Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Her er fem bøger, du skal læse i august

Så kom vi ind i august, og skolestart og sensommerens mange gøremål kan anes i horisonten. Men der skal også være plads til en god bog, og lige her anbefaler vi hos Plusbog dig fem spændende af slagsen, du kan kaste dig over i denne måned.

af

- d. 01. august 2020

På date med en morder af Anna Ekberg 

 
Iben har i næsten et år været sønderknust og lammet af sorg. Hendes lillesøster har ikke givet livstegn, siden hun forsvandt, og politiet er sikre på, hun er blevet myrdet. Men hvordan er det sket? Deres teori går på, at hun har mødt sin morder på et datingsite, men der er efter et år stadig ikke sket et gennembrud i deres efterforskning. Iben kan ikke klare uvisheden længere, og derfor beslutter hun sig for selv at kaste sig ind i opklaringsarbejdet. Hvilke hemmeligheder og længsler vil hun opdage i jagten på sin søsters morder? Og kommer hun ud af kampen med livet i behold? Endnu en særdeles vellykket spændingsroman fra Anna Ekberg! 
 
På date med en morder lander i din postkasse på udgivelsesdagen den 20. august, hvis du forudbestiller den her på Plusbog.dk.
 
 

I Guds rige af Anne-Grethe Bjarup Riis 

 
I slutningen af august udkommer Anne-Grethe Bjarup Riis’ hjerteskærende fortælling I Guds rige. Her tager hun os med helt tæt på den forfærdelige tid, hun gennemlevede, da hendes otteårige søn blev alvorligt syg af kræft. Tiden, der var præget af følelsen af ensomhed, uretfærdighed og svigt, fik hende til at tænke tilbage på sin egen barndom, hvor hun som otteårig i 70’erne måtte flytte med sin familie fra Herning til de spøgelsesagtige brunkulslejre i Søby. Her får vi et indblik i nogle mørke familiehemmeligheder og en ætsende forbandelse, der går gennem generationerne. Det er en rystende fortælling, men også en roman, der givet nyt perspektiv på tilgivelse, taknemmelighed og det at bevare håbet.  
 
I Guds rige udkommer den 27. august.
 
 

Grønne madpakker af Louisa Lorang 

 
TV-kokken Louisa Lorangs opskrifter er elskede af mange – af de voksne fordi de er nemme at gå til, og af de mindre fordi de altid bare smager godt. Vil du have lidt inspiration til din egen eller børnenes madpakker, som der snart igen skal gang i efter sommerferien, så er Louisa Lorang klar med en hjælpende hånd i form af sin helt nye bog Grønne madpakker. I bogen finder du masser af gode idéer til madpakken: Fyldige frokostsalater, sunde snacks og nemt pålæg. Der er noget for enhver, og Louisa Lorang viser også endnu en gang, hvor dygtig hun er til at sammensætte nemme, vegetariske opskrifter, alle kan lide.
 

 

De tavse kvinder af Karin Slaughter 

 
Den 26. august udkommer Karin Slaughters De tavse kvinder, og den er virkelig ventet af hendes mange danske fans! Fortællingen begynder, da en kvinde løber alene gennem skoven. Hun tror, hun er på sikker grund, men et uhyre holder øje, og han slår til på det helt rigtige tidspunkt. 10 år senere bliver specialagent Will Trent og retsmediciner Sara Linton kastet ind i sagen. Selvom morderen fra dengang stadig er bag tremmer, bliver en anden ung kvinde nemlig brutalt overfaldet med samme fremgangsmåde i skoven. Kan de nå at finde gerningsmanden, inden han slår til igen?
 
 

Hundehjerte af Gurli Marie Kløvedal

 
Hundehjerte er Gurli Marie Kløvedals debut som forfatter og en helt særlig og tankevækkende fortælling om det følsomme menneske i fremtidens verden. Her møder vi den indadvendte forsker Elin, der beskæftiger sig med relationen mellem mennesker og dyr. Hun er en enspænder og foretrækker dyrenes selskab, men hendes verden bliver forandret, da hun bliver headhuntet og modvilligt må flytte til USA for at færdigudvikle en robothund, som hun langsomt knytter sig til. I USA oplever hun et splittet land, men også et spirende venskab og en voksende kærlighed.
 
 

Tre kvinder af Lisa Taddeo

 
Vil du læse en interessant og sand bog om tre forskellige liv, så skal du kaste dig over Lisa Taddeos Tre kvinder. Her møder vi Lina, Maggie og Sloane, som Lisa Taddeo har fulgt i 8 år for at kunne give så ægte et indblik i de tre kvinders liv som overhovedet muligt. Lina er i et kærlighedsløst ægteskab, Maggie har lagt sag an mod sin tidligere gymnasielærer, og Sloane er en succesfuld forretningskvinde. Det er tre meget forskellige kvindeskæbner, og igennem bogen formår forfatteren at skildre, hvordan de alle tre er endt lige netop der, samtidig med vi sammen kigger ind i fremtiden, hvor drømmene spirer.  
 
Tre kvinder udkommer den 20. august. Forudbestil den her.  
 
 
Vi håber, du får lige den august måned, du håber på, og at der bliver plads til mange gode læseoplevelser undervejs.
 
Foretrækker du at lytte til bøgerne, imens du laver dine øvrige gøremål, finder du altid et stort udvalg af lydbøger med Plusbog Streaming. 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner