Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Sommerlæsning for hele familien

Selvom vejret ikke stråler, så kan vi ikke komme udenom, at sommeren på kalenderen er over os. Snart spredes vi rundt i sommerlandet både hjemme og ude, og er du bogelsker som os, så skal der helt sikkert en bog eller to med i kufferten, rygsækken eller campingvognen.

af

- d. 15. juni 2022

Vi kommer her med vores bud på perfekt sommerlæsning til hele familien i alle genrer, så er du i tvivl om, hvilke bøger I skal læse i år, så se med herunder.

Klik på bogen for at læse mere, købe bogen eller lægge den på din ønskeliste. Og klik evt. på forfatteren for at se forfatterens andre udgivelser og læse mere om vedkommende.

 

Kærlighedsroman: Minder om ham - Colleen Hoover

Minder om ham er en hjerteskærende historie fra bestsellerforfatter og BookTok-fænomenet Colleen Hoover. Efter at have afsonet flere års fængsel for en tragisk fejltagelse vender Kenna Rowan tilbage for at blive genforenet med sin fire-årige datter. Men de broer, som Kenna brændte, er næsten umulige at genopbygge, og Kenna er nødt til at finde en måde at frigøre sig af fortidens fejltagelser, hvis hun vil gøre sig håb om en lykkelig fremtid.  

Køb Minder om ham af Colleen Hoover her:

 

Hyggekrimi: Døden går til fremvisning - Anders de la Motte & Måns Nilsson

Døden går til fremvisning er første del af Anders de la Motte og Måns Nilssons puslespilskrimier Mordene i Østerlen - hvor smukke landskaber og excentriske karakterer møder en ond forestående død. Det er forræderi, grådighed og mord blandt slotte, æbletræer og blomstrende rapsmarker. Bag havehækkene i de idylliske landsbyer på Skånesletten lurer en morder. Spørgsmålet er bare hvem.    

Køb Døden går til fremvisning af Anders de la Motte & Måns Nilsson her:

 

Krimi: Station Z - Jakob Melander

Station Z er 2. bind om den danskepolitiassistent Christian Porsing og den tyske profiler Sigga Freitag. Christian er rejst til Berlin for at hjælpe Sigga med hendes næste bog. Her bliver han opsøgt af en svensk journalist, der beder om hjælp til at finde pigen Ineke, der blev bortført i 2012. Nu er et brev, skrevet for nylig af pigen selv, dukket op på en legeplads i en forstad til Göteborg, og snart er byen på kogepunktet. Christian og Sigga må kæmpe med politiet og pressen samt finde ud af, hvem og hvad de er for hinanden, hvis de skal finde Ineke, før det er for sent.

Køb Station Z af Jakob Melander her:

 

Sport: Faxe - John "Faxe" Jensen

Faxe - den ramte jeg sgu lige i røven... er John “Faxe” Jensens egen historie fra et langt fodboldliv. Bogen er en fodboldnostalgisk rejse, som tager læseren med tilbage til en svunden tid, hvor der var mere sjov og ballade, og hvor der var plads til, at man drak en øl efter en kamp. Faxe er rigt illustreret med forord af Peter Schmeichel, interviews med bl.a. Michael Laudrup og Steve Bould - og en helt særlig hilsen fra forsvarslegenden Tony Adams. 

Køb Faxe af John "Faxe" Jensen her:

 

Roman: SULT - Tine Høeg

SULT er en mørk roman om, hvad fertilitetsbehandling gør ved en kvinde, og om begæret efter liv, driften efter et barn. Det erotiske begær flyder sammen med begæret efter at blive befrugtet og føde et barn. Den er en ophøjelse af de kvinder, der ellers er blevet set ned på – stedmødre, bonusmødre og barnløse kvinder, og det er en ekstremt intim, voldsom og hæmningsløs skildring af et særligt limbo, som tiltagende mange par efterhånden er fanget i.

Køb SULT af Tine Høeg her:

 

Spændingsroman: Uglens øje - Sissel-Jo Gazan

Uglens øje er den længe ventede efterfølger til bestsellerne Dinosaurens fjer og Svalens graf, hvori Sissel-Jo Gazan vender tilbage til personerne fra sin store gennembrudsroman. I en ægte Gazan-roman om sommerfugle og big pharma kredser hun om dilemmaet: Hvad er det vigtigste - at have et godt liv eller blot at overleve? Da Silles barndomsven, den dygtige unge læge Frederik, dør i en fatal ulykke i medicinalfirmaet Sax Pharma, bliver politiet tilkaldt med politikommissær Søren Marhauge i spidsen. Han kan med det samme fastslå, at der er tale om et mistænkeligt dødsfald. 

Køb Uglens øje af Sissel-Jo Gazan her:

 

Biografi: Jeg er her jo - Zandra Berthelsen & Pia Møller Søe

Jeg er her jo - Kald mig aldrig Tønder-pigen igen er historien om den ældste af pigerne fra Tønder-sagen. Hvem var hun - og findes hun i dag? Her fortæller hun for første gang den historie, de fleste tror, de allerede kender. Det er en fortælling om, at de mennesker, der kan dufte regnen, finder frem til hinanden. Om at tro på, at vi er hinandens mulighed, så hvis du finder én, der ser dig, så bliv dig selv i det selskab. Hun kan dufte regnen, fordi hun har prøvet at være et sted i tilværelsen, hvor der var slukket for alle sanser.

Køb Jeg er her jo af Zandra Berthelsen & Pia Møller Søe her:

 

Børnebog: Wimpy Kid 16 - I topform - Jeff Kinney

Greg Heffley og sport hænger bare ikke sammen. Efter en katastrofal sportsdag i skolen beslutter Greg sig for, at når det kommer til hans atletiske karriere, er han officielt pensioneret. Men efter hans mor har opfordret ham til at give sport en chance mere, indvilliger han modvilligt i at melde sig til basketball. Det går dog knap så godt, og Greg er sikker på, at han ikke vil klare testen. Men han får helt uventet en plads på det dårligste hold. Da Greg og hans nye holdkammerater starter sæsonen, ser deres chancer for at vinde selv en enkelt kamp små ud. Men i sport kan alt som bekendt ske...

Køb Wimpy Kid 16 - I topform af Jeff Kinney her:

 

Fagbog for børn: Kristian på sporet af opdagelsesrejsende - Kristian Gintberg

Kristian på sporet af opdagelsesrejsende er femte bind i Kristian Gintbergs faktaserie for børn, hvori Kristian tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sin rygsæk på ryggen, sit kamera om halsen og sin nysgerrighed som rejseledsager. Følg med Kristian på sporet af de opdagelsesrejsende, der fandt Amerika, besteg verdens højeste bjerg, først nåede Sydpolen – og helt ned på bunden af havet!

Køb Kristian på sporet af opdagelsesrejsende af Kristian Gintberg her:

 

YA-roman: Skoven - Sarah Engell

Skoven af YA-bestsellerforfatter Sarah Engell er en dystopisk roman om, hvor galt det kan gå, når vi forsøger at styre naturen. Ask bor alene med sin far, men faren har travlt med sit forskningsprojekt, så Ask ser ikke meget til ham. På sidste skoledag tager Ask i Dyrehaven for at feste med hele årgangen, da Emma går ind i skoven for at tisse og ikke kommer tilbage igen. Ask, Chili og Oliver leder efter hende, og de får en følelse af, at skoven er levende og hele tiden udvider sig. Men det er ikke kun en følelse. Asks fars forskningsprojekt har resulteret i, at skoven er i gang med at overtage og udslette menneskeheden.

Køb Skoven af Sarah Engell her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner