Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Årets bestsellers 2020

Endnu engang bød et år på mange fantastiske bøger. Vi har samlet en liste på de 10 mest populære bøger i 2020. Måske mangler du en eller flere af dem i bogreolen?

af

- d. 08. januar 2021

Valdemarsro - grøn aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt

Er du til hurtigt, enkelt og grøn aftensmad bør du investere i denne bog. Bogen inspirerer til grønne og lækre hovedretter, madtærter, måltidssalater og meget mere. Der tages udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer året rundt, som giver velsmagende retter, der kan nydes af både store og små. "Valdemarsro - grøn aftensmad" rammer bredt og er blevet en af de bedst sælgende kogebøger i 2020. Bogen kan benyttes alene eller som et suplement til "Valdemarsro - aftensmad".

Her på Plusbog kan du læse mere om Valdemarsro - grøn aftensmad.

Valdemarsro - grøn aftensmad kan købes her:

 

Den tavse enke af Sara Blædel

Under bestsellers 2020 findes selvfølgelige bogen " Den tavse enke" skrevet af krimidronningen Sara Blædel. Bogen omhandler Louise Rick, der er tilbage ved politiet, hvor hun er blevet leder af Resjeenheden. Drabet på en kvindelig kroejer på Tåsinge bliver hendes første opgave. Louise Rick og hendes team møder uventede udfordringer og bliver derfor nødt til at søge hjælp hos Eik Nordsrøm fra Eftersøgningsafdelingen. Hun kontakter samtidig sin gamle veninde journalisten Camilla Lind, som ufrivillig bliver en del af sagen. Sammen bliver de involveret i sagen om en ung mand, der blev dræbt 6 måneder tidligere. 

Den tavse enke af Sara Blædel kan købes her:

 

Et forjættet land af Barack Obama

Barak Obama har brugt de seneste år på reflektion over hans tid som Amerikas præsident. Bogen "Et forjættet land" beskriver præsidentkampagnen samt årene som præsident i et af verdens mest magtfulde lande. Den giver læseren et indblik i både politiske rigtige og forkerte beslutninger samt personlige højdepunkter og nedture.

Et forjættet land af Barack Obama kan købs her:

 

Mørket kalder af Michael Katz Krefeld

"Mørket kalder" er første bog i den nyeste krimi-serie af Michael Katz Krefeld. Bogen har den kvindelig vicekriminalkommissær Cecilie Mars i hovedrollen. Cecilie Mars ønsker retfærdighed, men hendes handlinger får ofte uforudsigelige konsekvenser. Er du til højspændt thriller, er dette bogen du bør læse i 2021. 

Mørket kalder af Michael Katz Krefeld kan købes ekstra billigt her:

 

Valdemarsro - aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt

Valdemarsro er den største mad og liveblog i Danmark, og indeholder lækre velsmagende retter, der er nemme at gå til. Men er du typen der gerne vil have kogebogen i hånden, så fortvivl ikke. Ann-Christine udgiver nu sine fantastiske madopskrifter som en fysisk kogebog. Bogen indeholder 200 lækre opskrifter til dit aftensmåltid, som er inspireret af det indiske, mellemøstlige, asiatiske og naturligvis det danske køkken. Mangler du inspiration til hele familiens aftensmåltider året rundt, så gør som mange andre allerede har gjort, invester i denne kogebog "Valdemarsro - aftensmad". 

Valdemarsro - aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt kan købes her:

 

Isola af Katrine Engberg

Jeppe har orlov fra politiet, og Anette står alene med et halvt lig fundet i en kuffert og alle ledetrådene fører til Bornholm. Pensionisten, Esther de Laurenti, skal også til Bornholm for at skrive en biografi om en særlig dame. Denne opgave bliver dog ikke, som Esther havde forventet. Bogen har et spændende twist og holder læseren godt beskæftiget med spænding til det sidste.
"Isola" er det 5. bind i Katrine Engbergs krimiserie om Kørner & Werner. Serien har på knap tre år solgt mere end 300.000 bøger herhjemme og solgt til udgivelse i 28 lande. Og lægger i 2020 som en af de bedst sælgende bøger.

Isola af Katrine Engbergkan kan købes her:

 

Meter i sekundet af Stine Pilgaard

"Meter i sekundet" er en interessant, underholdende og kærlighedsfuld fortælling. Bogen fortæller historien om en ung kvinde fra København, der sammen med hendes mand og deres lille barn bosætter sig på en højskole i Vestjylland. Hun skal nu lære en helt ny verden at kende fuld af fællessang, økolærere og velvillige naboer. En udfordrende øvelse for én, som bevæger sig sprudlende, buldrende bramfrit gennem tilværelsen.

Meter i sekundet af Stine Pilgaard kan købes her:

 

Kærlighed af Anders Agger og Mingo Nørager

Bogen "Kærlighed" er en smuk og inspirerende hyldest til kærligheden. Alle har en kærlighedshistorie uanset alder. Anders og Mingo har rejst landet rundt for at møde kendte danskere for at inddæmme og beskrive alt det viltre og vanvittige, der sker, når vi forelsker os. Hvad gør kærligheden ved os, og hvorfor forelsker vi os. Og selv den bedste kærlighedsfilm kan ikke overgå de kærlighedshistorier, der udspiller sig rundt om i de små hjem. Dette er en af de bedst sælgende bøger i 2020, og vi anbefaler klart, at du læser den.

Kærlighed af Anders Agger og Mingo Nørager kan købes her:

 

Satans sommer af Kim Faber og Janni Pedersen

En lokal advokat findes dræbt i byens park, og Juncker bliver sat på sagen. I København modtager hans kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip omkring terroangrebet i Købehavn, der fandt sted et halvt år tidligere. Dette kunne have været forhindret. Juncker efterforskede dengang forbrydelsen, men ønsker ikke, at Charlotte går videre med sagen nu, i frygt for deres liv. Derimod er Junkers gamle partner Signe mere villig til at hjælpe, selvom hendes eget familieliv er ved at falde fra hinanden. "Satans sommer" er andet bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen.

Satans sommer af Kim Faber og Janni Pedersen kan købes her:

 

Indtil vanvid, indtil døden af Kirsten Thorup

"Indtil vanvid, indtil døden" er et portræt af kvinden, Harrit, der i loyalitet mod sin afdøde mand, Gerhard, efterlader sine to små sønner på et børnehjem i Ålsgårde. Gerhard kæmpede på den tyske side mod kommunisme, da han mistede livet. Nu er Harrit på vej til München for at konfrontere sig med krigen og bidrage med noget. Dog ønsker hun at forholde sig neutral til nazismen. Hun indkvarterer sig hos et nazistisk overklasse ægtepar, hvis hjem minder om en hollywoodfilm. Men snart begynder overfladen at slå revner, hvor vold, angst og modstand viser sig at være den virkelige verden.

Indtil vanvid, indtil døden af Kirsten Thorup kan købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner