Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Plusbog anbefaler skønne romaner
Plusbog anbefaler skønne romaner

Plusbog anbefaler 15 nye romaner

Er du til dramatiske, hjerteknusende og romantiske romaner fyldt med intriger og kærlighed? Så skal du læse med her. I dette blogindlæg finder du 15 af de nyeste og hotteste must reads over sommeren! 

af

- d. 12. april 2019

Minder om fremtiden af Siri Hustvedt


Udkom den 4. april.

Romanen foregår i slutningen af 1970'erne og handler om en ung forfatterspire, som kaldes S.H., og det er hendes første år i New York. Hun er alene i storbyen og kender ikke en sjæl. Da hun savner selskab, indleder hun en række tilfældige forhold, og nætterne går på at lytte igennem de papirtynde vægge i sin lejlighed på Manhattan til sin mystiske nabo Lucys bizzare og ildevarslende monologer. Alt hvad hun hører, noterer hun i sin notesbog indtil en aften, hvor Lucy bryder ind i S.H.s lejlighed på en redningsmisson.

Minder om fremtiden samler temaer som spørgsmål om køn, erindring, erkendelsens luner, de tvetydige grænser mellem fornuft og vanvid- og vores primale drifter om sex, kærlighed, sult og raseri.

Se på os nu af Geir Gulliksen

 
Udkom den 11. april.
 
I Se på os nu møder vi Hans, som er 50 år gammel, og han har været gift med Ingunn i 14 år.
En aften til et bryllup ender han med at sidde ved siden af en meget yngre kvinde og nybagt mor, Harriet, som han mere heftigt end modstræbende ender med at få en lidenskabelig affære med.

Romanen er en skildring af de følelser, kræfter og konsekvenser, denne affære sætter i spil.
 


Med Geir Gulliksens tidligere roman Historie om et ægteskab, slog han for alvor igennem som en af Skandinaviens førende samtidsfortattere. Køb den her: Historie om et ægteskab af Geir Gulliksen

 

Mellem himmel og hav af Anna Fredriksson

 
Udkom den 25. april.
 
Dette er første bind i forfatteren Anna Fredrikssons store svenske familiefortælling, som handler om mødre og døtre, om forsoninger og tilgivelse og om at finde modet til at gå sine egne vegne.

En familie er fyldt med hemmeligheder. Sally har f.eks. aldrig fået svar på, hvorfor hun blev forladt af sin mor, da hun kun var 3 år gammel. Det er en tanke og smerte, som hun efter halvtreds år stadig lever med.
Da hun arver sin onkels hus i den lille skånske by Kivik, beslutter hun sig for at flytte dertil, og pludseligt står hun over for nogle svære valg, der kan ændre hendes liv.

 

Helenas hemmelighed af Lucinda Riley

 

Udkom den 9. maj.
 
Lucinda Rileys nye kærlighedsroman er en vidunderlig fortælling, som er fyldt med hemmeligheder, drama og romantik. Den handler om Helena, som for 24 år siden havde haft en fantastisk ferie på Cypern, hvor hun oplevede sin første og helt store kærlighed. Her, 24 år senere, vender hun tilbage til øen, da hun har arvet huset Pandora efter sin gudfar. Gensynet med huset minder hende hurtigt om hendes dybeste hemmelighed – en hemmelighed hun har holdt skjult for sin mand, William, og sin søn, Alex, som er opsat på at vide sandheden om sin biologiske far. Da Helena ved et tilfælde møder sin store kærlighed igen og først alle Pandoras hemmeligheder bliver afsløret, ved både hende og Alex, at deres liv aldrig vil blive det samme igen.
 

Hele vejen til dig af Henrik Karssol og Tiina Nevala

 
Udkom den 16. maj.
 
Hele vejen til dig er en moderne kærlighedsroman fuld af hjerte og med masser af bid. Den handler om dét at være nogen-og-tredive og pludseligt indse, at man igennem livet har truffet de forkerte valg – eller at man måske slet ikke har truffet nogen overhovedet.

Romanen er en fortælling om fødsler, skilsmisser og begravelse – og ikke mindst en fortælling om kærlighed.
 


 

Sommer i det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan

 
Udkom den 23. maj.
 
Jenny Colgan er tilbage med endnu en sød og charmerende historie fra Mount Polbearne om Polly, søpapegøjen Neil og alle øens øvrige beboere samt en nytilflytter, enken Selina.
Selina forsøger at starte på en frisk på øen og lægge sin smertelige fortid bag sig. Polly ender i et dilemma, da hun kender til Selina og nemt kan komme til at ødelægge Selinas skrøbelige bedring.
 
 
Hvis du vil være med helt fra start, kan du købe første bind i serien her: Det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan
 
Til oktober udkommer tredje bind i serien, som du også kan forudbestille allerede nu: Jul i det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan
 
 

Saras drøm af Lisa Kleypas


Udkom den 24. maj.

Her er en spændende og lidenskabelig kærlighedsfortælling om to modsætninger, der mødes: Sara, som lever på landet, men rejser til London for at lave research til sin nye roman – og Derek, der er en af Londons farligste mænd, og som bærer rundt på et barsk ry. Sara finder ud af, at bag Dereks kyniske facade, gemmer sig en mand, som er i stand til at elske mere passioneret, end hun i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Men Derek er sikker på, at han for Saras skyld bør holde sig væk fra hende, og da de ikke længere kan modstå hinanden, dukker en trussel op fra hans mørke fortid...

 

Et rigtigt liv af Katrine Marie Guldager


Udkom den 29. maj.

Hvis du var vild med Katrine Marie Guldagers tidligere roman, En uskyldig familie, som handler om finansmanden Frederik, er der næsten garanti for, at du også vil kunne lide hendes nye bog. Bøgerne hænger ikke sammen som serie, men de minder meget om hinanden.
 
Et rigtigt liv handler om en mand, som tager nogle valg, der gør, at han havner i det helt forkerte liv. Det er en skøn fortælling om jagten på kærlighed og familie, samt 80'ernes forventninger og forpligtelser.
 
 
 

Et fængslende møde af Liane Moriarty

 
Udkommer den 6. juni.
 
Succesforfatteren Fances Welty har investeret en lille formue i et kurophold, men da hun drejer op foran porten til helsecenteret, Tranquillum House, er hun ved at få en sammenbrud. Forlaget, som hun arbejder med, har afvist hendes seneste kærlighedsroman, kæresten har pludseligt forladt hende, og hun er midt i en hedetur fra helvede. Hendes humør bliver lidt bedre, da de andre gæster begynder at ankomme til kuropholdet. og humøret stiger endnu mere, da hun møder helsecenterets karismatiske ejer og leder, russiske Masha. Masha er en statelig kvinde, der har prøvet at dø og synes, at det er lige præcis, hvad Frances har brug for. Men har Masha ret eller skal Frances se at komme væk i en fart? Det varer ikke meget længe, før de andre gæster begynder at stille det samme spørgsmål.
 
 
 
 

Historien om os af Renée Carlino

 
Udkommer den 7. juni.
 
Bogen handler om Emiline, som fordyber sig i årets bestellerbog, der handler om barndomsvennerne, Emerson og Jackson, som bliver forelskede og sammen drømmer sig væk til et bedre liv, end det de lever i den fattige landsby Ohio. Det går op for Emiline, at historien minder meget om hendes egen hårde barndom, som hun har lagt bag sig, og at forfatteren til bogen, J. Colby, må være hendes barndomven Jase, der var hendes første kærlighed, og som hun ikke har set i mere end 10 år.
Hun vil gerne konfrontere Jase, men er hun klar til den sandhed, der ligger bag fiktionen?
 
 
 

De forsvundne roser af Martha Hall Kelly


Udkommer den 13. juni.

Hvis du har læst Blomstrende syrener, har du også mødt virklighedens Caroline Ferriday.
I denne roman møder vi hendes lige så virkelige mor, Eliza, i tiden lige inden første verdenskrig. Året er 1914, og verden har været på kanten til krig så mange gange, at Eliza Ferriday ikke længere lader sig påvirke af det. Hun glæder sig til sin næste rejse fra New York til Sankt Petersborg i selskab med Sofya Streshnayva, som er kusine af Romanov-familien. De mødtes for flere år siden i Paris og blev hurtigt gode venner.

Nu da Eliza er ude på sit livs rejse for at opleve Sofyas hjemland, erklærer Østrig krig mod Serbien og det russike Zarimperium begynder at falde. Eliza når med nød og næppe sikkert tilbage til Amerika, mens Sofya og hendes familie må skjule sig. Da Eliza pludseligt ikke hører fra Sofya længere, frygter hun det værste for sin bedste veninde. Hvad er Eliza i stand til at udrette, når Atlanterhavet skiller hende og Sofya ad?

 
 

Overrask mig! af Sophie Kinsella


Udkommer den 14. juni.
 
Overrask mig! er en sjov og fængslende fortælling, som både handler om, hvordan vi forholder os til livet nu og her med hinanden, og om hvordan vi kan ende med at tage så meget hensyn til hinanden, at det går hen og bliver et problem for alle involverede parter.

Bogen handler om Sylvie og Dan, som har været kærester de sidste 10 år og gift i 7 af dem. De er begge 32 år, har rigtig gode jobs, skønne tvillinger, og så er de så tætte, at de ofte afslutter hinandens sætninger. De ved alt om hinanden og kunne faktisk ikke være lykkeligere. Men en dag går det op for dem, at de skal leve sammen i syv årtier! Hvordan kan de pifte forholdet op, så de ikke ender med at kede sig? Da fortiden stikker sit hoved frem og afslører ukendte hændelser, begynder de at spekulere på, om de nogensinde har kendt hinanden rigtigt. 
 
 
 

Dream Maker 1 af Audrey Carlan

 
Udkommer den 21. juni.
 
Forfatteren bag den populære serie Calendar Girls er endelig tilbage med en ny, hed og romantisk serie!

Den handler om Parker Ellis, som er en rigtig skørtejæger og har det særlige talent, at han forstår kvinder. Han kan se deres dybeste drømme, og han hjælper kvinderne med at gøre drømmene til virkelighed. Han lever af det, og det er et job, der tager ham rundt i verden.

Dream maker er en serie på 12 afsnit, hvor Parker Ellis hver måned flytter til en ny by. Den første bog handler om Paris, New York, København og Milano.
 
 
 

Her var en mand af Jeffrey Archer

 
Udkommer den 9. august.
 
Hvis du har læst Clifton-krøniken, er dette et must read, da det er sidste bind og dermed afslutningen på den medrivende saga om familierne Cliftons og Barringtons turbulente liv!
 
Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, afslutter sine to år som bestyrelsesformand for Bristol Royal Infirmary. En uventet opringning spænder imidlertid ben for dén plan...
 
 
 
 

Frank vender hjem af Kristian Bang Foss


Udkommer den 6. september
 
Frank vender hjem strækker sig fra de tidlige 70'ere og til i dag. Historien handler om to familier: Frank som er vokset op i en socialt belastet familie, hvor det var en folkesport at kaste mønter efter hans hjerneskadede far, der optrådte med sin guitar på strøget – og Thea som kommer fra den ultimative, kulturelle og økonomiske overklasse. Frank og Thea finder sammen i 90'erne på universitetet, men da Thea er gravid med deres første barn, forsvinder Frank, og han kommer først tilbage, da hun er ved at føde. I mellemtiden har en bejler i gul t-shirt arbejdet på at indtage Franks rolle som Theas kæreste og far for deres nyfødte barn. 

I Frank vender hjem er personerne i kamp for lykken og det gode liv. Det er en roman om dybe skel i samfundet og familien, hvor en urgammel følelse spiller en nøglerolle: den nagende og destruktive fornemmelse af at være uden for det selskab.
 
 
 

God læselyst!

 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner