Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Glæd dig til denne helt nye serie!

De to dygtige forfattere Anne-Grethe Bjarup Riis og Thomas Rydahl skriver sammen på den helt nye Egeskov-serie, som du kan læse om her.

Der er planlagt 3 bind i serien og vi glæder os allerede til at læse dem!

af

- d. 03. april 2024

Forlaget skriver:
 

Ny dansk romanserie i internationalt format

 
Inspireret af populære tv-serier som Matador, Downton Abbey og Upstairs, Downstairs lancerer Politikens Forlag i 2024-2026 en storstilet og bredt favnende romanserie om menneskene på og omkring slottet Egeskov på Fyn i slutningen af 1800-tallet – en definerende periode for udviklingen af det Danmark, vi kender i dag.
Egeskov-serien er et episk historisk drama, baseret på virkelige historiske begivenheder, men naturligvis også krydret med fængende fiktion og dramatiske twists. Som læser kan du se frem til underholdning i særklasse.  Det er de store følelser som er på spil, intrigerne der lurer på slottet og selvfølgelig et ægte historisk tidsbillede, der folder sig ud.

 

Om det første bind: Ulykkens år som udkommer d. 21. maj

 
Ulykkens år er en sprudlende kærlighedshistorie og et dramatisk trekantsdrama, der udspiller sig primært på Egeskov Slot på Fyn i 1874.
Slottet er på den anden ende. Det syder i køkkenet, og der er et leben op og ned ad trapperne. I aften skal Jessies storebror forloves og familiens fremtid sikres.
Det er en glædens dag.
Men Jessie er vågnet med et sug i maven. Noget er galt, hun ved det bare. Hun når lige at love sit eget hjerte bort til den lokale præstesøn, da ulykken indtræffer. Storebroren bliver fundet livløs i voldgravens kolde vand.
Det tragiske dødsfald katapulterer slottets beboere, høj som lav, ud på nye livsbaner. Ikke mindst Jessie, som nu står til at blive Egeskovs enearving, med alt hvad det indebærer af forventninger om et adeligt giftermål. Også nede i køkkenet skaber den skæbnesvangre dag dønninger, særligt for nyansatte Oda, der kæmper for at finde fodfæste blandt de intrigante tjenestepiger. Og allernederst i hierarkiet hvirvles staldknægten Stig med ind i herskabets drama, da han i al hemmelighed bliver sat til at overbringe et kærlighedsbrev. Et trekantsdrama er under opsejling.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner