Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Barca - Verdens bedste fodboldhold

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 66 kr
Spar 17 kr
49 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

66 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
"Barça: Verdens bedste fodboldhold" handler om FC Barcelona og den spillestil, som har begejstret en hel verden og gjort Barça til et forbillede og en magtfaktor i international fodbold. FC Barcelona er verdens bedste fodboldhold. Det bedste i sin generation og måske det bedste af alle hold gennem tiden. Vi begynder med Champions League-finalen på Wembley i 2011 mod Manchester United. Vi er med inde i Barcas omklædningsrum og kommer helt tæt på holdets karismatiske træner, Pep Guardiola. Historien fortælles gennem Barcas største personligheder - Guardiola, hans mentor Johan Cruyff, Xavi, Iniesta og ikke mindst Messi, måske den bedste fodboldspiller, vi har set - fra holdets åbenbaring i slutningen af 1980’erne til helgenkåringen i London 2011. Endelig giver Hunter sit bud på, hvorfor det blev Peps assistenttræner Tito Vilanova, der nu har overtaget trænerstolen efter Guardiola. Forfatteren Graham Hunter flyttede til Barcelona i 2001. Han er journalist med et internationalt ry og dækker spansk fodbold og FC Barcelona for Sky Sports, BBC og aviser og magasiner over hele verden. Hans adgang til holdet er enestående, og han er den eneste engelsktalende journalist, der har interviewet Pep Guardiola i hans tid som Barcelonatræner. Kåret som 'Årets bedste fodboldbog 2012' af Football Supporters Federation. "Det her kan meget vel være den bedste fodboldbog, der nogensinde er skrevet." The Sun" "Fantastisk bog. Den er umulig at lægge fra sig." Oliver Holt, The Daily Mirror" "Dejlig velskrevet analyse og en hyldest til Pep, Messi, Xavi. Brilliant bog". The Daily Telegraph "Graham Hunters beundring for Barca er ægte, hans viden er enorm, og han er en ekspert i at bringe læserne tæt ind i historien, så vi må juble, ikke kun for Pep og Messi, men for hver spiller, der har været på banen for verdens bedste hold”. Rodge Glas, forfatter "Denne bog må ingen gå glip af". Juliano Belletti, tidligere Barcelonaspiller "Hunter undersøger Barcas optur fra alle vinkler og finder i sidste ende en fin balance mellem klog fodboldjournalistik og indsigtsfulde portrætter, der gør bogen til en overbevisende læsning." ESPN "Efter at have arbejdet tæt sammen med klubben i et årti, er det lykkedes Hunter at indfange den magi hvormed Barca har redefineret spillet." Four Four Two
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788791392825
Forlag:
EC Edition
Forfatter(e):
ISBN-10:
8791392829
Format:
ePub
Sider:
355
Udg. Dato:
12 nov 2012
Oplagsdato:
12 nov 2012

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Barca - Verdens bedste fodboldhold
Graham Hunter
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage