Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage305
blogImage305

Gaveguiden til værten og værtinden

Glæd værten eller værtinden med en personlig gave her i den søde juletid. Lad dig inspirere af vores julegaveguide og find vores bud på en god vært/værtindegave.

af

- d. 18. november 2018

Julen er hjerternes fest og noget af det bedste ved juletiden er, at samvær, nærvær og hygge er i centrum. Man samles med venner og familie og bruger tid sammen på mange hyggelige og festlige måder - vi vil i denne gaveguide komme med vores bud på gaver, som vil glæde værten og værtinden.   

Gaveidéer til værten og værtinden

Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof

Glæd værtinden med denne fantastiske bog af folkekære Hella Joof. Bogen er en slags uafhængig fortsættelse af PAPMACHÈREGLEN. Den fremhæver, at der skal være dage til alt. Dage til smil, dage til tårer. Dage hvor alt lykkes og dage, hvor alt går i kage. Dage i dit liv, som du skal samle på og værdsætte. Dyp bogen i glimmer og op på kaminhylde med den – den fortjener det.

Glasvinge af Katrine Engberg

Har værtinden endnu ikke læst det 3. bind i Kørner/Werner-serien? Så er denne et must-read til krimielskeren. I bogen kan du opleve karaktererne fra Katrine Engbergs tidligere bestsellere, Krokodillevogteren og Blodmåne. Der er dømt krimi og spænding på højeste plan, som er skrevet på en nærværende ”dansk” måde. Bogen foregår i København, og omgivelserne beskrives på en måde, hvorpå Katrines kærlighed til hovedstaden tydeligt skinner igennem. 

Vegansk - til højtider og fest af Ditte Gad Olsen

Er værten eller værtinden vilde med den veganske livsstil - så er denne bog et sikkert hit. Bogen indeholder lækre opskrifter og tager fat i alle de større højtider og festdage fra jul og påske til fødselsdage og er en hjælpsom guide, der vil følge dig på rette vej i det moderne veganske køkken.

Med åbne øjne af Rasmus Tantholdt

Med åbne øjne er den perfekte gaveidé til værten. Bogen indeholder virkelige historier fra Rasmus Tantholdts mange rejser som udenrigskorrespondent i hele verden. Den er spækket med spænding og fortæller os om ”alt det vi ser på tv” indefra. Der er en passion over bogen, som gør, at Tantholdts ”jeg vil redde-verden-følelse” smitter af på læseren. En rigtig god læseoplevelse.

 

Nedenfor ses elegante og stilfulde produkter fra Pip Studio - de er perfekte til den hyggelige brunch eller til hverdags brug. Derudover har vi fundet nogle sjove spil frem, som helt sikkert vil glæde værten og værtinden.

 

 

HUSK: Vi giver 90 dages fuld returret.

 

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner