisme, og bog 2 omhandler blandingsmisbruget alkohol/kokain, som er et resultat af det senmoderne samfund. Om bogens forfatter: Panagiotis Charbis har mere end 30 års erfaring som psykoterapeut, og mange mennesker kender ham fra Europas alternative verden som ‘Sisifos’. Fra 1980 begyndte han at hjælpe narkomaner med stor succes. Siden har han på baggrund af kraftig efterspørgsel udviklet Sisifos-metoden, der beskriver den terapeutiske konfrontation med størstedelen af de psykiske lidelser, der kendes i dag. I 1995 gav han sine første kurser for psykologer i Grækenland med fokus på misbrug og angst. I 2002 åbnede han en psykoterapeutisk klinik i København, og i 2005 åbnede Sisifos-centeret for studerende af Sisifos-metodens psykoterapeutiske diplomuddannelse.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788799289851
Forlag:
Forlaget Sisifos
Forfatter(e):
ISBN-10:
8799289857
Format:
PDF
Sider:
127
Udg. Dato:
23 aug 2012
Oplagsdato:
23 aug 2012

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Alkoholisme - Alkohol/kokain
Panagiotis Charbis
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage