Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage162
blogImage162

Er du klar til Readathon?

Så er tiden ved at være over os. Bogelskere laver bogstakke om igen og igen og køber snacks i lange baner. Det er tid til årets første readathon. Den vilde læsning går i gang lørdag den 29. april – skal du være med?

af

- d. 15. april 2017

Om 14 dage går det løs, og læseglade folk fra hele verden sætter sig til at læse på samme tid. Jeg glæder mig rigtig meget til årets første readathon – skal du være med når Dewey's 24 Hour Readathon løber af stablen? 

Jeg har for en gang skyld lavet min bogstak i rigtig god tid, men jeg må også ærligt indrømme, at jeg aldrig følger den helt. For mig er det mere en stak med lækkerier, som jeg kan tage frem, hvis jeg har lyst. For det er jo det, der er essensen af det hele – læselysten. Og selvom jeg i dag synes, det er en fantastisk idé at læse den tredje bog i Percy Jackson serien under readathon, er det på ingen måde sikkert, at jeg har det på samme måde, når vi rammer den 29. april.

Derudover kan det være godt både at have nye og spændende ting og nogle favoritter i stakken – så man altid har noget, som man ved er godt, hvis man skulle gå død i en bog. I år har jeg kun nye bøger i min stak – men det er hovedsageligt efterfølgere til bøger, som jeg er rigtig glad for – så jeg håber, det går. Det kan også ske, at I på dagen kan finde mig siddende med Harry Potter og De Vises Sten for 117 gang.

Man ved aldrig, men det er noget af det gode ved readathon – der er faktisk ikke rigtigt nogle regler. Der er nogle, som læser hele natten, og der er dem, som sover som normalt. Der er dem, som bare ser det som en anledning til at læse lidt mere, og så er der dem, der går helt amok. Uanset hvilken type du er, skal du være velkommen, og jeg håber, du er ved at være klar til readathon, og at du får en rigtig god læseoplevelse til readathon, når vi går i gang om 14 dage!        


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner