Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage303
blogImage303

Gaveguiden til børn 6 – 10 år

Nedenfor finder du vores bud på nogle rigtig gode, lærerige og underholdende bøger samt andet spændende tilbehør til børnehaveklasse-/skolebørnene.

af

- d. 20. november 2018

Bøger kan noget helt særligt, de kan bl.a. give anledning til gode dybe samtaler og underholde os. Dét er noget af det, de bøger vi har fundet frem her i julegaveguiden til børn mellem 6-10 år kan!

Gaveguiden til børn 6 – 10 år

Bækager Boldklub (1) - Tæsk og tuba

En bog om venskab, loyalitet og fodbold – en skør, sjov og anderledes serie om at kæmpe for noget, også selvom man måske er ret dårlig til det. Man behøver ikke at være fan af fodbold for, at synes om denne bog – vi garanterer, at du vil grine mange gange undervejs.

Verdens 100 farligste dyr 

Sebastian Klein fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. En meget spændende bog, hvor du ligeledes får fotos og facts om de farlige dyr! 

De 100 mest gådefulde dyr

Dette er femte bind i Sebastian Kleins populære serie til børn, der elsker dyr. I denne bog fortæller han om de gådefulde dyr, som måske/måske ikke findes i virkeligheden. Du kan bl.a. blive klogere på de fascinerende enhjørninger og de afskyelige snemænd.

Bubbi i vildmarken

MORTEN & BUBBI-serien er skrevet af en af Danmarks allerstørste YouTubere, Morten Münster og børnebogsforfatter Merlin P. Mann. Bubbi i vildmarken handler om hunden Bubbi, der har en ret speciel personlighed, og som efter et mislykket Hollywoodeventyr må flygte ud i vildmarken. Der er garanteret hæsblæsende action! 

 

Nedenfor ses mange spændende produkter til børn mellem 6-10 år. Der ses bl.a. lækre skoletasker, et penalhus, madkassesæt og diverse sjove og lærerige spil. Lad dig blive inspireret!

 

 

HUSK: Vi giver 90 dages fuld returret

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner