Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Forfatterindlæg

Ny bog sætter fokus på singlelivet

Af  Pia Damsgaard Bach , 26. januar 2016

Er du på konstant jagt efter en livsledsager? Single-journalist Pia Damsgaard Bach har skrevet bogen ELSKER MIG FOR EVIGT – der giver opskriften på et lykkeligt liv som single. Læs hendes indlæg her.

Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 169 kr.
  ( 249,95 kr. )

Efter 9 år som single er der ikke særlig meget ved et traditionelt parforhold med fælles vasketøjskurv og ejerfornemmelser, der tiltrækker mig.Når jeg siger det, kommer det nemt til at lyde som om, jeg er kold eller synes, at folk, der vælger et parforhold, er “dumme”. Det er ikke tilfældet overhovedet.

“Den eneste ene” var også min drøm engang – inden jeg blev ulykkeligt forelsket og begyndte at tænke over, hvorfor jeg egentlig drømte den drøm.

Jeg tror, at mange singler går rundt og ønsker sig den store parforholdspakke uden at have spurgt sig selv om, hvorfor det er så vigtigt for dem.

Jeg har i et stykke tid skrevet indlæg om singler fra min blog – Singlespot. Sammen med psykolog Mette Holm besluttede jeg mig for at grave endnu dybere i emnet. Mette Holm har i flere år arbejdet med ulykkelige singler i sin terapi. Hun bliver brugt som ekspert i magasiner og dagblade og er vært på DK4’s program “Indre og ydre skønhed”

Resultatet af vores samarbejde blev bogen Elsker mig for evigt – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single. I bogen stiller vi blandt andet spørgsmålet: Hvorfor drømmer du om en kæreste? Hvad skal han/hun give dig?

Jagten på den perfekte partner – eller hest?

Ville det for eksempel ikke være sært, hvis vi alle sammen helt ukritisk gik rundt og ønskede os en hest og ikke kunne se, hvordan livet nogensinde skulle blive godt uden en hest?

Uden at tænke på hvilke ulemper, der er ved at have en hest, eller hvorfor du i virkeligheden ønsker dig en hest, går du på jagt efter den perfekte hest, som du skal ride på resten af livet.

Men kan du overhovedet lide at ride, eller interesserer det dig at nusse om den ude i stalden flere timer om dagen?

Er parforholdet det eneste rigtige?

De fleste tænker sig om en ekstra gang, inden de anskaffer sig en hest, men når det kommer til kærester og parforhold, tænker meget få over, hvorfor de egentlig ønsker sig en kæreste, eller om de overhovedet kan lide livet i et fast parforhold.

Det går vi ud fra, at alle kan. For sådan er det bare: Bliv født, få en uddannelse, find et job og en kæreste, lav en familie, gå på pension.

Den vej er der ikke noget galt med overhovedet, men hvis man ønsker at gå ned ad den, synes jeg, det er vigtigt, at man ved hvorfor og har overvejet, om der kunne være andre veje, som ville være bedre at vælge for at nå det, man drømmer om.

Det var langt fra alle de forlag, vi kontaktede, som elskede vores ide til en bog om, hvordan man bliver lykkelig som single. For mange er der en modsætning mellem at være single og at være lykkelig. Kan man begge dele på samme tid?

Læs dig til et lykkeligt singleliv

Pia Damsgaard Bach er journalist og en af de to forfattere bag singlebog

I Elsker mig for evigt – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single arbejder vi med to svarmuligheder, når du spørger dig selv om, hvorfor du drømmer om en kæreste.

1. Han/hun skal gøre dig lykkelig, og dit liv bliver meget bedre sammen med en kæreste. Når du finder en kæreste forsvinder alle problemerne. Han/hun skal “redde” dig

2. Du ønsker at dele dit dejlige, levende, fantastiske liv med et andet menneske. Han eller hun er noget ekstra lækkert i dit liv, som vil være skønt at have, men som du også grundlæggende har det fint uden. En kæreste vil være som toppingen på din softice.

Svarer du 2 så tillykke. Skønt for dig. Held og lykke med at finde ham eller hende, der giver dit liv et ekstra pift.

Svarer du 1, vil jeg også ønske dig tillykke. Nu har du muligheden for at lære dig selv bedre at kende.

Find ud af, hvad du mangler i dit liv, siden du har brug for, at der kommer en og redder dig.

Er det tryghed, selskab, kærlighed, sex, noget at give dig til, nogen til at underholde dig, en at komme hjem til?

Singlekvinder fortæller om lykke

Når du kender svaret på det spørgsmål, kan du gå i gang med at finde ud af, hvordan du kan give dig selv disse ting, så du ikke længere har brug for, at en kæreste kommer og redder dig.

Det er stort ansvar at bære at skulle gøre en anden person lykkelig, og det kan en kæreste ikke bære alene.

Ville du selv have eneansvaret for et andet menneskes lykke? Sandsynligvis ikke, fordi det skaber en usund afhængighed, som med tiden kan blive ødelæggende.

Du bliver attraktiv af at elske dit liv

Bogen er skrevet med singlekvinder i tankerne, men alle kan finde inspiration til et lykkeligere liv i bogen.

11 singlekvinder deler desuden ud af deres erfaringer med at være singler i længere perioder – både kvinder med og uden børn.

Bogen handler ikke om at finde en kæreste, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at når du elsker dit liv og gør det, du elsker, frem for frådende at Tinderdate alle i 10 kilometers omkreds, tiltrækker du flere potentielle partnere.

Vi elsker alle at være sammen med mennesker, der har det godt med sig selv.

Flere inspirerende og billige bøger om singleliv

Er du selv single – eller kender du en single, som du har lyst til at forkæle med en god bog, så har vi her udvalgt en række meget forskellige singlebøger, som du kan gå på opdagelse i. 

Anne-Louise Saikonen Jørgensen: Miss Saikonen Singleliv

Ebog, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 109 kr.
  ( 150,00 kr. )
Miss Saikkonen - Singleliv , af Anne-Louise Saikkonen Jørgensen
Beskrivelse:
Miss Saikkonen - Singleliv handler om en ung kvindes
oplevelser, forventninger, tanker og følelser i forhold til mænd, kærlighed og sex i hendes perioder som single fra 16-24 år på godt og ondt. Bogen består af en kort introduktion til Miss Saikkonens seksuelle univers fra barn til teenager, hvorefter læseren bliver ført gennem 14 fortællinger i et univers af meget forskellige oplevelser med mænd, kærlighed
og sex. Bogen er baseret på forfatterens egne personlige oplevelser, men de er også blevet inspireret af personer, der har været involveret i hendes liv. Miss Saikkonen - Singleliv giver adgang til en verden, der for manges vedkommende er privat, men som på mange områder er genkendelig
for en del af os. Bogen henvender sig specielt til personer, der ønsker en underholdende og ærlig tilgang til temaer som sex, kærlighed, erotik og de følelser, der hører med. Ved at læse Miss Saikkonens fortællinger kan du blandt andet blive inspireret og få en fornyet indsigt i dine egne seksuelle oplevelser og kærlighedsliv, hvorved fortællingerne dermed bidrager til personlig udvikling.
Lydbog (ingen cd), 2012
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 99,95 kr. )

Maria Hirse er journalist, psykoterapeut og blev for alvor landskendt da hun tonede frem på skærmen i den bedste sendetid i Lykkehjulet på TV2. Siden har Maria Hirse skrevet en række bøger om svære emner. Blandt andre bogen: Kan det være mit liv, der handler om Eva, der har forladt sin high society-kæreste og er igen blevet single.

Vi læser med i Evas ucensurerede dagbog, der følger hende gennem 12 måneder – fra nytår til nytår – i hendes jagt efter manden i sit liv. Og efter meningen med det hele. Det bliver en jagt, der involverer grænseoverskridende oplevelser af forskellig art: sex, sygdom og spiritualitet. Eva nærmer sig hastigt de tredive, og en række afgørende valg i livet skal træffes … Kan det være mit liv? er en sort humoristisk roman om et begivenhedsrigt år, der kommer til at vende op og ned på Evas liv.

Celine Lærke Hansen; Scorekogebogen

Hardback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 169 kr.
  ( 249,95 kr. )
Scorekogebogen , af Celine Lærke Hansen
Beskrivelse:

Scorekogebogen gør det muligt for alle at lave super lækker og nem scoremad, der ikke tager længere tid at tilberede end den tid, der tager at bestille take-out.

Alle opskrifterne er lige til at gå til og hjælper dig med at give din date det perfekte førstehåndsindtryk. Bogen indeholder 50 lækre opskrifter og masser af tips, som hjælper dig med at nå ”third base” på første date.

Der er opskrifter til alle datingsituationer lige fra en romantisk picnic i det fri, en hyggelig middag derhjemme til lækker mad på sengen næste morgen. Opskrifterne er ikke bare nemme at lave. De er alle sammen udviklet med det formål, at du skal tage dig godt ud. Der er ingen risiko for hvidløgsånde eller kødtrevler mellem tænderne. Du skal heller ikke være nervøs for, at opskrifterne kikser eller at din date ikke kan lide maden. Opskrifterne er nemlig lavet 100% efter de unges smag, og så er de fri for kød, så du ikke risikerer at fornærme nogen.

Celine Lærke Hansen ved hvad hun taler om – hun er 18 år og lige i målgruppen. Hun ved, hvad der kræves for at gøre et godt indtryk blandt unge i dag. Celine har lavet mad siden hun kunne nå op til køkkenbordet. Hun har eksperimenteret med sine egne opskrifter i flere år og udgav allerede som 14-årig sin egen kogebog.
Hæftet, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 139 kr.
  ( 199,00 kr. )
Det næstbedste , af Camilla Semlov
Beskrivelse:
Står du foran, midt i eller efter en skilsmisse? Og mangler du troen på, at I som forældre stadig kan give jeres barn et trygt familieliv ... også selvom I er skilt?
Det var netop, hvad forfatter og socialrådgiver Camilla Semlov manglede, da hun i 2004 blev skilt og brød sin knap fireårige søns fundament i tilværelsen op. Som alle forældre ønskede hun at give sin søn det allerbedste. Men i dette tilfælde kunne hun ikke opfylde ønsket. For skilsmissen var eneste udvej på et samliv, der ikke længere fungerede. Men behøver det næstbedste egentlig at være så slemt?
Det er muligt at give jeres barn gode vilkår, at finde en deleordning, der virker for alle parter og at finde sammen som ny familie. Og vigtigst af alt: At sørge for, at delebarnet forbliver et helt menneske.
Det næstbedste er historien om, hvordan Camilla Semlov og hendes tidligere mand sagde farvel til den traditionelle tilværelse som kernefamilie til i dag at være en helt anden familie – komplet med nye ægtefæller, bonusbørn, bonus- og halvsøskende og et hav af bedsteforældre. Med afsæt i sin egen historie viser Camilla Semlov, hvor afgørende betydning selv små detaljer kan have for dit barns trivsel og mulighed for at navigere ubesværet mellem to hjem.
Bogen giver blandt andet konkrete råd om, hvordan man undgår at skændes foran barnet, hvordan man lærer at stole på, at den anden gør det godt nok, og hvordan man får et godt og tillidsfuldt samarbejde med sin tidligere partner. Sammenhold, samarbejde og sammenhæng er nøgleordene, der hjælper jer som forældre til at skabe en tryg tilværelse for jeres fælles barn.
Det næstbedste kan også være godt nok.

Tags:   BognytNyhederLivsstil

Mest populære

Er du klar til Readathon?


Fra katastrofetanker til fiktion


9 sjove brætspil for hele familien


Victoria: bogen bag serien


5 gode Low FODMAP bøger


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display