Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Her er de nominerede til Årets Forfatter 2020
Her er de nominerede til Årets Forfatter 2020

Her er de nominerede til Årets Forfatter

Nu er det officielt! Her er navnene på de tre dygtige forfattere, der kæmper om titlen som Årets Forfatter 2020.

af

- d. 19. oktober 2020

Igen i år belønner Plusbog.dk en dygtig dansk forfatter med prisen som Årets Forfatter. Og igen i år har det været meget svært at vælge blot tre nominerede kandidater blandt det stærke danske forfatterfelt.  

 

Stem på din favorit HER

 

 “Vi har igen i år haft utroligt svært ved at begrænse os til blot tre nominerede forfattere, fordi vi har så mange fantastiske forfattere i Danmark. Årets tre nominerede udmærker sig ved alle at fortælle deres historier på hver sin unikke måde, så vi husker dem. Og vi er glade for, det er Plusbogs medlemmer og andre bogelskere, der skal vælge, for de er alle tre så dygtige, at det er svært at vælge én vinder,” siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk.   

 

De nominerede til Årets Forfatter er:  

 

Michael Katz Krefeld, Lindhardt og Ringhof

Michael Katz Krefeld: Han har i en årrække været en af de allermest populære danske krimiforfattere. Michael Katz Krefelds udgivelser finder altid vej til toppen af bestsellerlisterne, og især hans evne til at få handlingsforløbet til at udspille sig som en spillefilm for øjnene af læseren gør ham populær. Lige straks udkommer den næste i rækken, og mon ikke “Nattens udyr” allerede inden udgivelsesdagen vil bevæge sig op ad bestsellerlisterne. 

 

 

Katrine Engberg, Alpha Forlag

 

Katrine Engberg:  Siden sin debut i 2016 har hun med sine finurlige og skudsikre plot bog efter bog bevæget sig ind blandt favoritforfatterne hos de danske krimilæsere. Hun er særligt elsket for sit helt specielle sprog, der både er let og humorfyldt. Også det nyeste skud på stammen er blevet vel modtaget af de danske læsere, og Katrine Engberg topper således lige nu bestsellerlisterne med sin nyeste krimi “Isola”.   

 

 

Sara Omar, Politikens forlag

Sara Omar: Hun bragede ind i danskernes bevidsthed med sin debutroman “Dødevaskeren”, og også efterfølgeren “Skyggedanseren” blev en bestseller hos de danske læsere. Sara Omar skåner ikke læseren for barske billeder i de voldsomme handlingsforløb, og forfatterens fortællinger brænder sig fast i læsernes erindringer, så de for altid har dem med sig, selvom bogens sidste side er vendt. 

 

 

Normalt afsløres vinderen på Bogforum, men på grund af aflysningen af årets bogfest har Plusbog.dk i år noget andet i ærmet. Det fortæller vi om senere. Så hold øje med vores side. 

Læserne kan stemme på deres favorit på Plusbog.dk frem til den 9. november kl. 12. 

Stem på din favorit HER


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner