plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Blodmåne

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 249 kr
Spar 43 kr
206 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

249 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

BLODMÅNE af Katrine Engberg

 

Det er vinter og bidende koldt i København, og man finder en mand død i en snedrive i Ørstedsparken. Først tror politiet, at der er tale om en hjemløs, der er frosset ihjel. Men det viser sig snart, at der er tale om et frygteligt mord, hvor offerets mund er halvt opløst. Politiassistent Jeppe Kørner er netop hjemvendt fra en længere rejse med fornyet energi og mod på livet. Som sagen udvikler sig, og Jeppe bliver personligt involveret, forsvinder den gode feriestemning dog ret hurtigt.

For tingene er ikke altid, hvad de udgiver sig for. Det ved Esther de Laurenti alt om. Hun er pensionist og snushane, og hun går Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner i bedene og starter sin egen efterforskning af det modbydelige mord.

 

BLODMÅNE er Katrine Engbergs anden krimi i serien om Jeppe Kørner. Første del, KROKODILLEVOGTEREN, kan også købes billigt hos Plusbog.dk.

 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771805994
Forlag:
People'sPress
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771805990
Indbinding:
Indbundet
Sider:
350
Udg. Dato:
16 jun 2017
Oplagsdato:
3 nov 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 168mm H: 234mm D: 28mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Blodmåne
Katrine Engberg
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
3 boganmeldelser
Af Mie Jonassen den 31. marts 2020
Jeg er egentligt ikke den store krimi fan, men engang imellem bliver jeg alligevel grebet af lysten til en god krimi og et godt plot. Og det fik jeg i denne bog! Det er en velskrevet pageturner- især de sidste 100 sider læser nærmest sig selv. Der er mange tvists i historien og man ændrer flere gange undervejs mening om hvem morderen dog kan være. Spændende plot og især vinklen med Mads & Monopolet, synes jeg var interessant og kreativ. Glæder mig til 3’eren.

Af Helle den 01. oktober 2017
Forfatteren har virkelig sat sig ind i, hvordan det går til, når modefolket og vedhæng holder fest. Og så kan hun noget med sproget, som virker dejligt forfriskende. Fx bruger hun meget sammenligninger, og især den hun bruger om at prutte i en ostebutik s.40, synes jeg er fantastisk og grinede højt af. Den berømte designer Alpha findes myrdet natten efter en fest, der åbner modeugen i København. Først tror man, han har begået selvmord, men han er død under de mest rædselsfulde smerter ved at drikke en ætsende væske. Kørner og Anette bliver sat på sagen, og har travlt med at afhøre gæsterne, der var med til festen. Men så sker der endnu et mord. Man kan ikke finde en forbindelse mellem de 2 mord, men så ringer Esther og mener, at forbindelsen er Mads og Monopolet, hvor de begge har været paneldeltagere. Plottet er fantastisk fundet på, og spændingen var der stort set fra begyndelsen. Men på trods af al rosen er der et men. Jeg synes, der er for mange henvisninger til forrige bog, og hvis man ikke har læst den, eller ikke kan huske den i detaljer, føler man sig lidt fortabt.

Af Pia Klitte den 24. august 2017
Endnu engang møder vi Jeppe Kørner og Annette Werner. Makkerparret skal opklare nogle grusomme mord. Alpha Bartholdy findes død i sneen i parken, ætset op indvendig. To dage senere går det ud over Christel Toft , der til en fest også får ætsende væske i sin drink. Bogen blev læst med glubende appetit og nysgerrighed. Det var helt umuligt at stoppe. Mine gætterier på morderen var flere forskellige , men forkert hver gang. Mega spændende bog med et meget frit sprog især fra Annette Werner

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage