plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Du skal være far

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 174 kr
Spar 49 kr
125 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

174 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup er en bog til kommende fædre. DU SKAL VÆRE FAR svarer på dine spørgsmål omkring dig selv og din kæreste, og den følger din udvikling for hver uge der går, da udviklingen ikke foregår ens og i samme etaper for mænd og kvinder.

Thomas Oldrups DU SKAL VÆRE FAR er både en humoristisk og seriøs bog, som oplyser og svarer på de spørgsmål, man kunne gå og have som mand i perioden: Bliver hverdagen helt forandret? Hvornår skal familie og venner have nyheden? Nakkefoldsscanning... Hvad er det? Og hvordan tackler man bedst, når kæresten får kvalmeanfald, vilde humørsvingninger og cravings efter de mærkeligste fødevarer midt om natten – og det bare skal være NU!

Bogen DU SKAL VÆRE FAR kan læses både på en gang eller uge for uge. Som udgangspunkt er bogen skrevet til mænd, men for at lære noget kan gravide kvinder sagtens læse med.

DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup er spækket med udviklingsinformationer om dit barn og kæreste, og om de ting du som kommende far vil gå igennem, i de 40 uger inden du bliver far!
Forfatteren Thomas Oldrup’s kæreste fortalte ham d. 8. april 2008 tidligt om morgenen, at de to blå streger på pappet foran ham viste, at hun var blevet gravid, og at de nu skulle have et barn sammen.
Da ingen af dem vidste noget om, hvad der fra det daværende tidspunkt og fremover skulle ske, begyndte de her deres informationssøgning inden for emnet. Her mødte de, til kvinder, den ene bog efter den anden både store og små, tykke og tynde samt seriøse og humoristiske skrevet af forskellige jordemødre og mødre. Hvorimod de til mænd mødte meget få bøger, som alle beskrev mænd, som værende besværlige og i vejen, fordi de bare strejfer rundt og bare gerne vil have sex..

Thomas Oldrup har med sin bog DU SKAL VÆRE FAR selv taget sagen op for at hjælpe alle fædre og dermed skrevet bogen, som han selv med stor fordel kunne have brugt i de 40 uger, hans kæreste var gravid.

DU SKAL VÆRE FAR er både en humoristisk og seriøs bog, som oplyser og svarer på de spørgsmål, man kunne gå og have som mand i perioden: Bliver hverdagen helt forandret? Hvornår skal familie og venner have nyheden? Nakkefoldsscanning... Hvad er det? Og hvordan tackler man bedst, når kæresten får kvalmeanfald, vilde humørsvingninger og cravings efter de mærkeligste fødevarer midt om natten – og det bare skal være NU!
DU SKAL VÆRE FAR kan læses både på en gang eller uge for uge. Som udgangspunkt er bogen skrevet til mænd, men for at lære noget kan gravide kvinder sagtens læse med.
DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup er spækket med udviklingsinformationer af dit barn og kæreste, og om de ting du som kommende far vil gå igennem, i de 40 uger inden du bliver far!

Køb DU SKAL VÆRE FAR af Thomas Oldrup på Plusbog.dk, som giver dig 40 ugers forberedelse, inden du skal være far!

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788712047315
Forlag:
Gads Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8712047317
Indbinding:
Hæftet
Sider:
207
Udg. Dato:
4 apr 2012
Oplagsdato:
28 okt 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 144mm H: 212mm D: 17mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Du skal være far
Thomas Oldrup
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Benjamin den 27. februar 2014
Det var på tide at der kom en bog til de kommende fædre. De skal også vide lidt om hvad de går ind til.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage