Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage376
blogImage376

Efterårets anbefalinger

Efteråret er højsæson for nye udgivelser i bogbranchen, og efteråret 2018 er ingen undtagelse. Jeg har udvalgt de bedste bøger til jer og har købt dem stort ind, så vi kan sælge dem billigt til jer.

af

- d. 18. august 2018

I 2017 kårede vi Hella Joof som årets forfatter hos Plusbog.dk på baggrund af bogen Papmaché-reglen, som tog mange af jer medlemmer med storm. Nu gør hun det igen med en ny bog, som hedder Papmaché-reglen 2. Hella Joof er derfor nr. 1 min anbefalingsliste.

1. Dage med mildhed, modgang og mirakler


I august 2017 blev hele verden rystet over det forfærdelig mord på Kim Wall. Bogen om Kim Wall er fortællingen om Kim Walls liv, fortalt af dem, der var hende allernærmest: nemlig hendes forældre.

3. Bogen om Kim Wall     

 

Jeg ser personligt meget frem til at læse Mit lykkelig land, hvori Grevinde Alexandra fortæller om sit liv og om at blive en del af verdens lykkeligste folk. For mig en inspirerende kvinde, som har stået fast i både modgang og medgang.  

4. Mit lykkelige Land af Grevinde Alexandra i samarbejde med Rikke Hyldgaard

  

Tusindvis af danske kvinder, inkl. jeg selv, har kogebogen Salattøsen stående i køkkenet som et tilbagevendende 5. opslagsværk. Nu gør Mette Løvbom det igen med en ny bog, hvori hun er klar til at inspirere os med mange gode opskrifter.

5. Salattøsens grønne hverdag, Mette Løvblom 


  
Vi er helt sikkert mange, som har glædet os et gensyn med Katrine Wraa i Øbro & Thornbjergs hæsblæsende krimiserie, og i august 2018 kommer den så.  
6. De ustraffede, Øbro og Tornbjerg 


  
Da ungerne var små, sluttede vi altid dagen af med en godnathistorie, og jeg må indrømme, at jeg sommetider savner denne lille hyggestund, som afrunding på dagen. Da bogen Godnat historier for rebelske piger udkom, genoptog vi faktisk denne tradition. Mine piger og jeg læste hver en side i denne fantastisk bog, der er fyldt med historier om inspirerende kvinder, som alle har opnået utrolige ting. En bog med stor inspiration til alle piger med store drømme, og jeg glæder mig nu endnu mere til 2'eren, som har historier om f.eks. Beyoncé, Oprah Winfrey, Angela Merkel og J. K. Rowling.


Endnu et kært gensyn venter os med en stærk hovedperson, Rebekka Holm i Julie Hastrups krimiserie. Den nye bog Blodspor udkommer til september.

8. Blodspor af Julie Hastrup


  
Gensynsglæden bliver helt sikkert også stor, når Jesper Stein udkommer med 6. bind i serien om Alex Steen, som nu er blevet gift og har fået nyt job. Har du ikke læst de første 5 bind, så kan du nå det inden bogen udkommer i oktober.

9. Solo af Jesper Stein


  
Michael Katz Krefeld, som er kendt fra Ravn-serien, udkommer med en helt ny selvstændig krimi. Vi har ikke hørt meget til bogen endnu, men jeg har store forventninger og en tro på, at Katz Krefeld har skrevet en lige så spændende bog, som Ravn-serien.  

10. Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld


  
Lars Kepler udkommer med det syvende bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna, og denne bog skulle være præcis lige så spændende som resten af bøgerne.

11. Lazarus af Lars Kepler

Det var et lille udpluk af vores anbefalinger. Du kan finde dem alle og flere til i denne kategori - HER

Priserne er som sagt helt i bund, så der er mange gode muligheder for at sikre efterårets læsning til små penge. Bøger til en vejl. pris på 299,95 kr. vil du kunne købe til kun 99 kr., så der er masser af penge at spare.

 Og husk "du skal læse hele livet, for at forstå hele livet" 🙂

Rigtig god fornøjelse!

OBS: Hvis du forudbestiller kommende bestsellers og samtidig køber bøger, der er på lager, så lav bestillingerne som flere ordrer, da leveringen ellers først vil ske, når den sidste bog er udgivet. Hvis du allerede har bestilt, kan du sende en mail til kundeservice@plusbog.dk, så får du dine varer leveret som dellevering.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner