Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Du skal være far Thomas Oldrup 9788712047315
Du skal være far

Du skal være far

22% PLUSRABAT

Du skal være far

Om morgenen den 8. april 2009 fortalte Thomas Oldrups kæreste ham, at to blå streger på en lille strimmel pap netop havde meddelt hende, at hun var gravid – og at han skulle være far. I deres søgen ef... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 44 kr
155 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
199 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788712047315
Forfatter(e):
ISBN-10:
8712047317
Indbinding:
Hæftet
Sider:
207
Udg. Dato:
4 apr 2012
Oplagsdato:
21 feb 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 144mm H: 212mm D: 17mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen

Beskrivelse af Du skal være far

DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup er en bog til kommende fædre. DU SKAL VÆRE FAR svarer på dine spørgsmål omkring dig selv og din kæreste, og den følger din udvikling for hver uge der går, da udviklingen ikke foregår ens og i samme etaper for mænd og kvinder.

Thomas Oldrups DU SKAL VÆRE FAR er både en humoristisk og seriøs bog, som oplyser og svarer på de spørgsmål, man kunne gå og have som mand i perioden: Bliver hverdagen helt forandret? Hvornår skal familie og venner have nyheden? Nakkefoldsscanning... Hvad er det? Og hvordan tackler man bedst, når kæresten får kvalmeanfald, vilde humørsvingninger og cravings efter de mærkeligste fødevarer midt om natten – og det bare skal være NU!

Bogen DU SKAL VÆRE FAR kan læses både på en gang eller uge for uge. Som udgangspunkt er bogen skrevet til mænd, men for at lære noget kan gravide kvinder sagtens læse med.

DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup er spækket med udviklingsinformationer om dit barn og kæreste, og om de ting du som kommende far vil gå igennem, i de 40 uger inden du bliver far!
Forfatteren Thomas Oldrup’s kæreste fortalte ham d. 8. april 2008 tidligt om morgenen, at de to blå streger på pappet foran ham viste, at hun var blevet gravid, og at de nu skulle have et barn sammen.
Da ingen af dem vidste noget om, hvad der fra det daværende tidspunkt og fremover skulle ske, begyndte de her deres informationssøgning inden for emnet. Her mødte de, til kvinder, den ene bog efter den anden både store og små, tykke og tynde samt seriøse og humoristiske skrevet af forskellige jordemødre og mødre. Hvorimod de til mænd mødte meget få bøger, som alle beskrev mænd, som værende besværlige og i vejen, fordi de bare strejfer rundt og bare gerne vil have sex..

Thomas Oldrup har med sin bog DU SKAL VÆRE FAR selv taget sagen op for at hjælpe alle fædre og dermed skrevet bogen, som han selv med stor fordel kunne have brugt i de 40 uger, hans kæreste var gravid.

DU SKAL VÆRE FAR er både en humoristisk og seriøs bog, som oplyser og svarer på de spørgsmål, man kunne gå og have som mand i perioden: Bliver hverdagen helt forandret? Hvornår skal familie og venner have nyheden? Nakkefoldsscanning... Hvad er det? Og hvordan tackler man bedst, når kæresten får kvalmeanfald, vilde humørsvingninger og cravings efter de mærkeligste fødevarer midt om natten – og det bare skal være NU!
DU SKAL VÆRE FAR kan læses både på en gang eller uge for uge. Som udgangspunkt er bogen skrevet til mænd, men for at lære noget kan gravide kvinder sagtens læse med.
DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup er spækket med udviklingsinformationer af dit barn og kæreste, og om de ting du som kommende far vil gå igennem, i de 40 uger inden du bliver far!

Køb DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup på Plusbog.dk, som giver dig 40 ugers forberedelse, inden du skal være far!

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Du skal være far" af Thomas Oldrup
1 anmeldelser
Benjamin / 328 anmeldelse(r)
den 27. februar 2014
Det var på tide at der kom en bog til de kommende fædre. De skal også vide lidt om hvad de går ind til.