Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage299
blogImage299

5 bøger til de kommende forældre

Her har vi samlet fem populære bøger til kommende forældre. Når man venter en lille, kan det være rart med en god bog, som kan besvare de spørgsmål, man har. Se de fem bøger, og læs mere om dem her.   

af

- d. 23. november 2017

Når der er en lille en på vej, så er der rigtig mange, der er glade for en bog fyldt med gode råd og tips. Uanset om man leder efter bøger om at blive forældre eller bøger til nybagte forældre, så er der mange gode bøger at vælge i mellem. Her har vi valgt en række bøger til forældre og bøger til kommende forældre, som er blandt de mest populære.

Bøger til mor og far

Du kan få masser af bøger, der guider både den kommende mor og den kommende far gennem graviditeten. Der er også mange gode bøger om babyer, så man kan føle sig lidt forberedt på det, man har i vente – selvom det, som så mange siger, ikke helt er noget, man egentligt kan forberede sig på. Der er også bøger, som guider dig igennem tiden efter fødslen blandt de mange bøger til kommende og nybagte forældre.  

Gitte Denker hjælper med at besvare de spørgsmål, som dukker op i løbet af graviditeten i Gravid – uge for uge, og Cana Buttenschøn hjælper med de ting, der opstår efter fødslen i 40 uger efter. Du skal være far af Thomas Oldrup er en hjælpende hånd til de mænd, der snart får den fornemme titel: far. Vibeke Manniches Alt om barnet er også en populær titel blandt bøger til gravide ligesom Politikens graviditetsbog også er en bog, som mange er rigtig glade for.

5 bøger til de kommende forældre

Gravid - uge for uge af Gitte Denker

40 uger efter af Cana Buttenschøn

Du skal være far af Thomas Oldrup

Alt om barnet af Vibeke Manniche

Politikens graviditetsbog


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner