Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Renée Toft Simonsen

Af  Mia T. Wagner , 15. maj 2018

Plusbog kårer Renée Toft Simonsen som månedens forfatter her i maj måned. Renée er aktuel med bogen 'Jeg er f*cking hot!'. I dette indlæg fortæller Mia om sin begejstring for Renée Toft Simonsens nyeste udgivelse.

Jeg har snydt! Jeg har læst, fordøjet og nydt Renée Toft Simonsens bog, Jeg er f*cking hot!. Jeg har fulgt hende som en anden søster i de trængsler, der følger med at nå de 50 år og møde overgangsalderen – og jeg er kun 40 år.

af Renée Toft Simonse...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
  ( 300,00 kr. )

Renée har åbnet op for det personlige rum og følelsesmæssige landkort, hun befinder sig på i det hun kalder sit livs efterår. Uanset aldersforskellen mellem Renée Toft Simonsen og mig, så er jeg blevet dybt bevæget af hendes bog. Bogen har lært mig så utrolig meget om mig selv. Den har åbnet op for en bevidsthed omkring mit følelsesmæssige jeg. Det gør Renée Toft Simonsen ved at fortælle om sine egne tanker, følelser og erfaringer - som en kærlig erfaren storesøster. Jeg har lært og tænkt en del om betydningen af følelsen af skam og angst som kvinde. Skammen over ikke at være perfekt nok. Jeg har fået en ny respekt for den skamfølelse, fordi jeg gennem bogen forstår, hvor meget den fylder i min og mine medsøstres hverdag.

Jeg tror, at både Renée Toft Simonsens tanker og erfaringer og mine egne tanker og erfaringer er ret præcis de samme som alle andre kvinders og mødres. Det gør hendes bog relevant for alle modne kvinder og for deres ægtemænd eller andre, som gerne vil forstå, hvorfra den modne kvindes verden går.

Med kærlig accept behandler Renée Toft Simonsen det, at vores børn skal flytte hjemmefra og vi som forældre skal forstå at give slip. Som fraskilt mor savner jeg allerede mine børn hver anden weekend, når de er hos deres far. Men jeg nyder også det frirum en weekend uden ansvar for børn giver mig. Måske bliver det lidt nemmere for mig at give slip, når de er klar til at flytte hjemmefra. Jeg føler mig ikke så sikker, men ligesom Renée vil jeg forsøge at være kærlig og forstående overfor mig selv (og børnene), når den dag kommer.

Bogen, Jeg er f*cking hot!, graver sig modigt derind, hvor det gør rigtig ondt på en kvinde, men hvor man også lærer at acceptere sig selv. Læs den hvis du tør og bliv livsklog!

Populære bøger af Renée Toft Simonsen

Renée Toft Simonsen er maj måneds forfatter. Hun er den livskloge forfatter til en stribe børnebøger om Karla, samt romanerne ”Tirsdag formiddag” (2007) og ”Dømt til frihed” (2010). Renée bestyrer en inspirerende brevkasse i Femina og har skrevet flere filmmanuskripter bl.a. ”Iqbal & den hemmelige opskrift” og ”Iqbal og superchippen”. Samtidig har hun bidraget til flere antologier, særligt om kvindeliv,

I 2014 udkom hendes selvbiografi, bestselleren ”Renée - at finde hjem”.

Senest er hun udkommet med ”Jeg er f*cking hot!” (2018).

Med sit forfatterskab bringer hun selvindsigt og forståelse til unge og modne kvinder. Hun giver plads til sårbarhed og accept af det hele menneske. Derfor synes vi, at Renée Toft Simonsen fuldt fortjent skal være maj månedens forfatter hos Plusbog.

Tak for dit forfatterskab – vi ser frem til at læse mere fra din hånd!

af Renée Toft Simonse...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
  ( 300,00 kr. )
Jeg er f*cking hot , af Renée Toft Simonsen
Beskrivelse:
Renée Toft Simonsen tager i denne bog læseren med på en personlig og følsom rejse i en kærlig hyldest til kvinden og sindets sårbare sider. Hun beskriver råt for usødet de følelsesmæssige rutsjeture, der præger årene i overgangsalderen, hvor hormonproduktionen falder, og nætterne er varme og urolige. 
Jeg er f*cking hot! er en fortælling om at være midtvejs i livet og om at opleve forandring i stor hast. Børn, der flytter hjemmefra, skavanker, der sætter ind. Kroppen er i forfald, og hedeturene præger det almindelige livs eventyr med alt, hvad det også indebærer af smukke erkendelser og fornyet visdom, som opstår, når man kigger ind i de forladte børneværelser og tænker; Hvis jeg ikke er nogens mor, hvem er jeg egentlig så?
Renée Toft Simonsens nye bog er en rejse i det indre landskab omkring de 50 år - og et forsvar for sårbarheden! 
Køb bogen billigt her hos Plusbog.dk.

af Renée Toft Simonse...
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 150,00 kr. )
Renée - At finde hjem , af Renée Toft Simonsen og Andreas Fugl Thøgersen
Beskrivelse:
Renée Toft Simonsen har levet et liv ud over det sædvanlige.
Nu fortæller hun for første gang fuldstændig åbent om hele sin tilværelse. Om barndommens truende landskaber i Randers og Aarhus, om at gøre supermodelkarriere i 1980'ernes dekadente New York City, og om livet derefter, som psykolog, børnebogsforfatter og mor. En vild og rørende fortælling, om først sent i livet at finde ud af, hvem man egentlig er, om at være kvinde, og om at insistere på det ordentlige og poetiske i os alle. På trods. For inde bag alle anekdoterne om stjerner og stoffer, catwalks og karrierevalg, skilsmisser og sex, mænd og millioner, er den genkendelige kerne i Renée Toft Simonsens livshistorie altid at være fanget mellem angst og kærlighed. På den ene side, den grundlæggende usikkerhed, der er rodfæstet dybt i hende. På den anden side, et ønske om at leve fuldt ud. I bogen medvirker desuden en række af de personer, der er tættest på Renée Toft Simonsen, blandt andre ekskæresten John Taylor fra popgruppen Duran Duran, modelverdenens grand old lady, Eileen Ford, eksmanden og faderen til to af hendes børn, Kristian Sandvad, hendes forældre og søstre og ikke mindst ægtefællen gennem snart 15 år, Thomas Helmig. Om forfatterne:
Renée Toft Simonsen (f. 1965) er uddannet cand.psych fra Århus Universitet, hun er tidligere international fotomodel og lever i dag som bl.a. forfatter. Hun har skrevet bøger til voksne og børn, bl.a. den populære børnebogsserie om pigen Karla begyndende med "Karlas Kabale" (Politikens Forlag, 2003). Renée Toft Simonsen har modtaget en række priser for sit arbejde bl.a. Bog- og Papirbranchens børnebogspris. Andreas Fugl Thøgersen, f. 1972. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og Columbia University i New York City. Forfatter til en række bøger bl.a. biografierne "Karakter - Frits Helmuths liv" (Gyldendal 2014) og "Vi kan sove i flyvemaskinen" (Politikens Forlag 2011, med Ulla Terkelsen).

af Renée Toft Simonse...
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 130,00 kr. )
Dømt til frihed , af Renée Toft Simonsen
Beskrivelse:
Johanne og Liv mødes tilfældigt en nat i toget mod Århus. Johannes bedste ven Michael, som er cokedealer, slutter sig hurtigt til de to piger. I Århus møder de godsejersønnen Christoffer, som kæmper for at være sin egen. De er alle vidt forskellige, men skæbnen binder dem sammen i de næste 14 dage, hvor de kommer til at bo hos Christoffer. Dage, som ændrer firkløverets liv, og intet bliver nogensinde det samme igen …
Bogen er velegnet for de 13-17årige.

af Renée Toft Simonse...
Ebog, 2012
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 35 kr.
  ( 50,00 kr. )
Tirsdag formiddag , af Renée Toft Simonsen
Beskrivelse:
Iben er en både smuk og velbegavet kvinde. Hun har et job, hun brænder for og en mand, hun elsker. Alligevel er hendes tilværelse ved at falde helt fra hinanden. En voldsom angstneurose har nemlig taget magten og forhindrer hende i at leve et normalt liv.Først da hun ved en kraftanstrengelse tvinger sig til at gå i svømmehallen en gang om ugen, begynder en vej ud af det indre helvede at tegne sig. Fra den bageste flisebænk i saunaen følger Iben fem kvinders samtaler om den virkelighed, de hver især lever i, og de kommer vidt omkring: Fra utroskab, salsa og hustruvold til appelsinhud, abort og sexlegetøj.Uge efter uge suger Iben de andre kvinders beretninger til sig. Langsomt oplever hun sin interesse for andre menneskers liv vokse, og langsomt får hun det bedre med både sig selv og sin omverden.

af Renée Toft Simonse...
Hardback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 120,00 kr. )
Karla og Katrine , af Renée Toft Simonsen
Beskrivelse:
Karla og Katrine er en sød, spændende, romantisk og sjov historie om Karla og hendes absolut bedste-veninde Katrine. Bogen handler om pigernes venskab, der indimellem sættes på prøve. Pigerne er på ferie sammen med Karlas familie, og den sommerferie bliver ret meget anderledes, end de havde forestillet sig. Pigerne møder bl.a. Jonas med de brune øjne (måske får Karla sit første kys!), de stifter Cuba-klubben med speciale i kartoffelrov, kommer til bryllup, fanger en indbrudstyv og meget andet.

 

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display