Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage174
blogImage174

5 gode bøger til løbere

Vil du give dit løb en ekstra dimension? Med de fem bøger vi har samlet her, kan du give dit løb et boost, så det går endnu bedre, når du trækker i løbeskoene. Find en god løbebog her.

af

- d. 03. maj 2017

Kender du det, at det ikke går helt som du gerne vil, når du trækker i løbeskoene? At der bare er et eller andet som ikke fungere? Nogle gange ved man ikke engang, hvad det er. Eller måske vil du bare give dit løb et ekstra gear eller du skal træne op til et løb. Så kan bøgerne her hjælpe.

Læs hvordan du bliver en bedre løber på kun otte uger med Boost dit løb, få hjælp til at træne op til et halvmaraton med Kom i form til halvmaraton på 100 dage, bliv både stærkere og mere smidig med Yoga for løbere og luntere, som via yogaen hjælper dig formindske risikoen for skader, kom i gang med trailløb med guide fra bogen Trailløb, eller lær hvordan du bliver Stærk, stærkere, sund med Rikke Hørlykke. Bliv inspireret til at snøre skoene og kom ud i den friske, danske luft med bøgerne her.

5 bøger som løbere vil elske

Kom godt i gang med dit løb eller gør dit løb endnu bedre med gode løbebøger. Her har vi fem anbefalelsesværdige løbebøger, men vidste du, at vi har en hel kategori dedikeret til netop løb på Plusbog.dk? Her kan du også finde rigtig god inspiration, når det gælder løb – uanset om du er nybegynder eller erfaren løber.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner