Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bikini Bootcamp

af Anne Bech

Indbundet, 2013

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

132,95 kr

Spar 67,00 kr (34%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Bliv bikiniklar på 28 dage!Vi vil alle gerne være den bedste udgave af os selv, ikke mindst når sommeren nærmer sig, og det snart er bikinitid igen. I BIKINI BOOTCAMP får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid.Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre opskrifter på velsmagende og slankende bikinimad.I forhold til Annes tidligere bog, Guide til gudindekrop, er skruen strammet en smule, for det kræver en ekstra indsats at komme i bikiniform på 28 dage. Men når du først har fået kickstartet strandformen, vil det være det hele værd. Og forhåbentlig vil dine nye, sunde vaner sidde fast – de kan nemlig sagtens fungere side om side med et glas koldt vin på terrassen eller en dejlig is på ferien.

Bog detaljer
Dansk
9788702145328
Gyldendal
8702145328
Indbundet
160
30. april 2013
14. juni 2013
1
3
B: 163 H: 236 D: 17 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 208 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

6 boganmeldelser af Bikini Bootcamp
God bog, men for svær at holde sig 100% efter i længere tid. Gode øvelser til træningen Jeg tabte den der irriterende dele nederst på maven i løbet af den første uge, hvilket jeg har kæmpet med i lang tid.
Rigtig fin og overskuelig bootcamp. Perfekt til at få motivationen i top, da den indeholder øvelser og en madplan. Derudover er den ræsenteret med et super layout. Det er super overskueligt at bootcampen varer 28 dage, derefter kan man fortsat følge den eller løsne lidt i principperne og forsætte sin vej mod en endnu mere lækker krop.
Dette er endnu en af Anne Bechs bøger om ekstrem træning, hvis man altså er til det. Det er ikke lige vores kop te.
det er dejligt at bogen er struktureret, og at der er en plan man kan følge, sammen med de mange gode råd.
Nu har jeg lige modtaget min bog for der skal fandme ske noget! Jeg har været meget skeptisk omkring bogen, men havde hørt fra flere, at det her bare var wonderbogen! Derfor valgte jeg så at købe den. Da jeg fik den satte jeg mig ned og kiggede i den, og det endte med at jeg slet ikke kunne lægge den fra mig igen. Jeg læste den fra en ende til anden, og min motivation røg helt i top. Jeg er så klar til at afprøve bikinibootcamp nu, og den bog her skal følge mig overalt. Lidt som en bikinibootcamp bibel. Selve bogen: Bogen henvender sig utrolig meget til den enkelte, og man føler der virkelig bliver talt til en. Selve mad delen er utrolig nem og struktureret, og alligevel kan man sætte sit eget præg på maden. Man skal altså ikke spise noget man ikke kan lide. Selve træningsdelen er gode og velformuleret øvelser. Er man i tvivl kan man heldigvis gå på youtube og se øvelserne. Der er nu kun en ting at sige - LET DO IT!
En flot favrig bog, som indeholde overskuelig kostplan. Træningen er ekstram. Bogen er en bikini bootcamp, for i forvejen trænede, efter min mening. Man taber sig, hvis man bare overholeder kosten, bliver strammet op, hvis man KAN overholde den vilde træning (hvilket ikke fungerede for mig, desværre). Alt i alt middel bog, som er værd at købe, hvis man vil skifte livsstil i 28 dage.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display