Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Adgang til streaming af lybøger og e-bøger
Adgang til streaming af lybøger og e-bøger

Plusbog Eksklusiv: Forening af dine bogoplevelser og frihed til fordybelse

Med Plusbogs nyeste medlemskab Plusbog Eksklusiv kan du samle dine læseoplevelser ét sted. Du får ubegrænset streaming af lyd- og e-bøger fra Bookmate samt adgang til vores altid lave medlemspriser på fysiske bøger og fri fragt for kun 129 kr/30 dage. Det giver dig at hav af muligheder for dit næste bogeventyr – og især tre stærke fordele.  

af

- d. 04. juli 2019

1. Fordybelse på forskellige platforme

Ved at kombinere billige fysiske bøger med streaming af lyd- og e-bøger har du potentiale for mere fordybelse. Nu kan du ikke bare læse en fysisk bog, men også med samme abonnement både lytte til den og flytte teksten over på din computer, tablet og mobil. Har du allerede læst en bog, men drømmer op at genopleve den, kan du med Plusbog Eksklusiv høre selvsamme fortælling eksempelvis oplæst af forfatteren. Det kan føre til nye pointer eller forstærke dit forhold til dine yndlingskarakterer. Det kan også være, at du skal påbegynde din næste fysiske bog, men mangler tiden til at fordybe dig ordentligt i den. Med Plusbog Eksklusiv kan du klemme din næste bogoplevelse ind i hverdagens gøremål, fordi du nu kan lytte til den online. Dit bogunivers bliver således større, og mere mulighed for fordybelse bliver en af fordelene ved Plusbog Eksklusiv.
 

2. Frihed til at læse og lytte når og hvor som helst

Med Plusbog Eksklusiv får du frihed til at opleve bøger, når og hvor som helst, og du bestemmer selv i hvilket omfang. Er du i weekenden gået i gang med en spændende krimi og har svært ved at slippe den mandag morgen, kan du med Plusbog Eksklusiv tage afslutningen med i ørene eller på din tablet i toget på vej til arbejde mandag morgen. Med streamingtjenesten Bookmate har du frihed til at høre og læse alle de lyd- og e-bøger, du ønsker, uden at det optager data på din mobil. Er du offline, kan du naturligvis også downloade indholdet, så du eksempelvis kan tage en lyd- eller e-bog med i flyveren og slippe for at pakke den fysiske bog i bagagen. Du har også frihed til at pause, starte forfra og gå tilbage i indholdet, lige når du vil. Der er altså en frihed knyttet til dit Plusbog Eksklusiv abonnement.
 

3. Forening af bogoplevelser under ét abonnement

En af de største fordele ved Plusbog Eksklusiv er foreningen af dine bogoplevelser under ét abonnement. Med medlemspriser på fysiske bøger på Plusbog.dk og ubegrænset adgang til lyd- og e-bøger i Bookmate er det overskueligt for dig som bruger at tilgå dit næste bogeventyr og holde styr på dine tidligere. Med Plusbog Eksklusiv får du nemt og hurtigt et overblik over hele dit abonnement, og du skal ikke bekymre dig om ændringer, bindinger og ophør af forskellige abonnementer på flere platforme. Desuden slipper du for at huske koder til flere brugernavne. Det hele er samlet ét sted, og du kan forene dine bogoplevelser online og offline i både tekst og lyd.    
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner