Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 39

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 25. september 2017

Så er det igen blevet tid til Ugens Top 3! I denne uge har vi fundet tre fantastiske bøger frem til jer blandt vores krimi og spændingsromaner – en svensk, en dansk og en amerikansk. Læs mere her.

Denne uges tre anbefalinger falder alle ind under kategorien Krimi & spænding, så hvis du er til gribende krimier, der fanger fra side et, og som kan være nærmest umulige at lægge fra sig igen, når spændingen stiger, og spændingsromaner, der slet ikke er til at slippe før slutningen, så er denne uges Ugens Top 3 lige noget for dig. På listen har vi nye bøger fra svenske Arne Dahl, danske Steffen Jacobsen og amerikaneren med det perfekte krimiforfatterefternavn, Karin Slaughter.   

Ugens Top 3

1. Indland af Arne Dahl

Arne Dahl er et af de største skandinaviske forfatternavne. Han har solgt mere end to millioner bøger på verdensplan, og hans bøger er oversat til over 25 sprog. Men vidste du, at Arne Dahl er et pseudonym? Læs mere om Arne Dahl, hans bøger og hans sande identitet her.

af Arne Dahl
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 180 kr.
  ( 299,95 kr. )
Indland , af Arne Dahl
Beskrivelse:
Da den tidligere politimand ved Stockholms politi Sam Berger slår øjnene op, aner han ikke, hvor han er. Alt er hvidt, en verden uden tegn. Men så står Molly Blom der, og det går op for ham, at de to er på flugt fra en retfærdighed, der er holdt op med at være retfærdig.
Sam og Molly får i hemmelighed overdraget en ubehagelig sag fra fortiden. Morderen er for længst fanget og dømt, men er han virkelig den skyldige? 
INDLAND er en rejse ind i mørkets iskolde hjerte og den anden bog om Berger & Blom. 
”En klasse for sig… Som sædvanlig dyrker Arne Dahl en prosa af noget mere ambitiøst tilsnit, end hvad vi ser i genren... Hos Dahl males der verbaltekspressionistisk, så det svenske "indlands" enorme snehvide flader får et helt særligt liv. Man kan endnu en gang konstatere, at der er krimier, og så er der Arne Dahl.” ? ? ? ? ? 5 stjerner, Jyllands-Posten
“Arne Dahls fortælleglæde og talent er uomtvisteligt.” Fyens Stiftstidende
"...som altid uhyre velskrevet." ? ? ? ? 4 stjerner Ekstra Bladet
"INDLAND er rasende spændende, ingen tvivl om det. Det er ikke en bog, man lægger fra sig." ? ? ? ? 4 hjerter, Politiken 
”Herligt med en spændende og velfortalt krimi, der ikke er forudsigelig!” Krimifan.dk, 5 af 5 hjerter
”… højt spændingsniveau.” Lolland-Falster Folketidende 
 ”Han forstår at konstruere sine plots” Jysk Fynske Medier 
”… en forrygende fortælling, som i den grad lægger op til en efterfølger.” Krimisiden.dk 
”Sådan skal en krimi skæres. Forfatteren er helt afgjort noget af det bedste på markedet netop nu.” Litteratursiden 
”… masser af spænding og isafkølede gys” Bogrummet.dk 
 ”Arne Dahls nye makkerpar, Berger og Blom, som vi mødte første gang i SKYGGEZONE er et dejligt bekendtskab, omend de to stadig ikke stoler på hinanden … At forfatteren er en fremragende skribent, slog han fast for mange år siden.” Nordjyske Stiftstidende, 4 af 6 stjerner

2. Da blev jeg Døden af Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen er en dansk læge, der nu er forfatter. Hans første bog udkom i 1999, men der skulle gå ni år, inden hans anden bog kom på gaden. I 2008 debuterede Steffen Jacobsen nemlig som krimiforfatter, og siden er det blevet til syv titler – den nyeste Da blev jeg Døden er en historisk spændingsroman. Steffen Jacobsen har skrevet indlægget Arbejdsmetoder, hvor du kan læse mere om arbejdet som forfatter.

af Steffen Jacobsen
Hardback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 50 kr.
  ( 299,95 kr. )
Da blev jeg Døden , af Steffen Jacobsen
Beskrivelse:
Historisk spændingsroman om kapløbet om at skabe verdens første atombombe.
LOS ALAMOS, JULI 1945. I et ørkenlandskab i New Mexico kæmper en række af verdens førende atomforskere med at konstruere det våben, som vil ændre verden for altid. Deriblandt Niels Bohr og en ung dansk ingeniør, David Adler.
For David Adler bliver kapløbet om at udvikle atombomben et personligt drama om magt, hemmeligheder og kærlighed. Ligesom Niels Bohr må Adler træffe et valg i et moralsk dilemma med uoverskuelige konsekvenser.

Steffen Jacobsen fik i 2013 sit store gennembrud med Trofæ , den første af en række spændingsromaner med makkerparret Michael Sander og Lene Jensen.

"Er man til krimi, spænding og storstilede forbryderjagter, er man i godt selskab hos Steffen Jacobsen. Hans seje politifolk og detektiver sætter alle sejl til med risiko for liv og lemmer for at opklare de blodige, voldsomme og tilsyneladende usammenhængende hændelser, der udgør Jacobsens komplekse plot. Hans krimier er page-turners i bogstavelig forstand - og det kan være problematisk, for de er ikke korte!" - Fra portrættet på forfatterweb.dk

3. Den gode datter af Karin Slaughter

Karin Slaughter er både kendt for at have branchens bedste efternavn og for sine fantastiske krimier. Den nyeste Karin Slaughter bog, Den gode datter, bliver hyldet af en lang række krimiforfattere – du kan læse deres roser og mere om bogen i indlægget En af årets absolut bedste spændingsromaner.

af Karin Slaughter
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 195 kr.
  ( 299,95 kr. )
Den gode datter , af Karin Slaughter
Beskrivelse:
For otteogtyve år siden blev søstrene Charlotte og Samantha Quinns lykkelige lillebyliv slået i småstykker ved et grusomt angreb på deres barndomshjem. Moderen blev skudt, og hendes død efterlod deres far, Pikevilles berygtede forsvarsadvokat, sønderknust. Den lille familie blev knust og ødelagt for altid, fortæret af minderne og hemmelighederne fra den frygtelige nat. Otteogtyve år senere er Charlie – som den gode datter, hun er – fulgt i sin fars fodspor og selv blevet advokat. Men da volden vender tilbage til Pikeville og chokerer og traumatiserer hele byen, befinder Charlie sig pludselig i sit værste mareridt. Ikke blot er hun et af de første vidner på gerningsstedet, men sagen kan ikke undgå at få alle de forfærdelige minder, hun har brugt alle de mellemliggende år på at fortrænge, til at vende tilbage med fornyet styrke. Den chokerende sandhed om forbrydelsen, der ødelagde hendes familie for næsten tredive år siden, vil ikke forblive begravet for altid.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display