Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Michael Katz Krefeld Årets Forfatter 2020 Plusbog.dk. Krimi læsning bøger
Michael Katz Krefeld Årets Forfatter 2020 Plusbog.dk. Krimi læsning bøger

Årets forfatter Michael Katz Krefeld: ”Det kom som en overraskelse”

Plusbogs medlemmer og de danske bogelskere har kåret Michael Katz Krefeld til Årets Forfatter 2020. Vi har overrakt ham prisen og talt med succesforfatteren.

af

- d. 25. november 2020

”Jeg er sindssygt taknemmelig og glad og synes, det er helt fantastisk at have fået lov til at vinde prisen.” 
 
Sådan lyder det fra Michael Katz Krefeld, da Plusbog.dk møder forfatteren i Silkeborg på hans bogtour.  
 
Forfatteren fra forlaget Lindthardt og Ringhof fik 46 procent af stemmerne i årets afstemning, hvor også Katrine Engberg, Alpha Forlag og Sara Omar, Politikens Forlag var nominerede.  ”Det kom som en overraskelse. Jeg synes, det var et stærkt felt, jeg var oppe imod. Jeg er ydmyg og virkelig glad. Jeg ved jo godt, der er mange, der læser mine bøger, og jeg får på daglig basis sådan nogle søde kommentarer fra mine læsere. Så jeg ved jo godt, det, jeg skriver, er populært. Men det var alligevel en overraskelse,” siger Michael Katz Krefeld.
 
 
Michael Katz Krefeld udgav i slutningen af oktober sin nyeste bog Nattens Udyr. Han var i fuld gang med at skrive den, da corona pludselig blev en del af danskernes ordforråd. Og selvom forfatteren lige som alle andre var påvirkede af de ulykkelige begivenheder, så gav tiden ham også arbejdsro til at færdiggøre den.  
 
Mange af hans trofaste læsere har for længst læst sig igennem Cecilie Mars’ seneste strabadser, og de kan se frem til i forfatterens næste udgivelse igen at skulle tilbringe tid med en anden af forfatterens elskede karakterer.  
 
”Den næste bog bliver en ”Ravn”-bog. Så der kommer ”Ravn” og ”Møffe” og alle de andre ude fra Christianshavn igen. Det går jeg sådan lidt og pønser på, hvad det skal være. Det er næste projekt,” siger Michael Katz Krefeld.
 
 
Og når han så sætter sig til tasterne, så kan han glæde sig og kaste et blik på sit synlige bevis på, at han er Årets Forfatter 2020.  
 
”Statuetten skal stå på mit kontor, så jeg kan se den hver eneste dag. Og kigge på at i 2020, der var jeg Årets Forfatter. Det er jo fedt, og det er sgu meget hyggeligt at kunne have sådan en at kigge på,” siger Michael Katz Krefeld med et stort smil.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner