Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Jeffrey Archer
Jeffrey Archer

Den historiske bestsellerserie Clifton-krøniken

Jeffrey Archer fortæller over syv bøger om magt, forræderi og familiebånd i den episke bestsellerserie Clifton-krøniken. Elsker du Ken Follet og Jan Guillous slægtshistorier? Så vil du elske den medrivende familiesaga, der strækker sig fra 1920 til slutningen af det 20. århundrede. 

af

- d. 18. marts 2019

Vi møder Harry Clifton i seriens første bog, Hvor der er vilje. Han bor alene med sin mor i England, efter at hans far efter sigende er død under Første Verdenskrig. Selvom Harry vokser op i den fattige del af Bristol, så bliver han mod alle odds optaget på en prestigefyldt drengeskole, hvor han bliver venner med Giles Barrington. Det viser sig, at de to er tættere forbundet, end man umiddelbart skulle tro, og dermed er grundlaget for den dramatiske fortælling om de to familier etableret.

Pageturner i syv bind

I Archers syv bind følger vi familien Clifton og familien Barrington gennem de vigtigste begivenheder i århundredet. Vi kommer helt tæt på, når seriens karakterer kæmper for at overleve Anden Verdenskrig - som soldat ved fronten eller i hjemmet langt væk fra krigens rædsler. 

Vi er også med, når der udkæmpes politiske kampe om Englands fremtid, hvor seriens karakterer har vigtige roller side om side med prominente personligheder som eksempelvis Jernladyen Margaret Thatcher. 

Britisk parlament, fængsel og bestsellerlister 

Selvom Jeffrey Archers fortællinger har begejstret læsere verden over, er de næsten intet imod hans egen livshistorie. Forfatteren er i dag en af verdens bedst sælgende forfattere, men det lå ikke umiddelbart i kortene for den engelske forfatter. Da Archer var 29 år blev han medlem af det britiske parlament, men en mislykket investering sendte ham i fængsel. Episoden endte med at koste ham både hans formue og hans politiske karriere.

Han skrev sin første roman Stjålne penge varer ikke længe som 34-årig for at betale sin gæld tilbage. Bogen blev startskuddet til en succesfuld karriere som forfatter, og han har siden udgivet i 97 lande, på mere end 33 forskellige sprog.

Den storslåede familiesaga Clifton-krøniken er Archers seneste ambitiøse projekt, og bøgerne er nået til tops på bestsellerlister verden over.

I Danmark udgiver Lindhardt og Ringhof bøgerne med et halvt års mellemrum, og indtil videre er de seks første bind i serien, Hvor der er vilje, Faderens synder, En velbevaret hemmelighed, Pas på hvad du ønsker dig, Mægtigere end sværdet og senest Men der kommer en time udkommet. Det sidste bind i serien, Her var en mand, udkommer i august 2019.

 

Rækkefølgen i Jefffrey Archers historiske bestsellerserie: 

 

7. og sidste bind i serien, Her var en mand
 
 
6. bind i serien
 
 
5. bind i serien
 
 
4. bind i serien
 
 
3. bind i serien
 
 
2. bind i serien
 
 
1. bind i serien
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner