Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Spænding

En af årets absolut bedste spændingsromaner

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 15. september 2017

Er du til spænding fyldt med twist og uforudsigelige drejninger, så er Karin Slaughters nyeste bog DEN GODE DATTER lige noget for dig. Læs her hvordan andre forfattere hylder både Slaughter og hendes nyeste bog.

To piger bliver tvunget ud i en skov med en pistol for panden. Den ene løber for livet. Den anden ladt tilbage… Men hvem er den gode datter? Den gode datter af Karin Slaughter er fyldt med twist og uforudsigelige drejninger, men samtidig er det også en bog med hjerte.

Læserne er vilde med Karin Slaughters bøger. Hun er en kæmpe international bedst sælgende forfatter, hvis bøger er oversat til mere end 30 sprog. Blandt Karin Slaughters læsere finder man også andre store forfatternavne som Liza Marklund, Camilla Läckberg og James Patterson.   

Karin Slaughter og Den gode datter hyldet af dine yndlingsforfattere

af Karin Slaughter
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 195 kr.
  ( 299,95 kr. )

Forfatterne lægger ikke skjul på deres begejstring for Karin Slaughter. Liza Marklund har f.eks. udtalt, at ”Karin Slaughter er en af de mest spændende amerikanske forfattere i dag – uanset genre.” Og den nyeste bog Den gode datter, som udkommer herhjemme den 26. september er ingen undtagelse.

Danske Sara Blædel elsker Karin Slaughter – hvilket også er gengældt – og hendes udtalelse om Den gode datter har fået en flot placering på bogens forside! Sara Blædel siger ”Jeg kan kun sige én ting: LÆS Karin Slaughter!”

Kathryn Stockett, forfatteren til den historiske roman Niceville der omhandler racediskrimination i 1960’ernes Mississippi, har sagt, at Den gode datter er den bedste bog, man kan læse hele året.

Camilla Läckberg, hvis nyeste titel Heksen er ude den 22. september, beskriver bogen som en, der fanger læseren fra start til slut. Dette er anmelderen fra Huffington Post enig i og advarer om, at når først man er gået i gang, så er Den gode datter umuligt at slippe – om så man må læse hele natten.    

James Patterson er også vild med Karin Slaughters forfatterskab. Ikke nok med at han hylder hende for at have genrens bedste efternavn, så har han kaldt Den gode datter for Slaughters mest ambitiøse, mest rørende og bedste bog til dato.

Den gode datter af Karin Slaughter

Hvis du vil læse mere om bogen, som alle disse fantastiske forfattere hylder, så kan du læse bogbeskrivelsen af Karin Slaughters Den gode datter her:

af Karin Slaughter
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 195 kr.
  ( 299,95 kr. )
Den gode datter , af Karin Slaughter
Beskrivelse:
For otteogtyve år siden blev søstrene Charlotte og Samantha Quinns lykkelige lillebyliv slået i småstykker ved et grusomt angreb på deres barndomshjem. Moderen blev skudt, og hendes død efterlod deres far, Pikevilles berygtede forsvarsadvokat, sønderknust. Den lille familie blev knust og ødelagt for altid, fortæret af minderne og hemmelighederne fra den frygtelige nat. Otteogtyve år senere er Charlie – som den gode datter, hun er – fulgt i sin fars fodspor og selv blevet advokat. Men da volden vender tilbage til Pikeville og chokerer og traumatiserer hele byen, befinder Charlie sig pludselig i sit værste mareridt. Ikke blot er hun et af de første vidner på gerningsstedet, men sagen kan ikke undgå at få alle de forfærdelige minder, hun har brugt alle de mellemliggende år på at fortrænge, til at vende tilbage med fornyet styrke. Den chokerende sandhed om forbrydelsen, der ødelagde hendes familie for næsten tredive år siden, vil ikke forblive begravet for altid.

Tags:   KrimiSpændingsroman

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display