Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv

Rækkefølgen af Lars Keplers bøger

Joona Linna-serien, skrevet af Lars Kepler, har solgt mere end 14 millioner eksemplarer. Der er skrevet ni bøger i denne serie, og vi har dem alle her på Plusbog. Vi har her på siden lavet et overblik, der gør det nemt at finde næste bog i Joona Linna-serien.

af

- d. 02. marts 2021

Pseudonymet Lars Kepler var i en periode en gåde for mange. Hvem var forfatteren til denne Joona Linna bestseller-krimiserie. Der blev gættet på flere forskellige personer, men det viste sig at være ægteparret Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril, der stod bag pseudonymet Lars Kepler. I 2009 udkom Lars Keplers første værk i Joona Linna-serien, "Hypnotisøren". Krimien er gennem tiden udgivet på 34 forskellige sprog, og nåede en førsteplads i 2009, på de svenske salgslister. Bog nummer to blev også en kæmpe succes, og nåede et år senere samme flotte placering. 

Rækkefølgen af bøgerne i Joona Linna-serien:

 

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 9 - Netspinderen (2022)

Bog 8 - Spejlmanden (2020)

Bog 7 - Lazarus (2018)

Bog 6 - Kaninjægeren (2017)

Bog 5 - Stalker (2015)

Bog 4 - Sandmanden (2012)

Bog 3 - Ildvidnet (2011)

Bog 2 - Paganinikontrakten (2010)

Bog 1 - Hypnotisøren (2009)

Spejlmanden - Joona Linna-serien - Bog 8

 

Om Joona Linna-serien

Kriminalkommissær Joona Linna er en højt respekteret mand blandt sine kollegaer. Hans evne til at gennemskue forbrydernes tankemønstre, jagten på retfærdighed og brugen af utraditionelle metoder for at opklare forbrydelser, gør ham enestående. Med denne evne opklarere han den ene forbrydelse efter den anden. Forbrydelser der ikke har grænser for grusomheder og mystik..

I hver bog står Joona Linna overfor en ny sag, et nyt emne, en ny forbrydelse. Følg Joona Linnas personlige udvikling, hvordan han jonglere mellem det sociale og det professionelle liv. Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden, men for at få den største forståelse for Jonna Linna og hans tid som kriminalkommisær anbefaler vi at læse seriens bøger i rækkefølge.

Første bog i Joona Linna-serien har titlen " Hypnotisøren" og blev udgivet tilbage i 2009. Denne bog blev startskuddet til ialt otte enestående bøger. Efterfølgende kom bøgerne " Paganinikontrakten", "Ildvidnet", "Sandmanden", "Stalker", "Kaninjægeren", "Lazarus", "Spejlmanden" og som sidste og niende bog i serien udkommer i 2022 bogen "Netspinderen".


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner