Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage307
blogImage307

Gaveguiden til bedsteforældre

I Plusbogs julegaveguide til bedsteforældre kan du finde bøger og spil, som er perfekte gaveidéer fra børn til sine bedsteforældre.

af

- d. 19. november 2018

Der er ikke noget bedre end at nyde nærværet og kvalitetstiden sammen med ens bedsteforældre – især nærværet omkring en bog kan sætte gang i dybe tanker samt sjove og lærerige inputs. Se hvilke bøger og sjove spil, vi har fundet frem her i julegaveguiden henvendt til bedsteforældre. 

Gaveguiden til bedsteforældre

Bedstemor, fortæl nu

Her er den oplagte gave til bedstemor – fra barnebarnet, der gerne vil vide mere. I bogen er der gjort plads til, at bedstemor kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Udgaven findes også henvendt til bedstefar, mormor, morfar, farmor og farfar, 

Gangster farmor

Ben tror at farmor er den kedeligste nogensinde. Han bliver derfor meget overrasket, da han finder ud af, at hun engang har været international juvelltyv, og nu vil have hjælp til at stjæle kronjuvelerne. Tag på eventyr med denne sjove bog.  

Mig og bedstefar - og så Nisse Pok

En hyggelig julefortælling om en dreng, som hvert år tilbringer december måned på landet hos sin bedstefar. En sød gaveidé fra barnebarnet.  

 

Her ses et udvalg af spil, som er både sjove og lærerige. Spillene giver anledning til både fordybelse og nærvær sammen med bedsteforældrene. 

 

HUSK: vi giver 90 dages fuld returret.

 

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner