Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Lejlighed til deling
Lejlighed til deling

Plusbog anbefaler Lejlighed til deling af Beth O´Leary

Helene fra Plusbog har i sommerferien læst debutromanen, Lejlighed til deling, af Beth O´Leary og fortæller i blogindlægget, hvorfor hun anbefaler bogen. 

af

- d. 19. august 2019

Allerede da jeg så forsiden på bogen og læste bagside-teksten, var jeg ikke i tvivl: Den bog måtte jeg bare læse. Bogen var stemplet med teksten "The new Jojo Moyes", hvilket, jeg tænkte, er flotte ord på en debutroman.

Bogen handler om Tiffy, som går fra sin kæreste og derfor mangler et sted at bo. Tiffy har ikke mange penge til husleje, så derfor går jagten ind på at finde et fint sted så billigt som muligt. Ret hurtigt opdager Tiffy og hendes veninde, at der er en annonce, som ser lidt interessant ud. En fyr mangler en roommate, måske det var noget. TIffy kontakter Leon via SMS, men der går længe, inden hun ser ham. Faktisk er det Leons kæreste, som viser Tiffy rundt i lejligheden. Leon arbejder om natten og vil derfor kun være i lejligheden om dagen, hvor Tiffy så arbejder.

Via post-its foregår aftaler om, hvilken side af sengen man sover i, så de ikke ligger i hinandens sengetøj. Dermed deles lejligheden mellem to, der aldrig ser hinanden. Med masser af fordomme omkring hinanden går dagene hurtigt. Samtaler foregår igennem masser af post-its rundt i lejligheden, hvilket er måden Leon og Tiffy lærer hinanden at kende. For der går lang tid, før de endelig mødes, som bliver et ret uheldigt møde. 

Jeg elsker søde kærlighedsromaner, og Lejlighed til deling levede fuldt op til mine forventninger. Det er en super sjov og sød roman, som man skal læse, hvis man trænger til at slappe af i et godt selskab. Så er du til Jojo Moyes og Bridget Jones Dagbog, så vil denne bog helt sikkert være noget for dig. 

Køb Lejlighed til deling billigt på Plusbog.dk:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner