Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage311
blogImage311

Gaveguiden til biografier

Elsker du en god biografi? Så bør du kigge i Plusbogs julegaveguide til biografier. Her har vi fundet tre gode bud på din næste læseoplevelse.

af

- d. 18. november 2018

Vi vil i denne julegaveguide anbefale noget for enhver smag, så her finder du Michelle Obamas selvbiografi, erindringsbogen om den folkekære Kim Larsen og Grevinde Alexandras bog "Mit lykkelige land". 

Gaveguiden til biografier

Min historie

En af vor tids mest ikoniske og inspirerende kvinder, har nu udgivet en selvbiografi. I bogen får vi indblik i de oplevelser, der har formet hende - lige fra barndommen til erhvervsleder, og endelig hendes år på verdens mest berømte adresse. 

Kim Larsen

Han var hele Danmarks spillemand. Kim Larsens erindringsbog er skrevet af manden selv i tæt samarbejde med Jens Andersen.  De mange timers samtale mellem Kim Larsen og Jens Andersen danner grundlag for denne bog, og du kan nu læse med om opvæksten, der var med til at forme ham til netop den elskede sangskrivende gadedreng vi alle beundrede og altid vil mindes.

Mit lykkelige land

Mit lykkelige land er Grevinde Alexandras personlige fortælling om den danske lykke. Hun undersøger bl.a. hvad der gør danskerne så tilfredse med tilværelsen, at vi gang på gang topper de internationale lykkemålinger. Derudover fortæller hun, om den kæmpe omvæltning det var for hende at flytte fra Hong Kong til Danmark. 

 

HUSK: Vi giver 90 dages fuld returret

 

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner