Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Guides

Efterårets anbefalinger

Af  Mia Wagner , 18. august 2018

Efteråret er højsæson for nye udgivelser i bogbranchen, og efteråret 2018 er ingen undtagelse. Jeg har udvalgt de bedste bøger til jer og har købt dem stort ind, så vi kan sælge dem billigt til jer.

I 2017 kårede vi Hella Joof som årets forfatter hos Plusbog.dk på baggrund af bogen Papmaché-reglen, som tog mange af jer medlemmer med storm. Nu gør hun det igen med en ny bog, som hedder Papmaché-reglen 2. Hella Joof er derfor nr. 1 min anbefalingsliste.

1. Dage med mildhed, modgang og mirakler

af Hella Joof
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 249,95 kr. )
Dage med mildhed, modgang og mirakler , af Hella Joof
Beskrivelse:
"Dage med mildhed, modgang og mirakler" er den syvende bog fra folkekære Hella Joof.

Der er dage til alt. Dage til smil, dage til tårer. Dage, hvor alt lykkes og dage, hvor alt går i kluddermor. Dage med mirakler i trængsel og dage, hvor man får forkølelsessår inden en afgørende date. Gode og dårlige hårdage, barnets første sygedag, dommedage og drømmedage. Dage i dit liv, som du skal samle på og værdsætte. Det handler denne bog om.

DAGE MED MILDHED, MODGANG OG MIRAKLER er en slags uafhængig fortsættelse af PAPMACHÈREGLEN - så drys glimmer på og op på kaminhylden med den også.


 
2. Fredrik Backman, som blandt andet er forfatter til bestsellerne En mand, der hedder Ove og Bjørneby, udkommer i oktober med Bjørneby 2. Jeg glæder mig enormt meget til en kølig efterårs-søndag i sofaen med denne bog.

af Fredrik Backman
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 299,95 kr. )
Os mod jer - Bjørneby 2 , af Fredrik Backman
Beskrivelse:
"Har du set en by falde? Det gjorde vores."

Hadet mellem Bjørneby og rivalerne fra nabobyen Hed spidser til, i en kamp om penge, magt og overlevelse. Samtidigt får en ung hockeyspiller afsløret sin inderste hemlighed, mens en tilflytter får byens mænd til at føle sig truede. Et helt samfund bliver pludselig tvunget til at vise, hvad det egentlig står for.

Os mod jer er en fortælling om loyalitet, venskab og en kærlighed, som overvinder alt. Bogen er den fristående efterfølger til Bjørneby og en skildring af dræbende relationer i en lille by. Historien starter hvor den første bog sluttede, og fortæller hvad der skete i månederne efter de frygtelige hændelser, der rystede Bjørneby i den første bog.

Svenske Fredrik Backman blev på kort tid en lysende stjerne på forfatterhimlen, da hans debutroman "En mand der hedder Ove" nåede førstepladsen på The New York Times' bestsellerliste. Hans bøger er i dag udgivet i mere end 40 lande, på mere end 25 forskellige sprog. Du kan også finde "En mand der hedder Ove", "Bjørneby" og Fredrik Backmans øvrige bøger, til en billig medlemspris her hos Plusbog.


I august 2017 blev hele verden rystet over det forfærdelig mord på Kim Wall. Bogen om Kim Wall er fortællingen om Kim Walls liv, fortalt af dem, der var hende allernærmest: nemlig hendes forældre.

3. Bogen om Kim Wall     

af Ingrid og Joachim...
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 130 kr.
  ( 249,95 kr. )
Bogen om Kim Wall , af Ingrid og Joachim Wall
Beskrivelse:
Kim Walls forældre fortæller nu historien om deres datters liv, og det eftermæle de ønsker hun får.

I august 2017 forsvandt den svenske journalist Kim Wall, efter en sejltur med danske Peter Madsens ubåd. I den efterfølgende måned, blev dele af den unge kvinde fundet i farvandet omkring København. Dette blev starten på en af de mest opsigtsvækkende mordsager i nyere tid.

Bogen om Kim Wall er den sande fortælling om en intelligent, socialt engageret og hårdtarbejdende journalist, med livet foran sig, fortalt af dem der kendte hende bedst: hendes forældre. Ingrid og Joachim Wall fortæller i denne bog historien om deres datters nysgerrige og empatiske tilgang til verden, livet og ikke mindst hendes medmennesker. Det er desuden en bog om tiden efter, at livet blev taget fra hende. I bogen fortæller Kims forældre desuden om de første forvirrede, uvisse dage i København samt om retssagen mod Peter Madsen. Kim skulle have skrevet historierne. I stedet blev hun historien. I bogen bliver Kim husket som den engagerede og viljestærke kvinde hun var - ikke som offeret.

 

Jeg ser personligt meget frem til at læse Mit lykkelig land, hvori Grevinde Alexandra fortæller om sit liv og om at blive en del af verdens lykkeligste folk. For mig en inspirerende kvinde, som har stået fast i både modgang og medgang.  

4. Mit lykkelige Land af Grevinde Alexandra i samarbejde med Rikke Hyldgaard

af Grevinde Alexandra...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 300,00 kr. )
Mit lykkelige land , af Grevinde Alexandra i samarbejde med Rikke Hyldgaard
Beskrivelse:
"Mit lykkelige land" er Grevinde Alexandras personlige fortælling om den danske lykke.

Bogen tager udgangspunkt i spørgsmålet om hvorfor danskerne gang på gang kåres som et af verdens lykkeligste folkefærd, samt hvad lykken egentlig er. I sin søgen efter svar, rejser grevinden rundt i det danske land og kommer vidt omkring, lige fra Skagen til Skarø, og fra Møgeltønder til Christiania. Hun undersøger her hvad der gør danskerne så tilfredse med tilværelsen, at vi gang på gang topper internationale lykkemålinger. Hun ønsker samtidigt at blive klogere på de ting, hun selv elsker ved Danmark.

På sin rejse rundt i landet, opsøger hun virksomheder og landskaber, besøger øboere og vinterbadere, og hun rådfører sig med eksperter i bl.a. kunst, sprog og lykke. Tilsammen bringer det hende tættere på dansk kultur, historie og identitet. Dette giver også anledning til en personlig rejse i minderne om mødet med Danmark og danskerne.

Grevinden fortæller om den kæmpe omvæltning det var, at lægge sin kosmopolitiske og pulserende hverdag i Hong Kong på hylden, til fordel for en tilværelse som del af den danske kongefamilie, med bopæl i marsklandet ved Møgeltønder. 

Hun beskriver desuden kampen for at lære det danske sprog, og alle de ritualer og traditioner, der er en del af vores kulturarv, mens hun også reflekterer over sin egen rolle som offentlig person, og ikke mindst som repræsentant for Danmark. Hun fortæller om tillid og venskab, om at være mor til to prinser og om sine egne forestillinger om lykken.

"Mit lykkelige land" er en kærlighedserklæring til Danmark, og en personlig fortælling om at blive en del af verdens lykkeligste folk. Bogen er skrevet af Grevinde Alexandra i selskab med journalist, forfatter og lektor ved SDU, Rikke Hyldgaard.

  

Tusindvis af danske kvinder, inkl. jeg selv, har kogebogen Salattøsen stående i køkkenet som et tilbagevendende 5. opslagsværk. Nu gør Mette Løvbom det igen med en ny bog, hvori hun er klar til at inspirere os med mange gode opskrifter.

5. Salattøsens grønne hverdag, Mette Løvblom 

af Mette Løvbom
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 250,00 kr. )
SalatTøsens grønne hverdag , af Mette Løvbom
Beskrivelse:
I denne bog, som er den seneste bog fra SalatTøsen, finder du inspiration til en masse lækre salater. Bogen er fyldt med opskrifter på innovative, sunde, smukke og mættende salater, som kan bruges til enhver lejlighed. Mette Løvbom, kvinden bag SalatTøsen, har i denne bog fokus på salater som er nemme at kombinere med en travl hverdag, så det er let at få mere grønt i hverdagen.

Bogen er opbygget på samme måde som SalatTøsens første bog, med salater kategoriseret efter de fire sæsoner. Salaterne bruger særligt sæsonaktuelt frugt og grønt, så du altid kan anvende friske råvarer. Bogen indeholder desuden opskrifter på dressinger, cremer, knas & knæk og sylt.

SalatTøsens grønne hverdag er en hverdagskogebog fyldt med årstidsbestemte salater med saft og kraft. Simpel grøn mad til hele familien.

Bag Salattøsen står Mette Løvbom, der tilbage i 2013 oprettede fællesskabet Salattøsen, først på facebook og senere som hjemmeside. I dag har de to universer henholdsvis 110.000 trofaste følgere og over 80.000 unikke besøgende om måneden. Mette Løvbom/Salattøsen har desuden været vært på programmerne Årstidens spisekammer, der stadig kan ses på flere af TV 2 Regionalkanalerne. Mette Løvbom/Salattøsen turnerer også med workshops og foredrag for både professionelle kokke og madinteresserede i det ganske land, ligesom hun driver egen kursusvirksomhed. Du kan købe Mette Løvboms tidligere kogebøger, Salattøsen - salater hele året rundt (2016) og Salattøsen - kål hele året rundt (2017), her på Plusbog.


  
Vi er helt sikkert mange, som har glædet os et gensyn med Katrine Wraa i Øbro & Thornbjergs hæsblæsende krimiserie, og i august 2018 kommer den så.  
6. De ustraffede, Øbro og Tornbjerg 

af Jeanette Øbro og O...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 250,00 kr. )
De ustraffede , af Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg
Beskrivelse:
Så er Katrine Wraa på banen igen, i denne 6. roman i Øbro & Thornbjergs spændende krimiserie.

En mand bliver fundet hængt på Kalvebod Fælled på Amager. Det ligner umiddelbart et selvmord, men retsmedicinerne finder tegn på, at manden er blevet bedøvet før hængningen.

Katrine Wraa er i gang med at undersøge, hvorfor der falder meget få domme i voldtægtssager, da hun opdager en forbindelse til den hængte mand – og til en række andre sager, hvor mænd, der tidligere har været sigtet for voldtægt, er blevet fundet døde under mystiske omstændigheder.

Sammen med efterforskningstemaet jager Katrine Wraa gerningspersonerne igennem dele af Købenahvn og Amager, men intet går så nemt og gerningspersonerne har en strategi for deres mission. SPørgsmålet er om Katrine og efterforskningsteamet kan nå at får stoppet dem, inden den næste mand må lade livet...


Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg debuterede i 2010 med Skrig under vand, der vandt Politikens store krimikonkurrence og blev en af årets bestsellere. Skrig under vand blev fulgt op af de anmelderroste romaner: Djævlens ansigt (2011), Evas sidste nat (2013), Det norske job (2014) og derpå Pigen og Vogteren (2016).Parrets position som nogle af Danmarks mest populære forfattere blev slået fast, da de vandt Martha Prisen i 2015 for Det norske job.


  
Da ungerne var små, sluttede vi altid dagen af med en godnathistorie, og jeg må indrømme, at jeg sommetider savner denne lille hyggestund, som afrunding på dagen. Da bogen Godnat historier for rebelske piger udkom, genoptog vi faktisk denne tradition. Mine piger og jeg læste hver en side i denne fantastisk bog, der er fyldt med historier om inspirerende kvinder, som alle har opnået utrolige ting. En bog med stor inspiration til alle piger med store drømme, og jeg glæder mig nu endnu mere til 2'eren, som har historier om f.eks. Beyoncé, Oprah Winfrey, Angela Merkel og J. K. Rowling.


7. Godnathistorier for rebelske piger 2 

af Elena Favilli & Fr...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 299,95 kr. )
Godnathistorier for rebelske piger 2 , af Elena Favilli & Francesca Cavallo
Beskrivelse:
Nu kommer anden bog i serien der inspirerer piger til at drømme større, sigte højere og kæmpe hårdere.

"Godnathistorier for rebelske piger 2" er en hel ny samling af 100 små fortællinger om exceptionelle kvinder såsom Oprah Winfrey, Beyoncé Knowles og J.K Rowling. I bogen møder vi både dronninger og aktivister, pirater og computergenier, ballerinaer og jurister, astronauter og opfindere. De 100 fortællinger handler om kvinder der har haft indflydelse på deres tid, udrettet store ting og inspireret andre. Hver kvinde præsenteres med et smukt portræt, og deres historie fortalt som et lille eventyr.

Udover godnathistorierne, som omhandler både politikere, videnskabskvinder, musikere, økonomer og mange flere, indeholder bogen også et illustreret opslagsværk, hvor dine børn kan udvide sit ordforråd, mens de lærer om de fantastiske kvindelige rollemodeller.

Forfatternes mission er at skabe fokus på stærke kvindelige karakterer, dels for at fortælle historierne, og dels for at inspirere børn over hele verden med stærke kvindelige forbilleder inden for alle felter.
 


Endnu et kært gensyn venter os med en stærk hovedperson, Rebekka Holm i Julie Hastrups krimiserie. Den nye bog Blodspor udkommer til september.

8. Blodspor af Julie Hastrup

af Julie Hastrup
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 149 kr.
  ( 250,00 kr. )
Blodspor , af Julie Hastrup
Beskrivelse:
Hvilken morder er dristig nok til at udrydde en hel familie?

I Blodspor af Julie Hastrup findes familien Friis dræbt i familiens hus i det nordlige København. Kernefamilien består af voksne og to yngre sønner, og da drabene efterlader store mængder blod, er gerningsstedet både kaotisk og kompliceret for drabsefterforsker Rebekka Holm og hendes team. Jette Friis har som den eneste under mordet været bundet til en stol, og hun har fået skudt ansigtet af. Det er en gåde for efterforskningsholdet, hvorfor det netop er familien Friis, som er blevet udset til at skulle dø, da de udadtil var en vellidt og velfungerende familie.

Rebekka kæmper med at anerkende hendes ulykkelige situation, efter at hendes kæreste Niclas blev myrdet i Finland. For ikke at bryde sammen dykker hun dybere og dybere ned i sagen om familiedrabet på familien Friis. Hun afdækker stump for stump de hemmeligholdte oplysninger og de løgne, som omgiver familien. Hemmeligheder som kan spores tilbage til frygtelige begivenheder, og en forfærdelig virkelighed, som udspillede sig i tiden under Francos regime i Spanien.

Hvem var Familien Friis i virkeligheden, og hvilken morder er koldblodig nok til at dræbe en hel familie på én gang? Få svaret i Julie Hastrups spændende krimi Blodspor.

Vær med helt fra starten og læs hele serien om Rebekka Holm;
7. Blodspor (2018)
6. Mirakelmanden (2017)
5. Farlig Fortid (2015)
4. Portræt af døden (2013)
3. Blodig genvej (2011)
2. Det blinde portræt (2010)
1. En torn i øjet (2009)


  
Gensynsglæden bliver helt sikkert også stor, når Jesper Stein udkommer med 6. bind i serien om Alex Steen, som nu er blevet gift og har fået nyt job. Har du ikke læst de første 5 bind, så kan du nå det inden bogen udkommer i oktober.

9. Solo af Jesper Stein

af Jesper Stein
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 300,00 kr. )
Solo , af Jesper Stein
Beskrivelse:
Den tidligere kriminalkommisær og undercover-agent Axel Steen er blevet gift og har fået nyt job. Han arbejder nu som sikkerhedsrådgiver i en investeringsbank, hvor en medarbejder har snydt, og nu skal afskediges uden at myndighederne bliver indblandet. I en verden hvor penge er gud, bliver Axels retfærdighedssans hårdt udfordret, mens en skæbnesvanger kæde af begivenheder sættes i gang. 

Imens er krigen i Syrien på sit højeste, og flygtninge strømmer ind over de europæiske grænser. Da en ung indvandrer med banderelationer bliver fundet myrdet i Urbanplanen, skal vicepolitikommissær Vicki Thomsen befærde sig i et miljø, hvor intet er som det ser ud, og hvor ingen vil tale med politiet. Hun kontakter derfor sin gamle ven og mento, Axel Steen, som kendte den dræbte, men Axel har klippet alle bånd til sit gamle liv.

Den nye Axel Steen-krimi foregår i et delt Danmark, hvor de rigeste selv bestemmer reglerne og udøver deres egen retfærdighed, mens de fattige kæmper for at overleve og skabe sig en fremtid i en verden i brand.

"Solo" er det sjette bind i serien om Axel Steen, som er skrevet af den prisvindende forfatter Jesper Stein. Du kan desuden finde de øvrige bøger i serien her på Plusbog.


  
Michael Katz Krefeld, som er kendt fra Ravn-serien, udkommer med en helt ny selvstændig krimi. Vi har ikke hørt meget til bogen endnu, men jeg har store forventninger og en tro på, at Katz Krefeld har skrevet en lige så spændende bog, som Ravn-serien.  

10. Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld

af Michael Katz Krefe...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 249,95 kr. )
Mørket kalder , af Michael Katz Krefeld
Beskrivelse:
En kvindelig vicekriminalkommissær ønsker at skabe retfærdighed, der hvor loven ikke længere slår til. Men snart får hendes handlinger uforudsigelige konsekvenser.

"Mørket kalder" er en ny stand-alone krimi af Michael Katz Krefeld med den kvindelige vicekriminalkommissær Cecilie Mars i hovedrollen. Bogen er en højspændt thriller om overgreb på kvinder og om selvtægt. En storbykrimi der kommer ind i sjælens mørkeste afkroge.


  
Lars Kepler udkommer med det syvende bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna, og denne bog skulle være præcis lige så spændende som resten af bøgerne.

11. Lazarus af Lars Kepler

af Lars Kepler
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 349,95 kr. )
Lazarus , af Lars Kepler
Beskrivelse:
Nu udkommer den syvende bog om Joona Linna!

I Oslo bliver en mand fundet død i en lejlighed. Da politiet tilfældigvis åbner fryseren i køkkenet, gør de et skrækindjagende fund. Ofret viser sig at være en hidtil ukendt gravrøver og trofæsamler. Få dage senere kontakter en tysk politikommissær Joona Linna, for at få hjælp til en mordsag på en campingplads i nærheden af Rostock. Mønstret som begynder at tegne sig, er både sindssygt og umuligt at ignorere. Nogle vil betragte det, at genopstå fra de døde, som et mirakel - andre vil kalde det et mareridt.

"Lazarus" er det syvende bind i serien om kriminalkommisær Joona Linna. Bag pseudonymet Lars Kepler, gemmer sig det svenske ægtepar Alexander og Alexandra Ahndoril. Du kan også købe de tidligere bøger i serien, til en billig medlemspris, lige her på Plusbog.
 
 

Det var et lille udpluk af vores anbefalinger. Du kan finde dem alle og flere til i denne kategori - HER

Priserne er som sagt helt i bund, så der er mange gode muligheder for at sikre efterårets læsning til små penge. Bøger til en vejl. pris på 299,95 kr. vil du kunne købe til kun 99 kr., så der er masser af penge at spare.

 Og husk "du skal læse hele livet, for at forstå hele livet" 🙂

Rigtig god fornøjelse!

OBS: Hvis du forudbestiller kommende bestsellers og samtidig køber bøger, der er på lager, så lav bestillingerne som flere ordrer, da leveringen ellers først vil ske, når den sidste bog er udgivet. Hvis du allerede har bestilt, kan du sende en mail til kundeservice@plusbog.dk, så får du dine varer leveret som dellevering.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display