Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage306
blogImage306

Gaveguiden til hende

I Plusbogs julegaveguide til hende kan du finde bøger, der er både spændende, lærerige og underholdende. Find en rigtig god bog her i julegaveguiden - så er den næste læseoplevelse sikret!

af

- d. 20. november 2018

Uanset om du er ude efter en gave til dig selv eller en, du holder af, så kan du finde en rigtig god læseoplevelse ved hjælp af vores julegaveguide. Her har vi fundet nogle fantastiske titler frem, som vi anbefaler til hende. Derudover kan du finde andre produkter, som er perfekte gaveidéer til hende. 

Gaveguiden til hende

Dage med mildhed, modgang og mirakler

Glæd dig selv eller en du holder af, med denne fantastiske bog af folkekære Hella Joof. Bogen er en slags uafhængig fortsættelse af PAPMACHÈREGLEN. Den fremhæver, at der skal være dage til alt. Dage til smil, dage til tårer. Dage hvor alt lykkes og dage, hvor alt går i kage. Dage i dit liv, som du skal samle på og værdsætte. Dyp bogen i glimmer og op på kaminhylde med den – den fortjener det.

Vi kunne alt 

Vi kunne alt er den selvstændige forlængelse af bestselleren, Folkets skønhed. For alle os, der var vilde med Folkets Skønhed, er denne bog især et must, men den kan helt sikkert også give jer andre en god læseoplevelse. Bogen tegner et billede af den sorgmuntre optimisme, der prægede Danmark i de tidlige 70'ere, og minder os om at selvom man har fået råd til både parcelhus og familiebil, er det ikke sikkert at man kan alt.

Samtaler om natten

Jane Aamund er en af tidens mest succesfulde danske forfattere. Hun har skrevet bogen Samtaler om natten, hvor hun reflekterer og tænker tilbage på sit lange liv. Hun fortæller om alt det, der gav mening – om alt det sjove og alvorlige. Dette er en ærlig og livsglad fortælling.  

 

Her er vores bud på gaver til hende – her ses de stilfulde krus fra Pip Studio samt andre produkter fra RICE og Herschel.

 

 

HUSK: vi giver 90 dages fuld returret

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner