Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage313
blogImage313

Gaveguiden til krimi

Elsker du også at sidde med en fængslende krimi? Så er det lige her i Plusbogs julegaveguide til krimier, at du finder den næste bog, som du ikke kan lægge fra dig.

af

- d. 17. november 2018

I julegaveguiden til krimielskere finder du en god dansk krimi. De danske krimiforfattere er virkelig dygtige, og det er de fire bøger, vi har fundet frem til dig her, i særdeleshed et bevis på. Bliv grebet af en god krimi, der fanger din opmærksomhed fra start af og er umulig at lægge fra sig, før forløsningen er en realitet. 

Gaveguiden til krimi

Den tredje søster 

Dette er den tredje og sidste bog i Sara Blædels fascinerende fortælling om Ilka. Læs mere herunder.

Mørket kalder

Mørket kalder er skrevet af Michael Katz Krefeld, som er en Danmarks bedste og mest populære krimiforfattere. Bogen er en nervepirrende thriller om overgreb på kvinder og om selvtægt. En storbykrimi, der kommer ind i sjælens mørkeste afkroge.

Kastanjemanden 

I Kastanjemanden af Søren Sveistrup, gør politiet et gruopvækkende fund. En ung kvinde findes dræbt en tidlig morgen og over hende dingler en kastanjemand. Læs mere her.

Mercedes-snittet

Mercedes-snittet er en psykologisk krimi omkring hævn, synsbedrag og ar i hjertet. Bogen er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. 

 

 

HUSK: Vi giver 90 dages fuld returret

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner