plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Prismatch på alle varer
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Allergibagebog

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 71 kr
Spar 6 kr
65 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

71 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Æg og mælk, er blandt de fødevarer i Danmark, som oftest er skyld i allergiske symptomer. Det er mest børn, som er allergiske overfor æg og mælk og over halvdelen af denne gruppe vokser fra allergien inden de fylder 6 år. At være allergisk betyder, at immunsystemet overreagerer overfor bestemte allergener og allergi er oftest arvelig. Det er proteinerne i æg som udløser allergien hos æg allergikerne. Nogen findes i blommen og andre i hviden og det er individuelt, hvilke proteiner man reagerer allergisk overfor. I praksis har det dog ingen betydning, her er man nødt til at undgå æg i det hele taget, da det ikke er muligt at skille blommen og hviden helt ad. Æggets allergifremkaldende stoffer ødelægges ikke af varme. Derfor får man symptomer, hvis man er æg allergiker, uanset om æggene er kogt, stegt eller bagt. Også ved mælkeallergi, er det proteinerne man reagerer overfor. Det er typisk helt små børn, som har denne form for allergi. Heldigvis kan ca. 9 ud af 10 børn med mælkeallergi tåle mælk, når de er omkring 3 år. Æg og mælk indgår typisk i en meget stor del af almindelige bageopskrifter. Ønsker man at bage uden æg og/eller mælk, måske også af andre grunde end allergi (veganere eller folk med andre helbredsmæssige grunde), kan det give store udfordringer, da mælk og især æg, har en bestemt bage teknisk funktion i bagværk. Æg fungerer både som bindemiddel, der binder de andre ingredienser sammen, og som hjælp til at få den færdige kage gjort luftig og flot. Af disse grunde, er det ikke let bare at erstatte æg i en opskrift og slet ikke, hvis der oprindeligt indgår mere end 1-2 æg i opskriften. Det har altid været min holdning, at det godt kan lade sig gøre at bage det meste uden brug af æg (og mælk) og med anvendelse af almindelige bage ingredienser, som normalt forefindes i et velassorteret køkken. Derfor skal der heller ikke bruges præfremstillede æg-erstatninger i nogen af opskrifterne i denne bog, og alle opskrifter er umiddelbare lette at gå til, hvis man bare er lidt øvet i at bage. Da jeg altid har været allergisk overfor æg, og for en del år tilbage fik en søn, som hverken kunne tåle æg eller mælk, opstod ideen til en samling af alle mine egne opskrifter, som i 2006 blev til min første bog i print, Allergibagebog (uden æg/uden æg & mælk). Jeg har i årerne derefter modificeret og lavet om på en del af bageopskrifterne og nye er kommet til. I 2011 udgav jeg en allergibagebog på det amerikanske marked som hedder, Scandinavian Baking without Eggs og det er derfor helt naturligt for mig nu, at tage de bedste opskrifter fra begge disse bøger og gøre dem tilgængelige på dansk i form af en E-bog. Bogen er opdelt i 2 hovedafsnit, ét med opskrifter uden æg og ét, mindre afsnit, med opskrifter uden æg og mælk. Selvom bogen hedder Allergibagebog, skal alle opskrifter bruges med omtanke og forsigtighed, da også andre af de anvendte ingredienser, som mandler, krydderier m.v., kan udløse en allergisk reaktion. Af samme grund kan der derfor heller ikke gives nogen garanti for, at det færdige produkt, fremstillet ud fra opskrifterne i denne bog, ikke vil kunne udløse en allergisk reaktion og enhver brug af opskrifterne i bogen er derfor på eget ansvar. Udgivet på SAXO.coms selvudgiver-platform "SAXO Selvudgiver". Læs mere om hvordan du selvudgiver på: saxoselvudgiver.com
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788792562494
Forlag:
Charlotte Peyk
Forfatter(e):
ISBN-10:
8792562493
Format:
ePub
Sider:
0
Udg. Dato:
22 feb 2012
Oplagsdato:
22 feb 2012

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK